Nastavenie jasu na notebooku
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nastavenie jasu na notebooku
Zdravím. Dostal sa mi do rúk jeden notebook (eee 1005HA), na ktorom nefunguje časť klávesnice (Fn, CAPS, TAB, ;) a tým pádom neviem nastaviť na notebooku jas. Viem, že vo Windows 7 sa to dá nastaviť, no je niečo také možné a v XP? Jas je momentálne nastavený na minimálnu hodnotu a tým pádom nie je skoro nič vidno. Máte nejaké nápady? Ďakujem.
-
typek61
Darca
Re: Nastavenie jasu na notebooku
cez graficky ovladac to nejde?
-
Soviet
Darca
Alebo instalnut nejaky "menic klavesnice" a docasne si priradit pismenko Fn na nejake co funguje a nastavit to.
-
DjBass
Darca
Cez ovládač mám možnosť meniť len jas farieb, nie samotného podsvietenia.
Skúšal som rôzne keyboard remappery, no výsledok je ten, že Fn klávesa nie je softvérová, ale hardvérová a tým pádom mi ju nevie identifikovať. Občas pri pohnutí s notebookom Fn fungovalo, tak som to vyskúšal.
Display tuner som nainštaloval, no privítala ma hláška, že to môj displej nepodporuje a tým pádom som cez ten program nemohol nastaviť nič.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 23:33)
nemá ešte niekto nejaký nápad?
Skúšal som rôzne keyboard remappery, no výsledok je ten, že Fn klávesa nie je softvérová, ale hardvérová a tým pádom mi ju nevie identifikovať. Občas pri pohnutí s notebookom Fn fungovalo, tak som to vyskúšal.
Display tuner som nainštaloval, no privítala ma hláška, že to môj displej nepodporuje a tým pádom som cez ten program nemohol nastaviť nič.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 23:33)
nemá ešte niekto nejaký nápad?
-
Lukkas
Star
Kup novu klavesnicu ... do 15e nie je problem. Dokonca mozno jednu mam kdesi hodenu a nevyuzivam ju (musel by som pohladat)
Edit:Nasiel som ju mam ju za 15e.
Edit:Nasiel som ju mam ju za 15e.
-
DjBass
Darca
Za ten čas bola už nová na ceste, no chcel som nejaké dočasné riešenie, ktoré by to mohlo vyriešiť... alebo niečo do budúcnosti, aby som niečo také vedel vyriešiť... už je tam nová a všetko funguje... no aj tak by som bol rád, ak by niekto mal podobnú skúsenosť a funkčné riešenie.