Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
niekdo z BB ali / horde? 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Neviete niekto ci je na tarren mille nejaka cz/sk horde guilda?
Tak to som hral naposledy na cataclysm...Neviete či je nejaký privátny MoP server? Chcel by som vyskúšať...nejaky instant alebo fun, kľudne blizzlike...
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mas 10dnovy trial na MoP na oficialnych servroch
uz to davno nie je 10 dni ale neobmedzene do lvlu 20 a dalsie obmedzenia...ale ja som myslel nieco zadarmo, nechcem platit kazdy mesiac za hru
Tak si zahraj radsej nejaku F2P hru, pretoze free MoP server na ktorom by fungovalo aspon 5% z toho co na officiale len tazko najdes.Itchiboy napísal:uz to davno nie je 10 dni ale neobmedzene do lvlu 20 a dalsie obmedzenia...ale ja som myslel nieco zadarmo, nechcem platit kazdy mesiac za hru
-
Wishmaster
Medium Professional
Itchiboy .. stale je 10dnovy trial.. ale len v ramci promo noveho datadisku.. ja som to mal uz dvakrat
)
Toto do 20teho lvlu, to je starter edition po novom
)
Toto do 20teho lvlu, to je starter edition po novom
Tak ako, hravate este ? Ja som zacal asi 4 dni dozadu na twinstare {deimos}. Niekedy ma to moc bavi, niekedy vobec 
-
Hemi
Amateur
Zdravím ja som momentálne po 4 ročnom hraní na offiku kde ma pandy znechutili, keďže nemám času sedieť nad tým deň a noc a dailyquestovať, začal hrať na novom tbc servery "Ares" (Twinstar). Prvé dojmy celkom pozitívne až na demenciu niektorých ľudí, bugy tam sú ale verím v to, že sa to dá dokopy
prvý mesiac je tam 12x rate XP ak máte záujem odporúčam 
Caute WoW-kaci,
po 4 rokoch na offiku som to niejako zavesil na kliniec a som rad ze som sa tej pliagy zavislackej uz zbavil ale niekedy mam este take zavislacke chutky si ist dat niejaky ten raid na ICC alebo nieco podobne ale len cisto na wotlku.
Nepoznate niejaky server kde je instant 80, je to cisto wotlk a ide tam bezproblemov PVE ?
Dky moc
po 4 rokoch na offiku som to niejako zavesil na kliniec a som rad ze som sa tej pliagy zavislackej uz zbavil ale niekedy mam este take zavislacke chutky si ist dat niejaky ten raid na ICC alebo nieco podobne ale len cisto na wotlku.
Nepoznate niejaky server kde je instant 80, je to cisto wotlk a ide tam bezproblemov PVE ?
Dky moc
stretavame sa tu s opacnym nazorom,prejst z neofiku na ofik je to najlepsie co sa da spravit ak si chces tu hru uzit.tak neviem.Hemi napísal:Zdravím ja som momentálne po 4 ročnom hraní na offiku kde ma pandy znechutili, keďže nemám času sedieť nad tým deň a noc a dailyquestovať, začal hrať na novom tbc servery "Ares" (Twinstar). Prvé dojmy celkom pozitívne až na demenciu niektorých ľudí, bugy tam sú ale verím v to, že sa to dá dokopyprvý mesiac je tam 12x rate XP ak máte záujem odporúčam
-
Hemi
Amateur
Každopádne máš určite 100%-tnú pravdu, v mojom prípade je to tak, že som študent VS žijúci na internáte ,neboli už ani financie keďže sponzor sa na mňa vysral, a hlavne kvôli škole bohužial nemám toľku času. Zažil som tam krásne chvíle na kt. nikdy nezabudnem, ale je čas sa posunúť vpred v real life a vo wow life vzad o mega mocSon-Goku napísal: stretavame sa tu s opacnym nazorom,prejst z neofiku na ofik je to najlepsie co sa da spravit ak si chces tu hru uzit.tak neviem.
ak by niekoho zaujímal môj charr (low 90tka) tak nech sa páči :
Kód: Vybrať všetko
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Hemisferik/simpleRe: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nevie niekto co je dnes so serverom, lebo uz od rana mi nechce nacitat postavu, hoci prihlasit sa ide bez problemov a teraz neviem ci je problem na serveri alebo na mojej strane?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Potreboval by som poradíť keď zadam svoje meno Atlhrus do http://eu.battle.net/wow/en/search?f=wowcharacter&q= tak my ho tam nenájde hru nemám free a taktiež my píše toto neviete ako nastaví to
-
Kok
Light Professional
no bud si uz dlhsiu dobu nelogol tu postavu, alebo je zmazana
dnes som sa registroval a začal som hrať
-
Kok
Light Professional
tak si este nedosiahol dostatocny level na to, aby sa zobrazila tvoja postava.. myslim ze to je lvl 10
-
Hemi
Amateur
Čo si myslíte o realme "Burning Blade" hraje tam niekto ali? Ja som rozbehol akurát Monka tak uvidíme čo z toho bude momentálne je skúškové tak tam moc nie som ale ak by tam niekto hral tak /w Hemii ( Hemi#2999 )
-
xH4wK
Ja som s tym sekol prave kvoli tomu taktiez, neviem co si myslia ze clovek tam bude sediet 10 hodin denne ?Hemi napísal:...pandy znechutili, keďže nemám času sedieť nad tým deň a noc a dailyquestovať...
Hral som kym sa dalo a bavilo ma to, raidy v top guilde atd, ale po poslednom patchi kde pridali moznost upgrade itemov o ilvl cez pointy s HC... toto ma dostalo, ludia co tam su 24/7 budu mat vzdy equip upgraded a ludia co chodia do prace tam musia presediet cely vikend v retardovanych HCckach alebo stravit cely den daily questovanim stale to iste dookola aby si upgradli jeden item... chore totalne, a kedze som bol v top guilde na serveri tak by som MUSEL mat tie itemy upgradnute ak by som sa chcel dostat do raidu a konkurencia magov nebola najmensia takze tak, povedal som si ze to je koniec pre mna osobne, mozem ich ototo.. kedze ma uz v hre nic nebavilo okrem HC raidingu tak to bol pre mna koniec.