Ja som nieco podobne zazila uz dvakrat, aj ked nie na vlastnej kozi. Pracovala som zhodou okolnosti vedla takeho azyloveho domu, alebo oddelenia, kde ich drzali. Pravidelne tam boli nejake konflikty medzi nimi, mlatili sa, casto to musela riesit policia. V jednom pripade dobil jeden chalan svojho suseda tak, ze musela dojst zachranka a raz ked jeden kolega zbehol dole a chcel ich skludnit, lebo hukali pravidelne aj do druhej v noci, schytal to nozom do pleca. To bolo ale v Nemecku a tam sa to vzdy riesi policiou. Ked som mala nocnu/na tretom poschodi/ a svietili mi v noci s reflektorom do okien a nieco vyhukovali, tiez som ich volala a susedia z okolitych domov tiez opakovane. Boli to vacsinou Africania a sami chalani.Looker napísal:Dakujem za pochopenie, SOM TU UPLNE sam a preto sa aj citim uzkostlivo.
Nikoho zo Slovakom vo Varšave nepoznam, ani neviem o žiadnych. Vy ste moja jediná "rodina" aj ked len cez internet.
Ak by sa mi niečo take stalo na Slovensku, NEVAHAL BY SOM A VOLAL BY SOM ZELENYCH.
Je to predsa ine rozpravat v rodnom jazyku a ine vysvetlovat poliakom ked som slovak.
Stretol sa z Vás niekto s niečim podobnym? ako ste jednali? možte mi ešte poradiť? dakujem
Okamzite to nahlas vedeniu internatu a nech sa to riesi. S takymi nie je sranda, hlavne ked maju taku minulost, ako si spominal. Vyhrazat sa spolubyvajucim zabitim a nicit veci v spolocnych priestoroch je protizakonne a kto dostane azyl a nevie sa prisposobit, nech si zbali svoje veci a vypadne spat tam, odkial prisiel. To je moj nazor