Multi level marketing

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MLM

Príspevok od používateľa Nadeo »

To si niekto musi robit srandu, som skoro spadol zo stolicky ked som otvoril tu stranku :lol:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

asi zabudli hodit na server dizajn :lol:
najlepsi KONTAK vpravo dole
Prílohy
Beze jména.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...treba sa spýtať viac cez mail na gmaili, na tej stránke je aj "Kontak"...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

sasenka2031: Tak poďme na to po poriadku, nie sme tu všetci včerajší...

1. Či firma prešla alebo neprešla kanadskou federálnou kontrolou, je úplne irelevantné. Legislatíva Kanady nemá s tou našou úplne nič spoločné. To platí aj pre vek/dĺžku fungovania firmy. Len pre príklad - BMG Invest fungoval na Slovensku roky, bol plne legálny a ako dopadol? To, že niečo pôsobí v 120 krajinách (o čom vážne pochybujem), neznamená taktiež nič.

2. Bankomatovú kartu? To je čo? Ja mám tiež niekoľko kreditiek, ktorými platím, niekedy aj vyberám peniaze.

3. Výraz "vysokoškolské vzdelanie", alebo "vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa" milujem. Môže prosím špecifikovať, že aké vysokoškolské vzdelanie vlastne máš? Ja som už ústretový krok spravil na roztavenie ľadov, moje zameranie mám v mojom profile bez tajnostkárstva uvedené.

4. Neviem, či sa tu niekto pýtal na príjem (za 400 mesačne by som si ani neodpľul), ale môžeš špecifikovať? Nezaujíma ma, koľko si odkladáš, koľko minieš na kozmetiku - bezobsažný šalát a výplň prosím v diskusiách nepoužívaj, takto sa musíme iba zbytočne neustále dookola vypytovať na to isté.

5. Každý MLM systém je v podstate pyramídou, ak nechápeš základom, tak to sa nemáme o čom baviť.

6. Nik nerýpe. Pýtal som sa normálne, slušne, bez rýpania, bez nadávok, bez reakcií ad hominem - vždy ma fascinuje, že ak sa niekto vypytuje ľudí z pyramíd na ich biznis, začnú sa tváriť, že do nich všetci rýpu. Hanbia sa snáď, alebo čo? Mňa sa kľudne môžeš spýtať na moju prácu a vzdelanie, veľmi rád ti dám aj detaily, ja sa nemám čo obávať aj keď tu nevystupujem anonymne. Okrem toho, diskusie si sa tu zúčastnila sama, už od začiatku si tu nemusela byť, je to predsa iba tvoja slobodná voľba, nechápem, prečo sa paprčíš.

7. Aké máš ekonomické vzdelanie a business vzdelanie, že "vieš o MLM veľa"?

A posledný úder si aj tak nechám na koniec :3 Takže ty tu prezentuješ bannersbroker ako stopercentne bezpečnú firmu, ktorá funguje a kde sa dá bezpečne investovať? A vieš veľa o MLM? Asi nevieš dosť. Takže, prosím, čítaj s radosťou toto:

http://www.irishexaminer.com/ireland/ad ... 15448.html
http://blog.donothingmoney.com/banners- ... m-warning/
http://finchsells.com/2012/12/20/banner ... am-update/
http://blogs.mirror.co.uk/investigation ... -bein.html

Vieš mi teda, milá sašenka, nejako na toto zareagovať a hlavne na to, ako sa cítiš, keď rozširuješ správy o zaručenom zárobku cez firmu, ktorej šéf (ktorý poslal pod kytky rovnakým spôsobom ICF World Homes) čelí obvineniam z nelegálneho MLM? Veľmi ma poteší tvoja vrúcna a úprimná odpoveď :) Pekné premýšľanie.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Dnes som bol na internetovom meetingu a bol ohladom dalsej "novej" MLM a to iWowWe http://www.iwowwe.com/ , daco ako Talk Fusion , ak sa nemylim... Poculi ste uz o tom? :D

Daju sa na tom zarobit tazke prachy! Vravel tipek :D...
sasenka2031
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sasenka2031 »

test ty si asi nekompletny. To nie je ich stranka, ale moja. Pisala som, ze tam je info o praci, ich stranka je bud pod chcem zacat alebo viac info na konci ako oficialna stranka. Ale co uz, niekomu zbytocne nieco hovorit....
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Meken napísal:Dnes som bol na internetovom meetingu a bol ohladom dalsej "novej" MLM a to iWowWe http://www.iwowwe.com/ , daco ako Talk Fusion , ak sa nemylim... Poculi ste uz o tom? :D

