Iphone odblokovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SeMa
Amateur
Amateur

Iphone odblokovanie

Príspevok od používateľa SeMa »

Čaute potreboval by som poradit. Kupil som si jazdený iPhone 4S. Je funkčný zatial len na Telekom ale ja mám Orange. Po skončení záruky by som si vedel aj ja ho ist odblokovat do Telekomu či ten povodný majitel ?
Muftinko
Light Star
Light Star

Re: Iphone odblokovanie

Príspevok od používateľa Muftinko »

ak ti da povodny majtel zmluvu a jeho pravomoc plud pospis tak vies aj y inac jedine jailbreake
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa HiddenUser »

ak nie, tak mozes ist za majitelom a poprosit ho, aby ho dal odblokovat. inac mozes skusit stranku www.jailbreak-me.info tam ti to vyhodi nejake softy na unlock, ale lepsie je skor to dat normalne oblokovat.
SeMa
Amateur
Amateur

ten jailbreak je pravdepodobnejší. To si len spravím jailbreak a potom to mám odblokované či ako ?
Muftinko
Light Star
Light Star

spravis si jailbrake a tam ti vznikna aplikacia cydia. V tej cydiy si najdem program ultrasnow ktory ti odblokuje iphone ale davaj bacha nie kazdy sa da oblokovat treba pozerat baseband aky mas. Apon to bolo na mojom starom 3GS.
Baseband si najdes tuto
Prílohy
baseband_ermitteln.jpg
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

SeMa napísal:Po skončení záruky by som si vedel aj ja ho ist odblokovat do Telekomu či ten povodný majitel ?
Až dotyčnému vyprší viazanosť zmluvy, na ktorú bral ten telefón, môžeš ho ísť odblokovať aj sám... v Telekome si telefón preveria..... a ak nebude viazaný, odblokujú ho aj Tebe.

Minulý mesiac som tak bol dať odblokovať jednu nokiu, ktorá nebola na moje meno.
Muftinko
Light Star
Light Star

brm u nokie je to ine ako u iphonoch u nokie ma telekom na to vlastne nastroje zatial co u iphonoch to musia odoslat applu a ty to musia potrvdit ale je mozne ze uz sa to aj tak da napriklad ja som musel este pred rokom poziaat kamarata ktor mi zobral iphone o jeho podpis
SeMa
Amateur
Amateur

A podla basseband musi byt do kolko ? ake čisla tam maju byt ? A jailbreeak sa dám potom zrušit či nie ?

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 16:22)
a je to aj na iPhone 4S s iOs 5.1 ?
Butter
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Butter »

ja som mal iPhone 4G ktorý bol blokovaný na španielskeho operátora a na stránke www.iphonebazar.sk mi ho odblokovali za 45eur na druhý deň som ho mal odblokovaný
Napísať odpoveď