Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
HiddenUser
Medium Star
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Zdravim, nepoznate niekto taky film, kde bola jedna dcera ktoru uniesli a ten jej otec potom nasiel tych co ju uniesli? myslim, ze to bolo 96 hodin ale chcem sa uistit
-
HiddenUser
Medium Star
jj bolo to ono
dik
Zháňam sa po nejakých dokumentoch ktoré sú napr. na YouTube.
- Napr o duchoch, nadprirodzené javy (ideálne by bolo, keby to bolo robené aj "autentickými" zábermi)
ukážka toho čo myslím:
Najradšej by som bol, keby ste mi poradili niečo, čo ste aj videli a zaujalo vás, alebo aspoň prebehli zimomriavky po tele.
Nechcem žiadne konšpiračné teórie USA/UFO/Využívanie nejakej energie a pod/Utajene vladne dokazy ...
Díky, K
(
koho nahnevalo čo hľadám, že mi znížil karmu
? .. ak to čítaš, len mi napíš prečo
, kľudne si počkaj pár dní, než mi budeš môcť opäť znížiť aby to bolo anonymné, len mi daj dôvod
)
- Napr o duchoch, nadprirodzené javy (ideálne by bolo, keby to bolo robené aj "autentickými" zábermi)
ukážka toho čo myslím:
Najradšej by som bol, keby ste mi poradili niečo, čo ste aj videli a zaujalo vás, alebo aspoň prebehli zimomriavky po tele.
Nechcem žiadne konšpiračné teórie USA/UFO/Využívanie nejakej energie a pod/Utajene vladne dokazy ...
Díky, K
(
Ja som videl Grave Encounters (2011) a sem-tam som sa dost dolakal....Je to sice film, ale robeny dokumentarnym sposobom.....Uz len z traileru som sa dolakal dost...hlavne 1.minuta a 50.sekunda, tak to je mocLubenečko napísal:Zháňam sa po nejakých dokumentoch ktoré sú napr. na YouTube.
ukážka toho čo myslím:
Díky, K
(![]()
koho nahnevalo čo hľadám, že mi znížil karmu
? .. ak to čítaš, len mi napíš prečo
, kľudne si počkaj pár dní, než mi budeš môcť opäť znížiť aby to bolo anonymné, len mi daj dôvod
)
Trailer tuna :
A potom samozrejme ,,trhaky,, Paranormal Activity (1,2,3,4)
nahodou niekto nepozna tento film?
nazdar, vie mi niekto poradit nazov takeho serialu pre deti co chodil myslim na supermaxe kde take dievca (asi sa volala alex) mala take superschopnosti, vedele pohybovat predmetmi atd...myslim ze ich ziskala lebo ju obliala nejaka toxicka latka ktora sa vyliala z kamionu
je to dost stare ak by dakto vedel tak dopredu dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Cavte, davnejsie som videl film, netusim jeho nazov.. boli dvaja typci, jeden z nich bol vlasaty, druhy asi uz nie.. boli vo volakom podniku, v ktorom pili, a chceli usjt bez zaplatenia, a potom prisli dake dve zenske, ktore s nimi odisli, a potom sa oni s nimi vyspali, a chceli im zaplatit, lebo si mysleli, ze su gigolovia.. vdaka za info 
Nazdar chlapi
Hladam jeden super film o " HOKEJI " ak by ste mi pomohli by som bol povdačny
Je to film z roku asi 1970-1990 cca hlavny herec Hug Hooges (postava vo filme) Prevazne to bude asi nemecky film pripadne este nejaka krajina zda sa mi ze sa film odohrava v klube Duisburg alebo Berlin neviem presne .. Film konči trochu smutne videl som to pred par rokmi a chcel by som vediet nazov Pomoc
Googloval som ale som to nenašliel najlepšie keby niekto to videl alebo lepsie mi pomohol
Hladam jeden super film o " HOKEJI " ak by ste mi pomohli by som bol povdačny
Je to film z roku asi 1970-1990 cca hlavny herec Hug Hooges (postava vo filme) Prevazne to bude asi nemecky film pripadne este nejaka krajina zda sa mi ze sa film odohrava v klube Duisburg alebo Berlin neviem presne .. Film konči trochu smutne videl som to pred par rokmi a chcel by som vediet nazov Pomoc
Googloval som ale som to nenašliel najlepšie keby niekto to videl alebo lepsie mi pomohol
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Zdravim vospolok
Len fakt matne si spominam na jeden film a neviem prist na jeho nazov. V skratke nejaka myslienka v nom bola taka, ze ludia mohli zit len do urciteho veku alebo take nieco a potom museli odist...lebo...ale v skutocnosti boli zabijani (rospraseni v tom co malo byt vytah alebo take nieco). Snad si to nepletime.
Dakujem za pomoc
Len fakt matne si spominam na jeden film a neviem prist na jeho nazov. V skratke nejaka myslienka v nom bola taka, ze ludia mohli zit len do urciteho veku alebo take nieco a potom museli odist...lebo...ale v skutocnosti boli zabijani (rospraseni v tom co malo byt vytah alebo take nieco). Snad si to nepletime.
Dakujem za pomoc
-
Ryan Giggs
VIP
Nahodou to nemaš trochu pomiešane? Nie je to nahodou toto: http://www.csfd.cz/film/118334-hokejovy-zazrak/galerie/.Sicilian napísal:Nazdar chlapi![]()
Hladam jeden super film o " HOKEJI " ak by ste mi pomohli by som bol povdačny![]()
Je to film z roku asi 1970-1990 cca hlavny herec Hug Hooges (postava vo filme) Prevazne to bude asi nemecky film pripadne este nejaka krajina zda sa mi ze sa film odohrava v klube Duisburg alebo Berlin neviem presne .. Film konči trochu smutne videl som to pred par rokmi a chcel by som vediet nazov Pomoc![]()
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Nie, praveze ostrov to nie je...
...a jedine co si z toho pamatam je len tolko, co sa strasne na ostov podoba...
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hladam film kde na zaciatku ide (myslím že) autobus s policajtami ktorí prevážajú zločincov avšak kvôli burke musia počkať v miestnej policajnej stanici na ktorú neskor zautočia nejaki gangstri a chcú zabiť jedného zo zločincov. Vďaka
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Anem nie je to náhodou http://www.csfd.cz/film/182883-prepadeni-13-okrsku/ ?
To by malo byť ono.... ja si myslím....
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám nejaké podobné filmy ako išiel na markíze čierny rytier .. proste že zo sučastnosti sa ludia nejak preniesli do minulosti a tam sa im ludia čudovali čo maju oblečené a podobne .. vopred dík 
-
Ryan Giggs
VIP