Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
tyler91
King
King

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa tyler91 »

Videl som,nieco kde su mladsie rocniky ? :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ak chceš nezvyčajnú romantiku pozri si Ruby Sparks, prípadne Horšie to už nebude s Ferrellom a Maggie Gyllenhaal...

//500 dní so Summer
tommy9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tommy9 »

Ahoj, hľadám názov staršieho slovenského filmu (zhruba 70-te roky, možno začiatok 80-tych rokov), nakrúcaný bol aj v Trenčíne a ktorýsi z hrdinov býval v dome s balkónom na Matúšovej ulici pod hradom, bol o mladej hádzanárke, na viac detailov si zatiaľ neviem spomenúť.
Nie je to film Smoliari, ten je o partii basketbalistov :-)
Ďakujem.
bombastik24
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bombastik24 »

cawky chcel by som sa opytat ci nekdo nepozna film o slepom klaviristivi .....
Ako mali oslepol a vedel dobre hrat na klavir a chcel ist na univerzitu studovat a tam poznal svoju lasku .....
*Toto je priblizny obsah a je to starsi uz aj stary film .
moc bi mi my pomohlo keby ste o takom niecom vedeli dik
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

bombastik24 napísal:cawky chcel by som sa opytat ci nekdo nepozna film o slepom klaviristivi .....
Ako mali oslepol a vedel dobre hrat na klavir a chcel ist na univerzitu studovat a tam poznal svoju lasku .....
*Toto je priblizny obsah a je to starsi uz aj stary film .
moc bi mi my pomohlo keby ste o takom niecom vedeli dik
Na tuto temu poznam iba jeden film, Ray Charles pribeh o slepom klaviristovy - jeho zivot
http://www.imdb.com/title/tt0350258/
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Prípadne The Soloist čo je o slepom huslistovy... tiež fajn film.
http://www.csfd.cz/film/234560-solista/
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ahojte :) možno moja otázka patrí do inej kategórie ale inú som nenašiel :) neviete mi poradiť nejaké filmy na tému Grécka Mytológia a nejaké filmy ktoré sa točia okolo odyssey? Teda okolo homérovej oddysey veď viete :) mám velmi rád tieto filmy na tému grécka mytológia ale okrem jednej rozprávky som iné filmy nenašiel :( vopred ďakujem za odpovede :)

//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 18:49)
teda našiel som tento film, okrem tohto nepoznáte nejaký?

http://www.csfd.cz/film/10274-odysseus/
sobrancan16
Star
Star

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

cavte da sa niekde stiahnuť alebo pozriet na nete Odhalenie hudobného priemyslu 11 ?
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

cawte, hladám jeden film :) vo filme ide o to že mladý pár sa vydá niekam do lesa či na chatu stráviť víkend, pozdejšie víjde najavo že muž je bývalý vojak alebo čo a že ovláda bojové umenia. Sú však prepadnutý štyrmi zločincami v čudných maskách, medzi zločincami je aj jedna žena. Vo filme sa bude objavovať ešte jeden vojak ktorý je blonďák ale či je zločinec tiež to neviem :/ finálný súboj sa bude odohrávať v nejakom priestore medzi hlavným hrdinom filmu a medzi tým blonďatým vojakom. Viem že ešte po konečnom boji sa hlavný hrdina stretne so svojím malým dievčatkom. Viac to priblížiť neviem lebo ja som videl len trailer a final fight ale viem že to na csfd.cz určite je pretože už som si o tom čítal na csfd.cz ale už to znovu na tej stránke nájsť nemožem pretože som zabudol názov. Vopred ďakujem za odpoveď :)
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Permonik1998 napísal:cawte, hladám jeden film :) vo filme ide o to že mladý pár sa vydá niekam do lesa či na chatu stráviť víkend, pozdejšie víjde najavo že muž je bývalý vojak alebo čo a že ovláda bojové umenia. Sú však prepadnutý štyrmi zločincami v čudných maskách, medzi zločincami je aj jedna žena. Vo filme sa bude objavovať ešte jeden vojak ktorý je blonďák ale či je zločinec tiež to neviem :/ finálný súboj sa bude odohrávať v nejakom priestore medzi hlavným hrdinom filmu a medzi tým blonďatým vojakom. Viem že ešte po konečnom boji sa hlavný hrdina stretne so svojím malým dievčatkom. Viac to priblížiť neviem lebo ja som videl len trailer a final fight ale viem že to na csfd.cz určite je pretože už som si o tom čítal na csfd.cz ale už to znovu na tej stránke nájsť nemožem pretože som zabudol názov. Vopred ďakujem za odpoveď :)
Con air :)

