Tučné ženy
Re: Tučné ženy
hrosik
no nemile ale nasiel som sa tam a sedi to do bodky
qwerty, fakt zaujímavé čítanie na večer
vo viacerých bodoch si nepochybne trafil do čierneho, zvlášť v časti zdravie, kde s tebou súhlasím na 200%!
qwerty: Diky za zhrnutie. Podarene citanie a k tomu su tam aj ozaj dobre postrehy. 
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Moja priatelka ma sice sexi chudu postavu a tr*ka sa s nou vyborne a obzeram sa po chudych ale niekedy mam chut vyprasit aj nejaku priceznu tlustomilu
. Ved to nie je skarede ked je zena fajnejsia (nemyslim extremne slonice alebo ramenate vysoke) 
K+, je to znacne neprijemne ale v tomto sa s qwertym dokonale zhodneme.
Neznasam tlste svine ktore si myslia ze su krasne alebo ze ich vyzor ci zdravie su v poriadku, alebo maju tu drzost tvrdit ze s tym nemozu nic robit.
Neznasam ked niekto povie "no ano, je trocha pri tele ale ma skvele srdiecko", jasne ze sa sprava ako najlepsie vie ked vyzera ako zver, keby sa este aj chovala ako pi*a tak ju do dvoch tyzdnov zastrelia gulovnicou a vykostia.
Neznasam ked sa tento druh tvari ze tancuje, pricom to skor posobi ako keby starka prasila stare paperove periny, alebo ta dokonca pozve do tanca. Aj keby som tancoval tak nemam vodicak kategorie C aby som sa tam kur*a tocil s kamionom.
Neznasam ked si tento deziluzionalny dobytok posuva latku sposobom, ktory robi z normalne vyzerajucich zien vyziabnute obete holokaustu a z tlstych svin venuse.
Neznasam stvorenia pri ktorych uz doslova a dopismena clovek nedokaze pri letmom pohlade ani identifikovat pohlavie a ich absolutnu absenciu akejkolvek hanby.
Neznasam dnesny pohlad spolocnosti na tuto problematiku, stale zvysujucu sa nutenu toleranciu k extremnej obezite, posuvanie tolerovatelnych hranic do nebeskych vysin alebo lepsie povedane do mastale.
Neznasam ked ti tento hnoj kvika ako sa strasne snazi schudnut ale nedokazes si vybavit jediny moment kedy si ju nevidel si nieco pchat do tej tlstej zgrane.
Nechapte ma zle, nemam problem s tucnejsimi zenami, ale so zasranym dobytkom ktory sa musi chodit vazit na postu. Nepacia sa mi vyziabnute zeny ani trend modeliek ktore si mozte pustat ako sarkana, ale k*rva co je moc to je moc. Aby som stale stretaval coraz viac arogantnych vorvanov ktore to bud vzdali alebo si prekrutili realitu aby so sebou dokazali zit, pricom si presadzuju akusi pokrutenu toleranciu okolia vo forme ignoracie ich zjavneho fyzickeho defektu, to uz sa mi fakt prestava pacit. A ak mi niekto este raz povie aby som sa "spraval slusne a tolerantne" ked tejto kategorii bez okolkov poviem ze vyzeraju ako keby mali na ranajky skolsky autobus tak mu dam hlavu naopak. Tym ze sa budem tvarit ako keby vsetko bolo v poriadku a falosne sa usmievat nikomu a nicomu nepomozem, a cloveku co takymto tempom skape v tridsiatke na infarkt uz vobec nie.
Neznasam tlste svine ktore si myslia ze su krasne alebo ze ich vyzor ci zdravie su v poriadku, alebo maju tu drzost tvrdit ze s tym nemozu nic robit.
Neznasam ked niekto povie "no ano, je trocha pri tele ale ma skvele srdiecko", jasne ze sa sprava ako najlepsie vie ked vyzera ako zver, keby sa este aj chovala ako pi*a tak ju do dvoch tyzdnov zastrelia gulovnicou a vykostia.
Neznasam ked sa tento druh tvari ze tancuje, pricom to skor posobi ako keby starka prasila stare paperove periny, alebo ta dokonca pozve do tanca. Aj keby som tancoval tak nemam vodicak kategorie C aby som sa tam kur*a tocil s kamionom.
Neznasam ked si tento deziluzionalny dobytok posuva latku sposobom, ktory robi z normalne vyzerajucich zien vyziabnute obete holokaustu a z tlstych svin venuse.
Neznasam stvorenia pri ktorych uz doslova a dopismena clovek nedokaze pri letmom pohlade ani identifikovat pohlavie a ich absolutnu absenciu akejkolvek hanby.
