Ako obísť ochranu ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako obísť ochranu ?

Príspevok od používateľa skener »

Ano další príspevok ako od debilky ale viem určite že niektoré captcha či ako sa to volá sa obísť dajú preto boli aj menené časom na lepšie.

Odpozoroval som na Jdownloaderi že niektoré si dokáže sám vyriešiť a niektoré musím písať ja

Konkrétne ma zaujíma táto na obrázku.

Teda je možné túto captcha uz jednoducho nejakým krekerom riešiť ?
Prílohy
Captcha.png
Captcha.png (14.23 KiB) 988 zobrazení
inkognitto
Star
Star

Re: Ako obísť ochranu ?

Príspevok od používateľa inkognitto »

Azijsky trh na to vymyslel super system. Brigadnici sedia za PCckami, pride im capcha, pozru - opisu, odovzdaju :D
PC algoritmy dosahuju mizivu ucinnost a to aj preto, lebo capcha je vymyslena tak, aby sa PC mylil kde sa len da aj neda :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Niektore systemy maju pomerne dost obmedzeny pocet captchi (200 kuskov mozno) a niekto si ich vsetky nacocal a PC uz len porovnava obrazky danej captche. Ak ju ma v DB tka ju vyplni, ak nie tak skusa dalsiu.

Algoritmy tie normalne Captche neobidu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Michaelo napísal:Niektore systemy maju obmedzeny pocet captchi a niekto si ich vsetky nacocal a PC uz lenporovnava obrazky danej captche. Ak ju ma v DB tka ju vyplni, ak nie tak skusa dalsiu.

Algoritmy tie normalne Captche neobidu.
skutočne veríš tej kravine čo si napísal?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Divil by si sa koľko programov som takto už našiel (no bolo to pomerne dávno) ;)
Ja nehovorím že to robil profík, ale niekto kto nie je až tak skúsený a má veľa času sa môže hrať :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

captcha sa generuje automaticky a náhodne. Aj keď vezmeme do úvahy, že si budeš refreshovať stránku niekoľko desaťročí kým získaš všetky kombinácie písmen a čísel (pri nejakej 5 znakovej a jednom uložení obrázku za minútu je to pre a-z a čísla 42 tisíc dní nonstop čo je 1199 rokov), ešte stále ti to nebude fungovať lebo sú tam náhodné znaky (čiary, zmena farby...) a náhodne menené pozície (natáčania) znakov. Ale dajme tomu, že po niekoľkých 10 000 rokoch budeš mať uložené všetky možné captchy (nereálne, ale hypotetizujme), tak len ich porovnanie potom bude trvať ďalšie storočia lebo ich počet bude rádovo v milionoch miliard. Okrem toho, načo by niekto porovnával obrázky čo je časovo náročná operácia keď jednoducho môže tipovať (a to sa aj bežne robí - crackovanie metodou brute force). Toto čo si napísal ty nefunguje ani teoreticky, nie to ešte prakticky :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
Preco mazes svoje prispevky?
inkognitto napísal:Lol, capcha je generovana a nie ulozena ako bitmapa :D
A neverim ze niekedy mohlo niekoho napadnut, ze by si najprv navyrabal obrazky a potom ich len zobrazoval :D :D :D
No,... teda Michaela mohlo ale myslim niekoho kto zabezpecuje tymto principom nejaku stranku.
Audio ja viem co je brutal force a ako hovorim, tamto bolo este pomerne davno a nie kazdy web to mal takto robene. Dnes si moze kazdy mrdnut na web aj 5 druhov roznej captche ktora moze mat aj septilion kombinaci (hlavne reCaptcha od googlu).

Preto som aj napisal ze dnesne (normalne - tym som narazal na nahodne generovane) captche, neobides nijako :)

Mozno sme sa trochu nepochopili, nic to.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Michaelo napísal: Audio ja viem co je brutal force...
Takze brutal force, hej?

2Autor: Ak na tu konkretnu stranku / CAPTCHA-u neexistuje algoritmus, ktory by ju vedel rozpoznat (zalezi od toho, ako prefikane je vymyslena) alebo nemas bohatych rodicov, tak sa zmier s prepisovanim, pripadne kupou premium uctu.
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

Michaelo napísal:
Spoiler
Preco mazes svoje prispevky?
Zmazal som lebo som povedal to iste co audiotrack dve minuty predomnou.
Napísať odpoveď