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 16:51)
Permonik1998 napísal:cawte, hladám jeden film :) vo filme ide o to že mladý pár sa vydá niekam do lesa či na chatu stráviť víkend, pozdejšie víjde najavo že muž je bývalý vojak alebo čo a že ovláda bojové umenia. Sú však prepadnutý štyrmi zločincami v čudných maskách, medzi zločincami je aj jedna žena. Vo filme sa bude objavovať ešte jeden vojak ktorý je blonďák ale či je zločinec tiež to neviem :/ finálný súboj sa bude odohrávať v nejakom priestore medzi hlavným hrdinom filmu a medzi tým blonďatým vojakom. Viem že ešte po konečnom boji sa hlavný hrdina stretne so svojím malým dievčatkom. Viac to priblížiť neviem lebo ja som videl len trailer a final fight ale viem že to na csfd.cz určite je pretože už som si o tom čítal na csfd.cz ale už to znovu na tej stránke nájsť nemožem pretože som zabudol názov. Vopred ďakujem za odpoveď :)
Con air :)
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

Zdravím hľadám film ale viem len pointu.

Pri autonehode zomrú (asi) 4 ludia a narodí sa pri tom chlapček a oni sa k nemu pripútajú a musia splniť svoje poslanie až potom môžu odísť.

Vďaka chlapi :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Heart and Souls (1993).
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Caute, hladam ciernobiely film z obdobia hospodarskej krizy, bolo to o spevakovi, ktory chodil po plantazach, spoulpracoval myslim s odbormi a mal nastupenu celkom slusnu karieru spevaka ale nakoniec sa na to vykaslal... Vobec netusim nazov filmu, ale myslim, ze postava hl. hrdinu skutocne existovala. Zo zaciatku filmu cestovali na streche parneho vlaku niekam do Kalifornie. Samozrejme na cierno...
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Vedeli by ste mi poradit filmy s takym necakanym koncom, kde sa vsetko na zaver ukaze uplne inak. Myslim nieco ako Zvycajni podozrivi, Memento, Siesty zmysel, Iluzionista, Dokonalý trik, Lovci hláv a pod., nenapadaju ma teraz dalsie filmy, ale budem rad za kazdy tip. Poprosim vsak len drama, thriler, krimi, ziadne sci-fi a pod.
Dakujem
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Shutter island, The machinist, Fight club. Ale predpokladam, ze si uz vsetky tri videl.... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.imdb.com/list/ZO6mRKNqrDQ/
http://www.imdb.com/search/title?genres ... emeter,asc
http://answers.yahoo.com/question/index ... 020AAzyTjy
staci napisat do google movie surprise ending a zaner aky chces :)
z takych mojich mozno Sleepy Hollow, prvy Saw, Tarantinove filmy, Nolanove filmy, aj vela Scorseseho filmov sa tym vyznacuje, aj take Gran Torino od Eastwooda, mozno Million Dollar Baby, A beautiful mind.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ahojte, hľadám film v ktorom je pasáž ako černoch je v lietadle na zachode spolu so svojim psom (nejaký maltezak asi) a v tom ako tam je tak ten pes spadne do misy a on nechtiac bachne to vypínača a toho psa vcucne dolu a potom ho na letisku vysajú a on si ho takého osraného odnesie.

diki lebo fakt netuším ako sa to volá
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

M@rt1n: trochu som pogooglil a asi to bude toto http://www.imdb.com/title/tt1296881/
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

hladam film. dvaja surodenci maju otca diplomata pocas vojny. surodenci pomahaju zidom a ked maju otca zabit koli tomu, odvedie ich do svajciarska. ked sa vracia zabiju ho na hraniciach. syn vo svajciarsku zacne robit v hoteli a zbohatne.
Toto som o nom pocul a toto is pamatam :D dakujem
Napísať odpoveď