Pomoc !! vazne...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
patres1995
Novice
Novice

Pomoc !! vazne...

Príspevok od používateľa patres1995 »

Zdravím vás,potreboval by som pomoct s mojím pc neviem čo mu je ked ho zapnem tak začne písať :Reboot and Selectproper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. potom som tam strčil inštalačne cd Widows 7 snažil som sa preinštalovat windows a začalo mi tam pisat že mam zapnuty windows pomocou dačoho .. tak som išiel na komplet nove inštalovanie windowsu (uplne všetko od znova) a tam mi napisalo že nevie najst velkokapacitne zariadenie pozeral som aj cez notebook aj na windows stranku a tam napisalo že mam ist na stranku vyrobcu typu radiča pametovych zariadeny a stiahnut si ovladač potom ho dat na usb a už by to malo ist ale ja neviem ako sa vola moje velkokapacitne zariadenie .. neviete mi povedat ako by som to zistil ? .. skušal som všetky opravy atd... nepomohlo rozmyšlal som už nad restartovanym biosu alebo ako to aby sa pc dostal do tovarenskej vyroby ale neviem či to je dobry napad .. papiere od pc nemam lebo mam ho skladany ... prosím o radu surne kedže počitač využivam dost .. možno pomože že sa to stalo tak že mal som pripojene klasicke sluchadka tzv. DJské... potom som si vytiahol a zastrčíl klasika repraky a potom mi pc začal tak tukat ako pri reštartovany taky tichí tuk potom mi pc zamrzol a tak som ho reštartoval od vtedy mi blbne ... dakujeem za čo najrychlejšiu odpoved .. ak to tu bolo niekde riešene osporavedlnujem sa nemam čas prezerat temy..
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc !! vazne...

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

pozri sa ci mas dobre zastrcene kable v hard disku...
patres1995
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patres1995 »

ArkanoviTigrovi napísal:pozri sa ci mas dobre zastrcene kable v hard disku...
no twl to ma fakt nenapadlo :smt081 vybral som a poriadne zastrčil a ide pc diky fest nenapadla by ma taka maličkost :)))))
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

neni zac...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Precitaj si pravidla fora, vid. nazov tejto temy.
Zamknuté