Samovolne resetovanie a zamrzanie mobilu xperia x10
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samovolne resetovanie a zamrzanie mobilu xperia x10
Takze investujes radsej 10 eur do baterky, ktora bude na tom este horsie ako original, ktory tam mas. Dobre riesenie z tvojej strany 
Hojko nebude, uz len preto lebo bude nova tamta je uz proste opotrebovana ja som ju fakt nesetril poznam kopu ludi co im odisla bateria a nemaju original a nestazuju sa a toto nieje cina ale Japan este raz opakujemhojko napísal:Takze investujes radsej 10 eur do baterky, ktora bude na tom este horsie ako original, ktory tam mas. Dobre riesenie z tvojej strany
Seriózne, ľudia ti tu povedia svoj názor, ty ich nepočúvaš a radšej si kúpiť dajakú batériu novú? Prečo si sem vôbec písal, keď si nenecháš poradiť?
Vykašli sa na ten mobil, kúp si nový. Možno sa ti s ním ťažko lúči, možno nemáš peniaze teraz na nejaký nový, ale to, čo robíš, je skutočne prinajmenšom podivuhodné riešenie.
Vykašli sa na ten mobil, kúp si nový. Možno sa ti s ním ťažko lúči, možno nemáš peniaze teraz na nejaký nový, ale to, čo robíš, je skutočne prinajmenšom podivuhodné riešenie.
Nemam si cim dat poradit kazdy mi ho radi vyhodit cize tu ani nikto neradi hrstka sice poradila servis co som aj siel dat ale tam mi vraveli tusich v dvoch servisoch, ze najprv dobre skusit inu bateriu co aj robim a ked bude nieco zle tak but sa to bude dat opravit alebo nie zavysy od vzaznosti cize asi tak...Svarog napísal:Seriózne, ľudia ti tu povedia svoj názor, ty ich nepočúvaš a radšej si kúpiť dajakú batériu novú? Prečo si sem vôbec písal, keď si nenecháš poradiť?
-
guess.whoo
Redeemer
hej v tych servisoch robia cvicene opice. baterka ti hovno pomoze a je jedno ci ju vyrobili v UK, Japonsku alebo Cine ked nie je original zo Sony pásu.
tí ludia co nemaju origi sa asi hanbia povedat pravdu, lebo ziadna (skutocne ziadna) ina bateria ako od vyrobcu nevydrzi tolko v tom mobile aj keby si sa postavil na hlavu a tikal
tí ludia co nemaju origi sa asi hanbia povedat pravdu, lebo ziadna (skutocne ziadna) ina bateria ako od vyrobcu nevydrzi tolko v tom mobile aj keby si sa postavil na hlavu a tikal
No zivotnost mozno bude mensia aj nabijanie mozno pomalsie lenze funkcnost a sila tej baterie moze byt dobra aj keby si sa postavil na hlavuguess.whoo napísal:hej v tych servisoch robia cvicene opice. baterka ti hovno pomoze a je jedno ci ju vyrobili v UK, Japonsku alebo Cine ked nie je original zo Sony pásu.
-
guess.whoo
Redeemer
vydrz je dobra prvych par mesiacov (2-3) potom ide rapidne dole. na kazdom jednom kuse
tak ako original napr moj... nielen moj, a vravim poznam aj ludi co maju neoficialne a ide im napr uz rok a tak v pohode cize asi tak.guess.whoo napísal:vydrz je dobra prvych par mesiacov (2-3) potom ide rapidne dole. na kazdom jednom kuse
Ty musis mat asi vsetko original ine asi neuznavas skor mas nieco vsugerovane v hlave kamo...
-
guess.whoo
Redeemer
hlavu si budes buchat o stol ty ked ti pride ta baterka a zistis, ze si vyhodil prachy do vzduchu 
Ok toto uz je len hadka a ne riesenie problemu cize zbutocne dalej reagovat...guess.whoo napísal:hlavu si budes buchat o stol ty ked ti pride ta baterka a zistis, ze si vyhodil prachy do vzduchu
Ozvem sa ked dojde bateria a zistim ako sa bude spravat mobil.
-
hojko
Site Admin
Daj odkaz na tie fora, rad si to precitam a zrejme nie som sam.jozino91 napísal:na niektorich forach si tie neoficalne vykonnejsie naopak pochvaluju, ze im vydrzi dlhsie stava v nej...
Tak bateria dosla neviem zatial ci je nejako viac vykonna mozno o nieco hej ale co je hlavne mobil sa ani raz nevypol neresetoval atd a to som mu dal zabrat instaloval som romku vsetky aplikacie spustal videa z netu atd a zatial pohoda a ma este nad 70%
-
hojko
Site Admin
Myslis, ze ti to niekto veri??? 
zatial ako fakt bezi nabil som ho vcera zmenil romku nainstaloval aplikacie kukal videa cez net chatoval a ide doteraz bez nabijania cize ani nepredavam v servide mali pravdu...hojko napísal:Myslis, ze ti to niekto veri???
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 23:17)
Akurat som zistil prvy problem.
Problem je v tom ze bateria ma dlhsiu vydrz mobil ani raz nezblbne avsak ked sa vybil a nasledne som ho nabijal dobil sa iba do cca 50% viac nehcelo ale ked som mobil vypol dobil sa do 100%.
Asi mi ostava len ina romka alebo nejaka apllikacia kedze tato bateria je nadstandardne velka vie niekto nejake riesenie? lebo inak to bezi v poho...