OPRAVA Externého HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Chesterka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

OPRAVA Externého HDD

Príspevok od používateľa Chesterka »

Prosím súrne potrebujem poradiť, či je možné s týmto stavom niečo urobiť. Nešťastnou náhodou sa mi podarilo na externom HDD v konektore nie zlomiť ale nejako divne zatlačiť "tie zlaté tyčinky" (snáď chápete čo tým myslím) takže tam proste nie je žiadny kontakt. Dá sa nejako čisto len ten samotný malinký konektor v disku vymeniť? (ja viem asi by som veľa chcela) pretože inač nie je šanca sa dostať k tým dátam na disku.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: OPRAVA Externého HDD

Príspevok od používateľa hrban »

je to veľký ext disk ? myslím ako v krabici ? lebo ak hej tam ak tú krabicu rozoberieš vovnútri je kalsika malý sata disk čo hravo zapojíš aj do laptopa napr
hoď foto
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Na jednom fóre mi bolo povedané, že ten konektor by sa mal dať vymeniť. Ten disk totižto nie je môj takže vracať ho danej osobe na pol rozobratý a podobne asi nie je najlepšie riešenie. Potrebujem to čo najskôr vyriešiť takže tak či tak s tým musím ísť do servisu sa popýtať.
Prílohy
disk.jpg
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

podla obrázku toho nieje vidieť moc, akurát ten konektor čo pochybujem že že samostatne pôjde vymeniť bez nejakých väčších zásahov, Disk vyzerá byť na 3,5" takže to bude niečo podobne ako v prílohe.. najlepšie by bolo normálne danej osobe povedať čo sa stalo etc.. a kúpiť kompletný 3,5" externý box. a prehodiť iba HDD nedôjdeš tym o žiadne dáta. (prepájkovať konnektor z jedného plošáku na druhý môže vyjsť dosť na dlho a aj tak sa to nemusí podariť kedže na to bude treba asi mikro pájka)

tu máš nejaké externé 3"5 boxy (ak sa teda jedná z určitosťou o 3,5" hdd) http://vymenne-kity-a-boxy.heureka.sk/f ... 07567/?o=4

v servise by to mali zvládnut len či ti aj oni nenavrhnú radšej nový externý box pre ten disk.
Prílohy
T-HDDLC-303-5__usb-3-0-hdd-case.jpg
Napísať odpoveď