Lievance
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lievance
ano z kvaseneho cesta su lepsie ako z palacinkoveho 
-
lowmanek
Light Professional
Skusim teda nabuduce s nimi, len teraz mam toho dost vela...
A aby som nebol OT, tak vacsinou ich jedavam s marhulovym dzemom, grankom a slahackou
A aby som nebol OT, tak vacsinou ich jedavam s marhulovym dzemom, grankom a slahackou
mozno off topic.
Ale ked uz kupujete ten javorovy sirup, tak sa oplati precitat zlozenie...by ste sa divili co obsahuje slovensky javorovy sirup.
Ale ked uz kupujete ten javorovy sirup, tak sa oplati precitat zlozenie...by ste sa divili co obsahuje slovensky javorovy sirup.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No chcel som schvalne pozriet aj na nakupoch v rakusku co tam budu mat za zlozenie 
-
lowmanek
Light Professional
Dnes som teda urobil podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/lievan ... ecept.html
Boli super, len nabuduce dam trochu menej drozdia...vsetci sme boli hladny, takze nebol cas na nejake pohladenie oka...sestra nutela, druha sestra ribezlovy dzem, ja marhulovy a vsetci slahacku...prilohy sa miesali zvacsa az v ustach, holt boli sme fest hladny
Boli super, len nabuduce dam trochu menej drozdia...vsetci sme boli hladny, takze nebol cas na nejake pohladenie oka...sestra nutela, druha sestra ribezlovy dzem, ja marhulovy a vsetci slahacku...prilohy sa miesali zvacsa az v ustach, holt boli sme fest hladny