zadané baby

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

chodili ste už niekedy so zadanou aj ked ste vedeli že je zadaná

ano
20
18%
nie
91
82%

Celkom hlasov: 111

Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zadané baby

Príspevok od používateľa Grim »

...jednoznačne je chyba v babe a chalan by sa do takéhoto experimentu nemal púšťať bez súhlasu jej frajera...ak o tom tomu frajerovi povie až "po tom" tak to je len jeho vypočítavosť a hranie sa na samaritána...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

tak neviem, ci by vobec dostal niekoho suhlas, mam za to, ze kamarat by to nespravil... mohla by po nom vyjst, ale mal by sa zachovat ako kamarat
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kludne dajme zej e vsetko vopred dohodnute, a vies o tom ze to kamarat ide spravit, len ako testik ci sa tvoja holka necha...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:kludne dajme zej e vsetko vopred dohodnute, a vies o tom ze to kamarat ide spravit, len ako testik ci sa tvoja holka necha...
odhliadnuc od toho, ze cela tato idea je totalna qwertyvina (co znamena, ze je to este o stupen horsie ako kktina) tak by si tym nedokazal. za to, ze sa dievca neda zbalit niekym z Tvojich divnych kamaratoch alebo nedajboze Tebou fakt nehovori vobec nic o tom, ze sa neda zbalit niekym inym (to je ako overovat vydrz balistickeho skla tym, ze nan budes strielat z gulickovej pistole). aj keby povedala 1000x v teste nie nemozes podla toho pausalne vyhlasit, ze vzdy nie.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

kebyze som na mieste frajera a viem, co chce kamos spravit, asi bych sa neudrzal a povedal jej to... za predpokladu ze jej verim, pretoze bych to pokladal za totalnu blbost a nakoniec by bol spominany kamos za vola
pokial by som jej to nepovedal, t.j. neverim jej a chcem ju otestovat, vysledok testu nech je akykolvek moj naroz nezmeni, pretoze jak uz raz mam pochybosti o dovere, nedokaze ich nic vyvratit, iba osobna debata medzi partnermi... kazdopadne dovera je narusena a vztah ide do kytek
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Neni to trocha blbosť? Nastane situácia kedy ty o tom vieš že kamoš sa bude snažiť zviesť tvoju priateľku a ona jednoznačne odmietne s tým že je zadaná. U teba by to vôbec nepohlo? Nepovedal si jej to lebo máš pochybnosti a chcel si ju oskúšať či ti je verná. To je dobrý začiatok začať jej konečne veriť, nie?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

pozri sa na to si sirsieho pohladu...ona vie ze doticny je tvoj kamos? pokial nie, ako to uhrat, aby ju zrazu zacal balit nahodny chalan? pokial to neni fakt nejaky casanova, tak by odmietlo 99% zien....ber do uvahy, ze to musi ist rychlejsie ako je normalne, nechces predsa, aby sa snim zacala zblyzovat a potom ta v konecnom dosledku podvedie....musi to byt zalezitost max 2-3 dni pokusit sa dostat ju do postele.... stale ti ten plan pripada v pohode?
je to blbost, ktora by k nicomu neviedla, nic nezlepsi, dokonca moze vztah medzi vami zhorsit
Naty_93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Naty_93 »

Jednoznačne môžem tvrdiť, že by sa baba nepúšťala, a ani neslintala za niekým iným, pokiaľ by mala skvelý vzťah po všetkých stránkach......

Sama som si to zažila, keď som podvádzala svojho bývalého..nemala som s ním vyslovene zlý vzťah, ale niečo tomu chýbalo...a to som našla u svojho terajšieho priateľa...nikdy toto svoje konanie neoľutujem..ale vzhľadom ku karme sa ho trošku obávam, no môj súčasný partner - to je iná kategória, to je ozaj o dôvere..nemám potrebu ho nejak kontrolovať ani skúšať a on takisto, verí mi... nič mi s ním nechýba-preto nemám dôvod niekoho iného hľadať :)

a nemyslím si, že som kur*a...hoci ľudia to možno o mne hovoria:D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

mala si to s ním najprv ukončiť keď ti tam niečo chýbalo a nie sa kurfiť
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

niekde som cital, ze az 22% ludi malo sex s priatelkou/priatelom svojho najlepsieho kamarata/kamaratky ... co je na tom pravdy, neviem...
azer
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa azer »

qwerty ty nepis tie tvoje rozbory najmä po tych prispevkoch s dôchodcami
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

theBliZZard napísal:niekde som cital, ze az 22% ludi malo sex s priatelkou svojou najlepsieho kamarata/kamaratky ... co je na tom pravdy, neviem...
Podla mna to kludne moze byt pravda, kedze 78% ludi ani nevie co to znamena najlepsi kamarat.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

uz celkovo takymto sposobom odskusavat partnera je blbost...

k podvadzaniu... prave viem o znamom, co je v postaveni 3. osoby, viem aj o situacii dievcata, takze niekedy to je "prijatelne" hoc uz z mojho nezainteresovaneho pohladu... ale k naty_93... podla popisu vztahu... nie je ti chujne, ze si oje*** partnera vo vztahu?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Naty_93 napísal:Jednoznačne môžem tvrdiť, že by sa baba nepúšťala, a ani neslintala za niekým iným, pokiaľ by mala skvelý vzťah po všetkých stránkach......

