citujem tvoju relaciu: "nedostali suhlas od spolumajitelov dvorov na zumpu medzi spolumajitelov patri aj blizka rodina O.D. ta byva tiez na tej ich ulici. vasi susedia mi povedali ze si chceli postavit zumpu a napriklad aj od vas nedostali suhlas"
aki susedia? sak ano ona je susedka ale ako susedka sa nema pravo vyjadrovat co ty si spravis na vlastnom pozemku pokial neohrozis jej stavbu, ONA JE V PRVOM RADE SPOLUMAJITELKA, preto sa vyjadruje
pozeral si to TY vobec? pocuval si to vobec? alebo zase klapky na oci a vsade vidis ako sa ublizuje romom, ako nanich idu nackovia?
to ze romovia nic nerobia, mame reportaz ktora je pripravena nastrihana upravena, evidentne pro-romsky, ktora ich ukazuje v celkom normalnom svetle, bohuzial aj tam sa sami romovia prezradzaju ze pri nich zit nieje asi az taka lahoda, aj naprikald tym ze vyhadzuju sracky stale za plot do travy, pretoze ist niekde dalej je neskutocna namaha, pripadne si spravit na okraji niekde latrinu
takisto jak vyprava jak tam chodili kolkorazy bratia tej co tam byvala (medzirecou ROMKA ktora sa tiez odstahovala, ze preco by v takej spine tam mala byt) ze chodili tam opiti vyspevovali chodili na zabavy, zazil si niekedy ozratych spievajucich romov?
takze zase sa pytam daval si pozor pri pozerani TY?
a komplot.... zase len uhybas a snazis sa namiesto argumentov pouzivat primitivne oznacovanie prispevkov protichodnej strany ako komplot
vies, 6 rokov sme o nackoch vedeli v case vojny aki su, keby po vojne prisla reportaz ze vlastne oni len chceli svoju krajinu zrazu by si im odpustil? ja teda nie
tak isto tu, bohvie kolko rokov mame informacie o tom ako sa naziva v susedstvach s romami, mame od O.D. priame dokazy (aj ked niekedy ano mozu byt ziskane provokaciou, ale, keby mali rozum ti romovia tak by po zacati natacania prestali sa tak spravat) tak comu budes verit?
ja osobne si vyberam "dlhorocne skusenosti a priame dokazy" ako nejaku "reportaz co prinasa neuveritelne veci na svetlo sveta"