Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Tak volal som dnes ohľadom toho One X v SP, píše že je nový, z príslušenstvom, zárukou ale je bez krabice. Zajtra sa idem na neho pozrieť.
a kde je krabica?:D
nie je krabica, nie je zaruka
myslis ze ti niekto vyreklamuje telefon ked im ho donesies v sacku?
nie je krabica, nie je zaruka
myslis ze ti niekto vyreklamuje telefon ked im ho donesies v sacku?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To kde si pocul taku blbost? K reklamacii nieje treba povodne balenie. Ja som sa s tym nestretol
ked mas zarucak a sedia seriove cisla musi ti to zobrat aj v ponozke
Myslíš IMEI číslo? Takže ta krabica by nemala byť problém, hej?
-
Arkaz
Addict
Urcite nie . Ak sedi imei popripade SN s udajom na zarucaku nieje probllem. lae na 99% sa berie ohlad len na IMEI. skontroluj si iemiko na zarucaku , na telefone a aj cez soft.
presne tak, zaruka nie je podmienena krabicou
tu blbost som nepocul, tu blbost som bohuzial zazil v orange
-
Arkaz
Addict
Tak potom nateba skusali blbosti ako je zvykom. Netreba sa nehat odbit.
Čaute, potreboval by som poradiť, mobil cenovo okolo 400 eur, rozmýšlam Samsung galaxy S III alebo HTC one X, prípadne ešte niečo iné?
vôbec sa nevyznám, kupujem teraz tak po 5tich rokoch
díky za rady
Z tých dvoch som ja osobne za One X. Možno keby si napísal čo presne od mobilu očakávaš tak by sme vedeli poradiť aj lepšie.
Tak ide mi o rýchlosť a praktickosť
pri prehliadaní vecí na nete, prepínaní medzi aplikáciami..neviem, čo iné ešte napísať, tie technické parametre sú približne rovnaké(foťák, pamäť)..ale hlavne o to, že či je to vydarený model, značka a tak pre porovnanie, čo sa asi najviac oplatí v tejto cenovej kategórii. pozeral som aj iphone 4s, ale má dosť malý displey a hardwerovo týmto vôbec nekonkuruje..
V tvojej cenovej kategórií to spĺňajú asi všetky telefóny a nemal by si spraviť chybu zo žiadnym ktorý si vyberieš. Ja ako majiteľ One X ti môžem tento telefón len odporučiť, rýchle reakcie, super konštrukcia. Lacnejšia alternatíva by bola One S, tiež veľmi výkonná z trochu menším displeyom.
Ja mám otázku ohľadom micro sim karty. Už som sa to tu kedysi pýtal ale či vie niekto nejaké aktuálne info. Vymenia mi ju u o2 alebo orežu, či ako to funguje?
Ja mám otázku ohľadom micro sim karty. Už som sa to tu kedysi pýtal ale či vie niekto nejaké aktuálne info. Vymenia mi ju u o2 alebo orežu, či ako to funguje?
-
Arkaz
Addict
Ak mas o2 chod do o2 tam ti ju zadarmo vycvaknu. Ale robia to len vo vacsich pobockach napr. Aupark
Príjemný štedrý večer prajem, obraciam sa sem na vás s prosbou o radu. Rozmýšlam o kúpe LG Optimus L7, ale mám ešte jednu nevyriešenú otázku ohľadom tohto telefónu.
Na oficiálnej stránke Orange-u píšu, že RAM je 1024 MB, ale napríklad na fony.sk sa uvádza len 512 MB. Viete mi s týmto niekto "píchnout", že čomu mám veriť? Budem to objednávať s orindžáckej stránky, tak preto ma tam spočiatku tá RAMka potešila, ale na iných stránkach som videl spomínaných 512 MB.
Na oficiálnej stránke Orange-u píšu, že RAM je 1024 MB, ale napríklad na fony.sk sa uvádza len 512 MB. Viete mi s týmto niekto "píchnout", že čomu mám veriť? Budem to objednávať s orindžáckej stránky, tak preto ma tam spočiatku tá RAMka potešila, ale na iných stránkach som videl spomínaných 512 MB.
hd_: Mobil som v ruke nedržal ale na mojandroid.sk a gsmarena.com je pamäť 512 ram a keď to píše aj na fony.sk tak bude chyba asi na orange stránke.
Arkaz: No to bude asi problém keďže som z Bardejova a tu je iba malá pobočka. Čo iné mi ostáva?
Arkaz: No to bude asi problém keďže som z Bardejova a tu je iba malá pobočka. Čo iné mi ostáva?
-
Arkaz
Addict
hd_ - radim ti L7 neber. je to totalne spomaleny nevydareny kus. Ak ti nevadi velkost displeja zober L9.popripade napis aky mas pausal a do kolko eur si ochotny dat na mieste + tvoje ocakavania od mobilu a vyuzitie.
lukas9026 - no podla o2 stranky je tam normalna predajna takze podla mna ti to vycvaknu. ak nie ostrihaj si kartu sam =)
lukas9026 - no podla o2 stranky je tam normalna predajna takze podla mna ti to vycvaknu. ak nie ostrihaj si kartu sam =)
hd ake mas ine na vyber? o systeme/prostredi, ktore pouziva lg sa tu uz popisalo hodne, kupovat iba od lg 4x hd a novsie..
ak uz lg
a l7 ma 512mb ram
a l7 ma 512mb ram
-
Andreso
Medium Professional
Ja mám LG L9 a som veľmi spokojný. Je veľmi svižný a všetko funguje bez problémov. Ja som ho kúpil nový za 220€, takže som nemal nad čím rozmýšľať. Keby si chcel vedieť niečo bližšie, tak mi daj vedieť.
Mám mobil dva dni a podľa toho čo som čítal mi odišlo niečo na základnej doske. Displey sa nerozsvieti ale kapacitne tlačidla fungujú. Keď sa darí tak sa darí