grafika?
grafika?
Zdravím,mám taký problém,že som si skúsil nainštalovať na nový NB (nVidia geforce GT540M 1GB,INTEL CORE I5, ram 6gb) GTA IV a skyrim a obe hry mi úplne sekali,gta 4 sa mi načítali textury len na low a aj tak to sekalo,no doteraz som mal starý PC (nVidia 8600 265mb,procesor intel dual core a ram 2gb)...tam mi to šlo bez seknutia na medium...neviete,cim to moze byt,ze na starom slabsom pc mi to fungovalo v pohode a na novsom nie?nechcel som to pisat do kategorie hier,povedal by som,ze je to vseobecnejsi problem.
dik za pripadne odpovede
dik za pripadne odpovede
Re: grafika?
pfu, skus pozret ci mas nainstalovane ovladace na grafarnu ak nie tak na www.nvidia.com ich najdes 
nainstaloval som najnovsi ovladac a stale to iste,nejde mi to do hlavy
skus v ovladacoch nastavit aby stale pouzivalo tu NVIDIU...je dost mozne ze ma ten NB optimus a vyuziva tu intel HD co je v procesore
No mám tam napísané OPTIMUS na tom NB takú nálepku...a kdesi som raz nasiel v systemovych info. ze grafika INTEL...len to neviem najst kde to nastavit...nevies prosim kde by to mohlo byt?
dole pri hodinach by si mal mat nvidia control panel a tam to vypada cca nejak takto...pre jednotlivu aplikaciu nastavis high performance (resp. vysoky vykon)
Dík moc...ale vždy keď to spravím,dám aj použiť,tak sa to potom znovu vráti späť..neviem prečo
Klikni na start ovladaci panel moznosti napajania a tam zvol vysoky vykon.
Spravil som...ale aj tak to v tom paneli nVidie nechce prepnut na tu kartu GT 540m...sa to vzdy vrati späť
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ani ti to nepojde s kamaratom sme toto tiez riesili vzdy mu to sekalo.mal 630m 1 GB
Na YT som našiel ako hrá ktosi na GT540m na HIGH texturach...je predsa blbost,aby to na takej grafike neslo ked na o mnoho slabsich to v pohode ide...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez sme videli na youtube videa a na low kvalite sekanica.ina ked bol v byte islo to fajn az nadherne, ale ako vysiel z bytu koniec
Neda sa to niekde v biose vypnut optimus?
Tak skus este raz preinstalovat ovladac nvidia ale tentokrat s malou zmenou.Takze chod do C:Nvidia/Displaydriver/chod do posledneho adresara napr ja mam 310.70(ten ktory bude uplne dole) preklikaj sa az kym sa nedostanes k adresaru Display.Optimus a ten zmaz a pohladaj tam setup.exe cez ktory spustis instalaciu.A potom daj vediet ako to dopadlo.
spravil som to,uz ju tam necha nacitanu tu geforce a uz aj rozlisenie sa da v gta dat vyssie,no stale to seka na low kvalite
Otazocka, mas to opatchovane aspon na 1.0.4.0+? 
Ak nie, opatchuj, bez tych patchov ta hra je nehratelna
Ak nie, opatchuj, bez tych patchov ta hra je nehratelna