Daju sa na tom zarobit tazke prachy! Vravel tipek :D...
na toto ma chcel nakecať kamarát. najskôr nedával nejaké konkrétne info, potom som si vypýtal nejaké záchytné informácie cez ktoré som si vygúglil viac. nakecať sa nedám. mám lepšiu a istejšiu prácu :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

sasenka2031: Mne si odpovedať (niekoľkonásobne) náhodou nezabudla? Aký je tvoj web je IMHO úplne irelevantné, dôležité sú fakty, ktoré som poslal vyššie. Takže čakám na priamu odpoveď bez kdejakých bezobsažných omáčiek, veď otázky sú jednoduché, hádam nie je tak ťažko ich zodpovedať, či áno?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Celkom ma to tu zaujalo a vyjadrenia tej slečny sú troška scestné. Mal som tú česť s MLM systémom. Raz som bol zatiahnutý do OVB (bol som mladý sprostý a zrovna po ukončení strednej školy), kde som po treťom školení skončil s danou firmou. Potom po cca 4 rokoch ma kontaktoval jeden bývalý spolužiak a chcel mi ponúknuť nejaký kšeft. Zasa ďalšie MLM podobné firme OVB. Medzi týmito dvoma ponukami sa mi naskytla ešte jedna ponuka na "veľký biznis" od jedného známeho. Viac ohľadom toho biznisu sa dočítate v linku nižšie.

http://www.hojko.com/lr-healt-beauty-sy ... LR%20healt
Meken
King
King

Viem , ze to tu nepatri lebo to asi nie je MLM, ale dnes mi prisla dalsia pozvanka :D http://www.revolucni-prijem.cz/hlavni.html , ide o investovanie do zlata + refferalov znahas... Ma s tym niekto skusenosti?
sasenka2031
Amateur
Amateur

Seth82
1. BB sa sam dal preverit kvoli ZEEKU - mozno ho poznas, pretoze on skoncil kvoli banalite. Preto si to radsej dali vsetko preverit. To, ze je to v mnohych krajinach je z hladiska zamerania tohto MLM relavantne, kedze si potrebuje rozvijat svoje prtfolio stranok, na ktore sa banerove reklamy davaju. (stranka musi mat minimalne 1000 zhliadnuti denne a reklama ostava na stranke max. 20 minut kvoli cene). Co sa tyka BMG invest, to bola hovadina uz od zaciatku. Je nerealne dostat viac penazi, ako oni zarobia, takze to bola otazka casu kedy padnu. U BB je system nastaveny realne.

2. Myslim, ze mat bankomatovu kartu uz nieco znamena, pretoze hocijaka firma by vam ju nedala. Mas kraditky od banky, alebo od velkych spolocnosti ako napr. Tesco... aj ked to je iba u danej spolocnosti. U BB je to normalna karta, myslim, ze to o niecom hovori.

3. Mam Mgr. Vystudovala som pedagogiku na Presovskej Univerzite. Ale neviem co to s tym ma spolocne.

4. Na prijem sa ma niekto pytal a pytal sa, ci mam aspon 400 eur/mes. Tak ja by som rada mala aspon 1200 eur/mes. Aj to je asi malo. Ze preco? Zijem v anglicku. A rada by som mala aspon taky prijem, ako mam v praci - tu je drahsie byvanie, co urcite vies - takze aj prijem musi byt vyssi.

5. Slovo pyramida u niektorych firiem nemam rada. U BB uz vobec nie. Nepovazujem to za pyramidu.

6. Co k tomu dodat. Slusne odpovedam na tvoje otazky, ked uz tak pekne pises.

7. Strednu skolu mam ekonomicku OA, ale to nie je dovod, preco vravim, ze viem o tom vela. Ide o to, ze o MLM sa zaujimam uz asi 10 rokov cca. Mnoho som skusala, mnoho citala a mnoho veci si uz proste viem povedat, ci je to realne alebo nie...

8. Co sa tyka tych clankov... Ak chodis a citas na nete mnoho veci, tak si si mohol vsimnut jednu vec. Mnoho ludi prekruca, zvelicuje a hysterici. Poviem priklad. Clovek nieco robi ale nefunguje to tak ako by malo. Hned zacne vypisovat aky je to podvod. Ostatny sa toho chytia a histeria je na svete. Neskor pride na to, ze si nieco nenastavil, alebo nastavil zle. Mnoho pripadov je takych, ze si to clovek zapricini sam. No a nehovorim o tom, ze existuju prace, kde zarabas na tom, ze pises blogy atd.... nieco proste napisat musis. Aj u BB nastala u niektorych histeria, ked skoncil v Indii - ze to krachuje. Ide vsak o to, ze v Indii zakazali celkovo MLM systemy, preto skoncili v danej krajine.

