CSS - Box Model

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
eNyCe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

CSS - Box Model

Príspevok od používateľa eNyCe »

Zdravím, ovládam príkazy CSS viem čo s ktorým robiť no stále mi robí problém nakódovať nejakú šablónu. Chcel by som sa spýtať aký spôsob na naučenie pozicovania elementov na stránke mi odporúčate respektíve nejaké linky na návody alebo ako ste sa to naučili vy?

Ďakujem za každú odpoveď
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: CSS - Box Model

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

vytvor si prazdny html subor, do neho nejake elementy a skusaj. tak som sa to naucil ja a neviem si predstavit ze by som to pochopil nejakym navodom .. ak uz ovladas "prikazy CSS" tak by ti to nemalo robit problemy, uz len dostat do krvi aky element sa kedy a pri akych atributoch sprava
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ako sa ti podarilo naučiť "príkazy CSS"? Ja som sa v živote neučil CSS, len som ho proste potreboval používať. A tým sa mi tie "príkazy" dostali do krvi a vedel som, na čo ich použiť.

Divné, ale skús si teda stiahnuť nejaký free template, zmaž kód a nakóduj úplne rovnaký (s použitím obrázkov, ktoré tam máš) Hotovo.
Itachy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Itachy »

BX napísal:Ako sa ti podarilo naučiť "príkazy CSS"? Ja som sa v živote neučil CSS, len som ho proste potreboval používať. A tým sa mi tie "príkazy" dostali do krvi a vedel som, na čo ich použiť.
Presne :D a ešte k tomu tie "príkazy" niesu nejaké nezmyslené slová :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na www.jakpsatweb.cz máš rozpísané tie hlavné a najpoužívanejšie CSS kódy aj s vysvetlením v prehľadnej tabuľke...a potom to stačí rozvíjať hľadaním na Googli a vŕtaním na na anglických stránkach...
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Na JPW je aj sekcia určená na ozrejmenie vytvárania layoutu - pozíciovaného alebo plávajúceho, plus je tam niekoľko techník na zlepšenie štruktúry editácie webu (serverové jazyky a použitie include pre menu a pätičky, etc.)
Napísať odpoveď