GPU + PSU
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GPU + PSU
čo je zlé na i5 3570k do zostavy za 550€ a ASUS Z77 doske? Narozdiel od teba som s podobnou doskou 3570k taktoval na 4.2GHz. Viac som neskúšal ale išlo by to aj vyššie
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
rushhh
mam 2500K a Z77 dosku za 90€, CPU je stabilne na 4.9GHz a 1.37-1.38V staci ti to aby si sa zamyslel nad tym co za kktiny pises?
dlhodobo ho mam na 4.5GHz pri 1.3V...
ale ty mas skusenosti, nad teba neni a my sme tu banda debilov, ze?
mam 2500K a Z77 dosku za 90€, CPU je stabilne na 4.9GHz a 1.37-1.38V staci ti to aby si sa zamyslel nad tym co za kktiny pises?
sak jasne len kolko by trvalo kym by sa to resetlo a dalo na default... alebo z dlhodobeho hladiska...
pozri ja nemam nic proti tebe len si kratim cas z rana a neohanal by som sa tu komponentmi keby som o nich vedel velke makove...
a ty si ten kto mi oponuje takze ma to bavi...
proste tvrdim ze to ako rychlo si vybafol na toho autora temy ze i5 3570k... tak by prislo vhod si upresnit najprv poziadavky na teraz a co s pc chce robit v buducnosti... lebo moze usetrit 70e ak tam da i5 3,3 s turbom a tu dosku s cipsetom h a ten rozdiel v fps ani nepostrehne kedze tam bude mat 7870... tolko k tomu
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 13:37)
tiez som pocul ze ta doska zvladne podobne vysoky oc... len pre lepsi pocit tam ma pasiv... lebo sa zide
a netvrdim ze viete kulove.. len oponujem...
pozri ja nemam nic proti tebe len si kratim cas z rana a neohanal by som sa tu komponentmi keby som o nich vedel velke makove...
a ty si ten kto mi oponuje takze ma to bavi...
proste tvrdim ze to ako rychlo si vybafol na toho autora temy ze i5 3570k... tak by prislo vhod si upresnit najprv poziadavky na teraz a co s pc chce robit v buducnosti... lebo moze usetrit 70e ak tam da i5 3,3 s turbom a tu dosku s cipsetom h a ten rozdiel v fps ani nepostrehne kedze tam bude mat 7870... tolko k tomu
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 13:37)
sb ma heat spreader letovany k jadru teda je tam vissi oc potencial... aj ja mam dosku za 90 od msi p67 c45 b3 a netaktujem lebo nemam high end i5kuArkanoviTigrovi napísal:rushhh
tiez som pocul ze ta doska zvladne podobne vysoky oc... len pre lepsi pocit tam ma pasiv... lebo sa zide
a netvrdim ze viete kulove.. len oponujem...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ked pisem stabilne tak to u mna neznamena, ze sa zapne PC, ale stabilne u mna znamena, ze to vydrzalo aspon hodinu v OCCT
bez erroru na jadre...
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 13:42)
neplet sem ci ma CPU cin alebo pastu, to nema s doskou a napajanim CPU nic spolocne...
bez erroru na jadre...
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2013, 13:42)
neplet sem ci ma CPU cin alebo pastu, to nema s doskou a napajanim CPU nic spolocne...