Fakt neviem, co presne chces vediet. Napisala som ti kde je, kym je overena, popis prace je na mojej stranke. Co este chces vediet? Taktiez nemam co skryvat. Nechodim okolo horucej kase a nevyzuvam sa z odpovedi. Nehambim sa za to, ze robim BB. Pre mna osobne je to najlepsi internetovy biznis z oblasti MLM.
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

To, že to ty síce za pyramídu nepovažuješ je síce pekné, ale ono to pyramída je. Pyramídovy systém je základom MLM (MULTY LEVEL marketing). Ty pracuješ pre človeka, ktorý pracuje pre človeka,atd atd a utvárate pyramídu. Mal som isté skúsenosti. Na školeniach ťa naučia ako človeka zaujať a predať to, čo potrebujes a večšinou polopravdami.
Zarobiť sa samozrejme dá, ale kým sa vypracuješ na pozíciu kde plat stojí za zmienku, namakáš sa a zabere to niekoľko rokov a pootravuješ veľa veľa ľudí.
sasenka2031
Amateur
Amateur

Balvorn.
Nemame skolenia, kde nam hovoria, co mame hovorit. Nevidim tu polopravdy. Vzdy sa dozviem veci presne tak, ako su. No a aj keby som mala "makat" aj tri roky, tak to chcem. Ja nechcem makat do 65 - tky a dufat, ze mi nejaky dochodok daju. Mam ine plany, co sa tyka prace a na to potrebujem viac casu. Pokial chodim do roboty, tak na svoju vysnivanu pracu nemam dostatok casu. Asi sa budes pytat, co chcem robit, tak chcem byt spisovatelka. Takze by sa mi zisiel cas na pisanie knihy, kde by som bola doma a peniazky by mi prichadzali :) Tak pisem aj teraz, ale zdaleka to nie je ono casovo. Na to clovek potrebuje klud, oddych, cerpat napady....
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Neviem čo presne vam hovoria, alebo ako presne funguje vaše MLMčko, ale určite to pyramída je.
A kedže tam prichadzaš do styku s ľuďmi, určite vás učia ako ich zaujať, čo povedať aby ste si získali ich pozornosť, ako sa správať. A buďme úprimní, pravdou ich nepresvedčiš, lebo pravda je v tejto oblasti nie 2x výhodná pre spotrebiteľa.
sasenka2031
Amateur
Amateur

Balvorn.... co by nam kto mal hovorit? Existuju Webinare, tam sa iba vysvetluje system. Ako si kupit panel, ako ho kvalifikovat.... na stranke, ked si registrovany su videa, ale tiez je tam iba navod, napr. ako si kupit balicek, ako nastavit panely... ale nikde nie co mas hovorit inym! Su len konkretne fakty a postupy. Ak clovek nieco nevie, potrebuje nieco poradit, tak sa pyta svojho sponzora - teda cloveka, ktory ho do biznisu priviedol a on mu odpoveda znova faktom. A je to vyhodne pre kazdeho. Praca je jednoducha, ale nie je zase ani nic nerobenie. A treba tomu aj rozumiet. Je to urobene tak, aby clovek zarabal, ale aj firma aby zarabala. Neslubuju miliony. Presne vies kolko sa za co zaraba a presne vies, kde je aky poplatok a podobne.
Takze posledny krat, vazne sa riesia IBA fakty. Este som sa nestretla aby niekto hovoril ako sa mam spravat a co hovorit.

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 20:24)
Balvorn, este mi nadlo, ci si nemyslis, ze sa osobne stretavame ako napr. uz spominane povolanie financnictvo. Takze nie. Je to praca cez internet, takze sa funguje len cez net.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Z mojej strany jedna veľmi jednoduchá otázka. Už si na tom niečo reálne zarobila? Teda po odpočítaní všetkých výdajov, aj tých ktoré môžeš mať momentálne nejakým spôsobom viazané na účtoch v ich prospech etc. ti už prišlo na tvoj osobný účet viac peňazí ako z neho odišlo?
Meken
King
King

Ja som robil dakedy amway, ludi som mal pod sebou dost, ale nie priamo.. takze som z toho nemal nic a tie ich produkty boli dost drahe, mladi ludia neboli ochotni to kupovat :P.. Potom som siel na pol roka do afriky cernosky obhanat a padol moj "super" biznis s amway.... Na MLM potrebujes vela vela ludi pod sebou a najma priamo v prvej linii. Ale poznam osobne par ludi , kamaratov co maju mesacny pasivny prijem okolo 200-300 euro, zalezi od obratu v skupine...
sasenka2031
Amateur
Amateur

Uz som tu pisala, ze ja som si peniaze este nevyberala. Mne staci, ze si vybrali moji znami. Nechcem vyberat peniaze len kvoli tomu aby som niekomu mohla nieco dokazovat a sebe tak nicit sancu na rychlejsi rozvoj. mam nejakych 200 dolarov volnych, ale nechavam ich tam, keby som sa neskor rozhodla nieco kupit z tych penazi, aby som potom nemusela vkladat. Ostatne peniaze mam v reinveste. Teda, co som zarobila som obratom "investovala" znova.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

sasenka2031 napísal:Uz som tu pisala, ze ja som si peniaze este nevyberala.
A sme doma.
sasenka2031 napísal:mam nejakych 200 dolarov volnych,
Koľko čistého času a námahy to stálo? V lete pred 2 rokmi som to mal za 10 dní fúrikovania. :)
sasenka2031
Amateur
Amateur

Maken, v BB je len prva linia referalov - to len info

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 21:35)
Lenze ja mam cca 1000 dolarov v reinveste...
Napísať odpoveď