SD karta do TV
SD karta do TV
Čaute. Potreboval by som pomoc. Ujovi som kúpil SD kartu a aj čítačku kariet aby mohol pozerať filmy aj bez dvd prehrávača. Problém je, že keď dám na kartu nejaký film a vopchám kartu do TV tak píše, že neboli nájdené žiadne súbory. Pritom ak sám na SD kartu nejaké obrázky tak tie prezerať môže. Problém je len s videami. Dával som ich tam vo formáte avi. Je to približne 2 roky starý plazmový TV panasonic viera . Presný typ neviem. Je možné, že je chyba v TV? Ak áno tak by ho mal dať reklamovať nie?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: SD karta do TV
ak ten tv nepodporuje filmy v danom formáte, tak nenareklamuje nič. Zisti presný typ a budeme múdrejší
Ten televízor nevie prehrať videá, potrebuješ prehrávač....
Tak keď nevie prehrávať videá tak prečo by tam bola kolónka Videá.
-
audiotrack
VIP
lebo na sd karte môže byť video z fotoaparátu. A možno práve s takýmito sa rátalo, teda nejaký formát mov a podobne. Avi nemusí vedieť prehrať.
-
Michaelo
Hardcore addict
Máme doma jeden TV ktorý prehráva len MP4 videá a druhý neprehrá žiadne 
Môže to tam byť kvôli nahrávaniu toho čo sleduješ na SD kartu ale tam TV využíva vlastný formát.
Môže to tam byť kvôli nahrávaniu toho čo sleduješ na SD kartu ale tam TV využíva vlastný formát.
-
audiotrack
VIP
to by som chcel vidieť ten záznam potom. Mne (smart tv od samsungu) nezoberie ani flash disk, kvôli rýchlosti a kapacite. Píše že potrebuje externý hdd na záznam videa
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak neviem ale rozdiel rýchlosti medzi Externým diskom a USB veľký nebude. USB 2.0 nedá viac ako 30 MB/s (samozrejme ak nemáš normálny USB stick tak tam rozdiel bude, to jo).
Skôr ide o kapacitu.
Skôr ide o kapacitu.
-
audiotrack
VIP
veru, 30MB/s, ale USB kľúč ti dá len tých 8-10 MB za sekundu zápis
http://usb-flash-disky.heureka.sk/kings ... -150-64gb/
http://usb-flash-disky.heureka.sk/kings ... -150-64gb/
-
Michaelo
Hardcore addict
Tjn, ja som si asi uz dost zvykol na moje USB 3.0 ktore v USB 2.0 slote dava tych 30MB/s stale.
Ale dost uz OT.
Ale dost uz OT.
-
Ryan Giggs
VIP
OT: Na zaznam videa potrebuje televizor hdd kvoli kapacite, nie kvoli rychlosti. To tie nove, ktore nahravaju 1:1. Niektore starsie tv nahravky komprimuju, preto staci usb kluc ci sd karta.
Teraz k veci. Ten Panak (pomohol by presny model) na 99.9% prehravat avi nevie, kolonka video je tam kvoli prehravaniu avchd videi z kamery. Takze ak tam chces postat videa, tak ich bude treba konvertovat. Nabuduce sa staci pozriet do manualu, tam to vsetko je. Nedava sa k elektronike zo srandy. Zistil by sito za par sekund a nemuselzakladat uplne zbytocnu temu.
Teraz k veci. Ten Panak (pomohol by presny model) na 99.9% prehravat avi nevie, kolonka video je tam kvoli prehravaniu avchd videi z kamery. Takze ak tam chces postat videa, tak ich bude treba konvertovat. Nabuduce sa staci pozriet do manualu, tam to vsetko je. Nedava sa k elektronike zo srandy. Zistil by sito za par sekund a nemuselzakladat uplne zbytocnu temu.
Ten avchd to je formát?
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2012, 22:20)
Ten avchd to je formát? Ak áno tak aký program dokáže konvertovať na avchd.
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2012, 22:20)
Ten avchd to je formát? Ak áno tak aký program dokáže konvertovať na avchd.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. multiAVCHD.