Dezodorant - Zasiahnutie oka
Dezodorant - Zasiahnutie oka
Zdravím vás,
Všade vidím nápis na dezodorantoch, neprichadzajte do styku z očami, ale už nič viac, ked sa do toho styku prijde ...
Ide o to, že ked som si dával dezodorant, tak akosi nepozornosťou mi to zasiahlo oko ...
Otázka znie, že aj ked to nejako neštípe už, nemôže to mať vplyv že budem vidieť horšie ?
Ďakujem
Všade vidím nápis na dezodorantoch, neprichadzajte do styku z očami, ale už nič viac, ked sa do toho styku prijde ...
Ide o to, že ked som si dával dezodorant, tak akosi nepozornosťou mi to zasiahlo oko ...
Otázka znie, že aj ked to nejako neštípe už, nemôže to mať vplyv že budem vidieť horšie ?
Ďakujem
Re: Dezodorant - Zasiahnutie oka
ak si si hned vyplachol oko tak by sa nic nemalo stat
Práveže deodoranty majú anestetické účinky. To znamená, že necítiš žiadnu bolesť, lebo oko je akoby umŕtvené. Počkaj do rána, uvidíš čo sa bude diať. Respektíve neuvidíš. Pokiaľ chceš predísť problémom, treba celú noc okom žmurkať v pravidelných sekundových intervaloch, aby sa deodorant vyplavil.
Tak, poviem že nezasiahlo mi to priamo, uplne že rovno čisto oko, ale vošiel som do tej ,,nahromadenej´´ pary ...
jasné, vypláchol som, a viacmenej necítim bolesť, len ide o to, že aj ked ma to nebolí, či nemôže byť nejaké poškodenie ...
jasné, vypláchol som, a viacmenej necítim bolesť, len ide o to, že aj ked ma to nebolí, či nemôže byť nejaké poškodenie ...
Ked si nedostal PRIAMY SILNY zasah, tak sa ti urcite nic nestane.
Ako píše ziegel : Nebol to priamy zasah, ale vlastne ako som došiel do tej nazhromaždenej pary už ...
Myslíte teda že netreba lekársku prehliadku ?
Samozrejme, že treba. Nepodceňuj to. A nezabudni udať presný názov deodorantu a množstvo nahromadenej pary v cm kubických. To môže byť rozhodujúce.
pinco: Teraz neviem ako si to myslel. Začal si tak seriózne, a zakončil ironicky. 
Anyway, zrak máš iba jeden, čiže nepodceňovať. Ak sa ti nezapáli oko, a nebudeš horšie vidieť, tak sa nič nestalo. Toto sa inak stalo asi aj mne, a nie len dezodorant, ale hocičo, vypláchnuť oko, a tam to haslo.
Anyway, zrak máš iba jeden, čiže nepodceňovať. Ak sa ti nezapáli oko, a nebudeš horšie vidieť, tak sa nič nestalo. Toto sa inak stalo asi aj mne, a nie len dezodorant, ale hocičo, vypláchnuť oko, a tam to haslo.
Pincovi asi nedáva v poslednom čase frajerka, tak tu posledné dni troluje...
zajdi za doktorom.. hypochondria je choroba.
Ale čože by mi nedávala
Keď založí takúto tému, tak asi akú odpoveď môže dostať?! Riešiť tak banálne veci je úplne smiešne. Nech sa navlečie do skafandra, aby neprišiel do styku ani len so vzduchom. Keď ho oko nebolí, vidí normálne, tak asi mu nič nie je. Keď ti nastriekajú kasér do oka, je to určite väčšia sračka, ako rozptýlený deodorant. Predpokladám, že nemá päť rokov a dokáže posúdiť situáciu.
brainwirm to vystihol. Len choď s každou hovadinou k doktorovi. Z teba budú mať doktori radosť.
Keď založí takúto tému, tak asi akú odpoveď môže dostať?! Riešiť tak banálne veci je úplne smiešne. Nech sa navlečie do skafandra, aby neprišiel do styku ani len so vzduchom. Keď ho oko nebolí, vidí normálne, tak asi mu nič nie je. Keď ti nastriekajú kasér do oka, je to určite väčšia sračka, ako rozptýlený deodorant. Predpokladám, že nemá päť rokov a dokáže posúdiť situáciu.
brainwirm to vystihol. Len choď s každou hovadinou k doktorovi. Z teba budú mať doktori radosť.
Ja by som ťa zaraz poslal do karantény.
Myslím, že stále lepšie ako keď sa tu posledne niekto pýtal čo robiť keď ho popŕhlila žihľava. 
Možná alergická reakcia na žihlavu mi príde viac závažná, ako to, že chalan prejde cez opar deodorantu a už si myslí, že oslepne.
Ale hej, máš pravdu Hensym. Oboje sú to banality.
Ale hej, máš pravdu Hensym. Oboje sú to banality.
Tvoj osud ovplyvni to, ci bol deodorant este v zaruke.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Teraz sa tu budete predbiehat v tom, kto dalej dosti, ci ako?
Nahodou v deodorante po zarucnej dobe vznikaju pomerne toxicke kyseliny.
( sice aj v dobrom to nie je ziadne bio
)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
fanter napísal:Ako píše ziegel : Nebol to priamy zasah, ale vlastne ako som došiel do tej nazhromaždenej pary už ...