Sama som si to zažila, keď som podvádzala svojho bývalého..nemala som s ním vyslovene zlý vzťah, ale niečo tomu chýbalo...a to som našla u svojho terajšieho priateľa...nikdy toto svoje konanie neoľutujem..ale vzhľadom ku karme sa ho trošku obávam, no môj súčasný partner - to je iná kategória, to je ozaj o dôvere..nemám potrebu ho nejak kontrolovať ani skúšať a on takisto, verí mi... nič mi s ním nechýba-preto nemám dôvod niekoho iného hľadať :)

a nemyslím si, že som kur*a...hoci ľudia to možno o mne hovoria:D
nikto nikdy nemal s nikym 100% skvely vztah... mozes mat tak 90%-95% a moze sa ti to javit, ze mas 100% skvely vztah, ale ked sa objavi niekto, co ma tych 5-10% ktore ti v tvojom uzasnom vztahu chybaju , tak je sanca dost velka, ze sa za nim budes hnat aj ked celkovo to bude nejaka 70% (snad to vysvetlujem zrozumitelne)... v konecnom dosledku proste neexistuje dokonaly vztah a aj teraz mozes najst niekoho, co ti bude vediet dat to, co ti sucasny partner nedava.
k teme: vliezol som takto do vztahu holke, ktora mala iny vztah... vypomstilo sa mi to tym, ze holka si nechala vliezt dalsieho chlapca do vztahu a teda som bol zrazu ja ten osraty... a ani nebola schopna mi to povedat do oci a sa cudovala preco som na nu nasraty a nechcem s nou v zivote nic mat. dosledok nevyzretosti z dovodu nizkeho veku, mala 16
a s aktualnou priatelkou co som, tak som tiez viac menej vliezol do vztahu, ale mala vztah na dialku, chlapec na vyske v brne, ona maturantnka v kosiciach a chlapec dost divocel v brne a vztah bol uz viacmenej v troskach, ked som ja do toho vosiel, len som proces urychlil. toto nelutujem, ale ten prvy vztah, to bola chyba, zial.
Naty_93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Naty_93 »

ja som mala tiež vzťah na dialku - možno to bolo to niečo, ked som potrebovala s niečím pomôcť, tak si na mňa ten môj nevedel nájsť čas, alebo som ho svojimi problémami len obťažovala, a vždy tu bol pre mňa môj terajší :) a stalo sa to...
ja som svojho bývalého varovala, čo sa mi nepáči,nech to zmení - že to nebudem tolerovať..

nemyslite, že som nemala výčitky...trápila som sa pre to, snažila som sa ho vytlačiť z hlavy a hlavne zo srdca...ale nedalo sa a podlahla som...a neľutujem to
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

sice som na anketu dal nie, ale...

zivot prinasa rozne prihody, nahody, moznosti a skusania. tiez som to zazil a spravil som to najlepsiemu kamaratovi (no jo, dajte mi teraz minusky :P ) pravdou je ze to za to nestalo ani nahodou.
rozbit vztah najlepsiemu kamaratovi a zaroven to s nim zapijat ked este o nicom netusi, na to musi byt clovek riadny hajzel. kazdopadne, kto nezazil nepochopi....
pripadnym zaujemcom o tuto skusenost mozem odporucit len jedno: NECH TA boh SKARE ked TOTO SPRAVIS. nema to absolutne ziadny zmysel, aj keby bola najkrajsia na svete a ten pripadny "vztah" za nieco stal. kamarat je kamarat a hotovo. nepustat sa do toho! mozem odporucit vsetkymi 10 prstami!!!! cize ked sa k tejto prilezitosti dostanete, prefackujte tu babu nech sa spamata.

ak vas zaujima ako to skoncilo: s kamaratom sme stale najlepsi kamarati, mame co to spolu odzite, ma uz inu babu, aj som mu bol za svedka na svadbe a je stastny ze som ho zbavil baby, ktora za to nestala.

takze nie vsetko zle je najhorsie. kazdopadne to chlopaky nerobte!!!
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

uf uf zelovoc tak to je huste (a hnusne) :) To by som najlepsiemu kamaratovi nespravil. Ani obycajnemu kamaratovi :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Frco napísal:uf uf zelovoc tak to je huste (a hnusne) :) To by som najlepsiemu kamaratovi nespravil. Ani obycajnemu kamaratovi :D
nikdy nehovor nikdy... neskor som to spoznal pre zmenu z druhej strany.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Iny kraj iny mrav :lol:
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

tak napriklad moju cerstvu ex-priatelku lakal na sex dobry kamarat, s ktorym sa poznam od malicka...pritom on mal uz tehotnu priatelku a teraz v novembri sa im to aj narodilo..bolo to cez leto, pili sme v krcme vo vecernych hodinach, poziadal som ho nech ju zavezie domov a potom nech sa vrati (bol ešte triezvy), ona uz bola dost opita a my sme si chceli spravit pansku jazdu, tak ju zaviezol a po ceste jej navrhol sex, ona ho odmietla, lebo by mi to vraj nedokazala spravit...takze aj taketo zeny su :)
Napísať odpoveď