Potrebujem si obnoviť systém Windows 7, ale mam problem
Potrebujem si obnoviť systém Windows 7, ale mam problem
Prosim, pomozte mi. Asi pred mesiacom som si aktualizoval jeden program(neviem uz aky) a s nim sa mi nainstaloval program PunkBuster, ktory mi teraz nedovoli hrat hry ako counter strike, blacklight... Chcel som to vyriesit obnovou systemu, ale bohuzial to bolo v novembri a ja tam mam posledny bod obnovy 2. 12., takze to nejde, neviem co mam robit. Notebook mam novy a nedostal som k nemu instalacne CD na win7, inak by som to hned preinstaloval. Prosim, poradte mi, co mam robit. Ten PunkBuster som odinstaloval, ale stale mi to robi, ako keby cast z neho zostal v pocitaci. uz si neviem rady. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem si obnoviť systém Windows 7, ale mam problem
Co to bol za program a co ti pise, ked chces hrat hry??? Musi to napisat nejaku chybu alebo co...
Anti-Cheat program, a ked sa prihlasim na Blacklight Retribution mi napise: PunkBuster kicked werewolf365 for 0 minutes... REASON:Connection failed(PnkBstrA.exe) a mam ten program uplne odinstalovany, co mam robit???? nic som nerobil a vzdy mi to napise, ani som necheatoval
-
hojko
Site Admin
Vsak potrebujes mat nainstalovany PunkBuster, pretoze ta inak nespoji so serverom.
ibaze ja ho tam nechcem, mohlo by to vyriesit, keby som ho nainstaloval a znovu odinstaloval???
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 14:46)
a predtym ma to spojilo uplne v pohode
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 14:46)
a predtym ma to spojilo uplne v pohode
Čisto zo zvedavosti, prečo ho nechceš?
Nebolo by jednoduchšie ho proste nahodiť a mať pokoj?
Nebolo by jednoduchšie ho proste nahodiť a mať pokoj?
lebo sem tam cheatujem v offline hrach, a neviem, ci mi to nezrusi hru, iba kvoli tomu
tak to radsej chcem vymazat
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 20:45)
ale najradsej by som moj notebook vratil do stavu, pred tym, ako sa mi tam ten punkbuster objavil. napadlo ma obnovenie systemu, ale nemam tam ten bod obnovy, ktory potrebujem, takze zpred troch tyzdnov, neda sa to nejako nastavit, aby som videl aj starsie body obnovy?????
tak to radsej chcem vymazat
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 20:45)
ale najradsej by som moj notebook vratil do stavu, pred tym, ako sa mi tam ten punkbuster objavil. napadlo ma obnovenie systemu, ale nemam tam ten bod obnovy, ktory potrebujem, takze zpred troch tyzdnov, neda sa to nejako nastavit, aby som videl aj starsie body obnovy?????
-
hojko
Site Admin
Myslis, ze ti niekto uveri, ze cheatujes pri offline hrach??? Pri offline hrach sa PB nezapina a nekontroluje PC, aj ked jeho proces A aj B bezi. Kontrola zacina az pri online hrani, ked to server vyzaduje.
Ak vsetky tie hry ktore ti nejdu pouzivaju punkbuster moze byt ze si dostal banan.
no, kazdopadne, da sa zobrazit bod obnovy spred troch tyzdnov, aj ked mi ho nastroj Obnovenie Systemu neukazuje body obnovy zpred 1 tyzdna???
Ccleaner ti zobrazi vsetky body. Podla mna uz ale budu zmazane.