Skylink rozsirenie na 2 telky
Skylink rozsirenie na 2 telky
Cawte..
Chcel by som do izby TV..Mame skylink na jednu telku.parabolu mam na okne a kabel ide cez cely byt do obyvacky k TV.. Nedalo by sa nieco k tomu pripojit aby som mohol aj ja pozerat TV ?
Chcel by som do izby TV..Mame skylink na jednu telku.parabolu mam na okne a kabel ide cez cely byt do obyvacky k TV.. Nedalo by sa nieco k tomu pripojit aby som mohol aj ja pozerat TV ?
Re: Skylink rozsirenie na 2 telky
zozenes dalsi prijimac ale oba sa musia dat pripojit na siet, prepojis ich a potom sa to da cez rozne utility co budu sharovat cartu myslim ze oba prijimace by mali fungovat pod linuxom.
druha vec je ta ze sa mi zda ze to neni legalne....
druha vec je ta ze sa mi zda ze to neni legalne....
To zdieľanie kariet nie je legálne ale kto ti na to príde? Pokiaľ ťa nebude mať nejaký sused v zuboch a nenahlási ťa, tak je to v poriadku. Inač môžeš kúpiť druhý LNB konvertor pre dva anténne káble, kúpiť si druhý set-top box a druhú skylink kartu. Počítaj s tým, že aj za tú druhú kartu si budeš musieť platiť ten servisný poplatok. Ak ale nechceš investovať do ďalšej karty tak popozeraj po nete fóra, kde sa tomu venujú. Je toho naozaj dosť veľa.
Noobsz DJ napísal:To zdieľanie kariet nie je legálne ale kto ti na to príde? Pokiaľ ťa nebude mať nejaký sused v zuboch a nenahlási ťa, tak je to v poriadku. Inač môžeš kúpiť druhý LNB konvertor pre dva anténne káble, kúpiť si druhý set-top box a druhú skylink kartu. Počítaj s tým, že aj za tú druhú kartu si budeš musieť platiť ten servisný poplatok. Ak ale nechceš investovať do ďalšej karty tak popozeraj po nete fóra, kde sa tomu venujú. Je toho naozaj dosť veľa.
jj aj to je moznost ale je to zbytocne drahe kupovat dalsu kartu...
asi skusim nieco s tym zdielanim ..mame opticum HD x403p ten ma RJ45 vystup ... Skusal som aj TV tuner do notebooku ale nan tu nechitim nic..
-
Ryan Giggs
VIP
Zdielanie v ramci jednej domacnosti urcite nelegalne nie je. Taky zakon este nevymysleli.
tak potom mam zle info sorry.Ryan Giggs napísal:Zdielanie v ramci jednej domacnosti urcite nelegalne nie je. Taky zakon este nevymysleli.
-
Ryan Giggs
VIP
Neeticke to asi urcite je. Ono to teoreticky moze byt aj nelegalne, ale stoji to na takom zakone ze ani pravnici sa sami nevedia dohodnut. To by nevyhadal ziaden z nich.
Satelitny provideri sa tym ale samozrejme radi ohanaju a strasia ludi, kedze im tak utekaju zisky. Ale paka na to neexistuje.
Satelitny provideri sa tym ale samozrejme radi ohanaju a strasia ludi, kedze im tak utekaju zisky. Ale paka na to neexistuje.
My sme to doma poriesili takto:
http://www.zucha.sk/Satelity/opticum-mu ... ylink.html
Predaj stari prijimac doloz par € a mas vystarane...
http://www.zucha.sk/Satelity/opticum-mu ... ylink.html
Predaj stari prijimac doloz par € a mas vystarane...
mozno aj preto som napisal ze je to nelegalne nedavno sa to riesilo aj v nasej domacnosti a provideri sa tiez "obhanali" tym ze to neni naj riesenie, ale aj napriek tomu doma fungujeme s 1 cartou a je to v pohodeRyan Giggs napísal:Neeticke to asi urcite je. Ono to teoreticky moze byt aj nelegalne, ale stoji to na takom zakone ze ani pravnici sa sami nevedia dohodnut. To by nevyhadal ziaden z nich.
aj toto vyzera inak zaujimavo http://www.satelity.ellano.sk/predaj/99 ... 30-DVS-S2/ len teda tiez by som musel kartu kupit a LNB na 2TV k tomu