Neznasam dnesny pohlad spolocnosti na tuto problematiku, stale zvysujucu sa nutenu toleranciu k extremnej obezite, posuvanie tolerovatelnych hranic do nebeskych vysin alebo lepsie povedane do mastale.
Neznasam ked ti tento hnoj kvika ako sa strasne snazi schudnut ale nedokazes si vybavit jediny moment kedy si ju nevidel si nieco pchat do tej tlstej zgrane.
Nechapte ma zle, nemam problem s tucnejsimi zenami, ale so zasranym dobytkom ktory sa musi chodit vazit na postu. Nepacia sa mi vyziabnute zeny ani trend modeliek ktore si mozte pustat ako sarkana, ale k*rva co je moc to je moc. Aby som stale stretaval coraz viac arogantnych vorvanov ktore to bud vzdali alebo si prekrutili realitu aby so sebou dokazali zit, pricom si presadzuju akusi pokrutenu toleranciu okolia vo forme ignoracie ich zjavneho fyzickeho defektu, to uz sa mi fakt prestava pacit. A ak mi niekto este raz povie aby som sa "spraval slusne a tolerantne" ked tejto kategorii bez okolkov poviem ze vyzeraju ako keby mali na ranajky skolsky autobus tak mu dam hlavu naopak. Tym ze sa budem tvarit ako keby vsetko bolo v poriadku a falosne sa usmievat nikomu a nicomu nepomozem, a cloveku co takymto tempom skape v tridsiatke na infarkt uz vobec nie.
energy00 mas to trochu pomylene, tuk ma 0,9 g/cm3, sval 1,1 g/cm3... Cize svaly su tazsie ako tuk, to sa pekne otestovat na vode, ked si lahne tucny clovek na vodu, tak akoby plaval, pretoze tuk je lahsi ako voda, voda ma 1 g/m3, svalnaty clovek sa hned potapa, pretoze je tazsi ako voda...
Lenze ja som nepisal, ze tuk je tazsi ako sval. ale ze KILO TUKU MA VACSI OBJEM AKO KILO SVALU. Tak nabuduce citaj lepsie. Pre lepsiu predstavu, co som tym myslel:
Ako som dnes videl tento obrázok, hneď som si spomenul na qwertyho hrošíkov. A toto platí dokonale.
energy00, ok sorac
to mas pravdu, beriem spat
Chalani, ja neviem, co by ste robili v amerike alebo britanii.. Tu je to stale extremny luxus...
-
Arkaz
Addict
Uz sa tesim ako to precitam doma. Mne osobne sa bohuzial tlsta zen hnusi. Trosku pri sebe je este ok (prekusnem) no vyslovene tlsta to je nepekne no
Mne sa pacia take trocha pri sebe,... Viete poriadna buchtisko a stavnatucky zadocek
a riadne velke kozy
-
Andi_Cibula
Addict
Mňa by teda zaujímalo kde je pomyselné rozhranie medzi tučnotou a pevnosťou.
mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat 
-
TommyHot
Addict
Tucna zena je pre mna ta, ktora uz ma ovisnute brucho a z toho mi je fakt zle. Ale taka prijemna slaninka na dotyk, trochu vacsie stehna, rit a boky, to mi nevadi...
myslim si ze toto by si zasluzilo komentar od qwertyhoSon-Gohan napísal:mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat
kamos to skusal, neje to pravda 
-
p4ra
Redeemer
qwerty... Skapem.
Ked pridem domov a nezabudnem, hodim ti plus, lebo som na mobile. 
To nie je tvrdenie ale pomerne dobre zdôvodniteľné správanie.Son-Gohan napísal:mne zas tvrdili ze take baby dobre kefuju lebo u nich je to vzdy ako posledny krat
Tučná ľudská samica väčšinou nepriťahuje ľudského samca tak ako chudá samica. Tučná samica preto musí ponúknuť niečo navyše, čo vyrovná jej šance v súťaži o spermie s chudými samicami. To niečo navyše je ochota páriť sa skôr. A tu už samec stojí pred dilemou: využijem možnosť páriť sa okamžite aj keď nie s ideálnou samicou alebo budem čakať na ideálnu samicu s rizikom, že k páreniu vôbec nepríde?
To je len myt, ktory vytvorily hrosiky.. aby mali aspon daco..begbeee napísal:To nie je tvrdenie ale pomerne dobre zdôvodniteľné správanie.
Tučná ľudská samica väčšinou nepriťahuje ľudského samca tak ako chudá samica. Tučná samica preto musí ponúknuť niečo navyše, čo vyrovná jej šance v súťaži o spermie s chudými samicami. To niečo navyše je ochota páriť sa skôr. A tu už samec stojí pred dilemou: využijem možnosť páriť sa okamžite aj keď nie s ideálnou samicou alebo budem čakať na ideálnu samicu s rizikom, že k páreniu vôbec nepríde?