A aj pre toto z toho nič nebude. Si už na 99% absolútne friendzoned a aj keby nie, ako tu už bolo povedané, baba v jej veku pozerá po chalanoch, ktorí sú starší, maximálne seberovní jej. Ale o 4 roky menej? Užívaj si život a nerieš ešte baby, aspoň 4-5 rokov.a dokonca som uz u nich aj spal aj ona unas s kamoskou asi milion krat
zamilovany do starsieho dievcata...
Re: zamilovany do starsieho dievcata...
-
blackswan14
Amateur
preco to potom neplati aj pri chalanoch? lebo vacsina chalanov chodi s mladsimi babami aj o 4 roky.. moja spoluziacka ma17 rocneho frajera tak preco je divne ked chce mladsi starsie dievca?:D proste tomu nechapem preco ked chodi starsi chalan s mladsou tak to je uplne normalne ale naopak zjavne nie...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vyraz normalne by mali zakazat. Ked tebe nieco pride normalne, tak chod za tym a necakaj nato, co ti povedia ludia, ze je normalne. Umna je uplne normalne nieco ine, ako u inych ludi, takze nepocuvaj inych, ale chod za tym co ty chces.
-
javatar
Hardcore addict
blaskswan: pretoze sa zeny na muzov pozeraju inak ako muzi na zeny - nazval by som to ako "faktor obdivu", pri tomto vekovom rozdeleni by si musel byt naozaj dost vyspely a zaroven vyrazny aby si ju ziskal
ja uz som chodil so zenou ktora bola odomna starsia o 6.5 roka ale to som mal 22, neverim tomu zeby som ju zbalil ked som mal 13-15
ja uz som chodil so zenou ktora bola odomna starsia o 6.5 roka ale to som mal 22, neverim tomu zeby som ju zbalil ked som mal 13-15
to je mi teda radaSicilian napísal:mozno ze si namyslas teraz ale aj tak " cim viacej casu spolu tim blizsie maj k nejPochopí ze je s tebou sranda a tak dalej a si uvedomí ze si super
ale ty na nu nevlietni lebo radsej zlomene srdce maj jak by si mal si pokašlas susedku .. to musís vediet ci je to na 100% a potom ist nato
čím viac času spolu trávite tým viac si budete liesť na nervy a spoločnosť toho druhého si nebudete vôbec vážiť.
inak Siciliančan, 17 ročná s 14? naozaj? Myslíš že nadržaná 17-tka bude chcieť takého chlapčeka?
Nenahovárajte mu somariny, nemá šancu
-
blackswan14
Amateur
apreco chcu potom 17-18 rocny 14rocne dievcatko?
Naozaj si to potrebuješ vylievať srdce ako je svet nespravodlivý pre 14 pubertiaka?
cheli by aj 17-18 rocne dievcatko.. keby malo zaujem
.
dievcata vzhliadaju k starsim, co zakonite nuti chlapcov orientovat sa na mladsie (ktore zas vzhliadaju k nim). tak to v nasich zemepisnych sirkach na strednych skolach proste funguje:)
..ale tak.. ty mozes byt tou svetlou vynimkou
.
dievcata vzhliadaju k starsim, co zakonite nuti chlapcov orientovat sa na mladsie (ktore zas vzhliadaju k nim). tak to v nasich zemepisnych sirkach na strednych skolach proste funguje:)
..ale tak.. ty mozes byt tou svetlou vynimkou
-
blackswan14
Amateur
ja to asi risknem jedina moznost ako zistit odpovede