spolužiačka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

spolužiačka

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

čaute
tento víkend sme mali celá trieda takú akciu (disco, nejaký alkohol) a naraz sa mi zapáčila spolužiačka s ktorou chodím do triedy už 8 rokov, mali sme vypité, ale iba trochu (2 štamprle) takže sme boli pri vedomí, tak sa nám strašne dobre rozprávalo, tu a tam ma pohladila po vlasoch, potom mi však povedala že si nevie predstaviť chodenie so spolužiakom
potom som ju videl tancovať v jednej skupinke 4 ludí, tak som sa pridal, a ako skončila pesnička, prešla k druhej skupinke, prešiel som po chvíli aj ja, sme si aj spolu zatancovali jednu pesničku, potom sa mi už ale tuším vyhýbala, neviem prečo
otázka znie: Urobil som niečo zle, alebo sa hanbila ?? a to že si nevie predstaviť chodenie so spolužiakom znamená že som a budem len vo friendzone ?? alebo tak len chcela čas aby si to mohla premyslieť ??
P.S. rychlo, je online na FB a neviem či to má zmysel jej písať
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: spolužiačka

Príspevok od používateľa CheZteR »

nemá
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

MaRtIn065 napísal:čaute
tento víkend sme mali celá trieda takú akciu (disco, nejaký alkohol) a naraz sa mi zapáčila spolužiačka s ktorou chodím do triedy už 8 rokov, mali sme vypité, ale iba trochu (2 štamprle) takže sme boli pri vedomí, tak sa nám strašne dobre rozprávalo, tu a tam ma pohladila po vlasoch, potom mi však povedala že si nevie predstaviť chodenie so spolužiakom
potom som ju videl tancovať v jednej skupinke 4 ludí, tak som sa pridal, a ako skončila pesnička, prešla k druhej skupinke, prešiel som po chvíli aj ja, sme si aj spolu zatancovali jednu pesničku, potom sa mi už ale tuším vyhýbala, neviem prečo
otázka znie: Urobil som niečo zle, alebo sa hanbila ?? a to že si nevie predstaviť chodenie so spolužiakom znamená že som a budem len vo friendzone ?? alebo tak len chcela čas aby si to mohla premyslieť ??
P.S. rychlo, je online na FB a neviem či to má zmysel jej písať
ako som si to predstavil, tak mi z toho vychádza, že ty si to zle pochopil. Ona sa ti vyhýbala celý čas, ale ty si za ňou doliezal do každej skupinky do ktorej išla aby nemusela byť v skupinke s tebou. Tak si s tebou zatancovala v domnení, že jej potom dáš pokoj. Nedal si, a preto ťa začala ešte viac ignorovať. Aspoň tak to mne pripadá.

a keď ti povedala že si to nevie predstaviť, tak si to asi predstaviť nevie. Zrejme nemá zmysel niečo skúšať a bojovať.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Väčší zmysel bude mať, keď siete rozhodíš inde, toto nevyzerá vôbec nádejne. :wink:
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

najprv si sadla vedla mňa, rozprávali sme sa, išla tancovať, išiel som za ňou, potom prešla do inej skupinky, prešiel som aj ja a potom som jej dal pokoj nechcel som viac otravovať (aj ked dvaja spolužiaci ktorí si ma všimli mi povedali aby som sa stále usiloval o nejaký kontakt)
lenže aj potom sa mi akoby vyhýbala,nesadla si vedla mňa ani nič
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

A tí dvaja spolužiaci čo ti to radili, tak sú zadaní? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to keď si sadla k tebe a bavili ste sa, bolo ešte predtým než si jej naznačil že máš záujem (alebo neviem ako na to prišla reč, ale inak by nepovedala že si nevie predstaviť vzťah so spolužiakom). To odmietanie a odchádzanie od teba bolo až po tej diskusii, keď ste znova išli tancovať. Aspoň tak to popisuješ. Tak je úplne logické že potom k tebe už nešla. Ten rozhovor to všetko zmenil. Nechce aby si si myslel že má o teba záujem, tak sa ti vyhýba
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

hd_ napísal:A tí dvaja spolužiaci čo ti to radili, tak sú zadaní? :D
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Martin, je mi to luto, ale nema to zmysel. Ale neboj sa. Dobra sprava pre teba je ta, ze ta to zachvilku prejde. Lenco sa pozries inym smerom. A bajduej...este vela dievcat sa ta nahladka,ale nic to nebude znamenat. V dnesnej dobe sa nejak casto k sebe ludia tulia...bez nejakeho hlbsieho vyznamu. 8)
Napísať odpoveď