Zdravím Vás!
Už nejaký ten deň nás v reklamách masíruje SPP aby sme prešli pod neho aj s elektrikou. Máte s tým niekto už skúsenosti či sa to oplatí? Ďakujem....
ZSE vs SPP
Re: ZSE vs SPP
V nasom meste vcera behali po domoch, ma to uz niekto prepocitane ci sa to oplati?
Ja som už podpísal zmluvu a prechádzam k SPP s elektrinou, nemyslím že je to nejaký podvod, resp. že by nesplnili to čo sľubujú, veď aj ZSE už ponúka plyn, a ak bude plyn u nich lacnejší, tak prejdem s plynom k nim. Bude to zaujímavá kombinácia plyn od elektrikárov a elektrika od plynárov......
Na ake dlhe obdobie si podpisal zmluvu s SPP? Mas garantovanu cenu elektriny a dodavky elektriny na toto obdobe? Mas limity na vysky mesacnej/rocnej spotreby? Moznost aplikovat zlavu pri dodrzani spotreby?
Zmluva je na pol roka a v zmluve je garantovaná výhodnejšia cena ako u ostatných poskytovateľov, ale ostatné veci nájdeš na ich stránke....
A co potom po pol roku? Dodatok k zmluve s novymi cenami?pavucek napísal:Zmluva je na pol roka a v zmluve je garantovaná výhodnejšia cena ako u ostatných poskytovateľov, ale ostatné veci nájdeš na ich stránke....