Spánkový Experiment
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spánkový Experiment
Nechcem otvarat novu temu, tak napisem sem. Nemate v poslednom case "iny" spanok? Za posledne asi dva tyzdne mam vzdy vela snov. Niektore su az take zive, az ma to zobudi a nechapem kde som, co sa deje. Obycajne mavam (pamatam si) jeden-dva sny za cely mesiac, teraz to je skoro kazdu noc. To iste ma aj frajerka, od noveho roka pocituje strasne zive sny. Aj viacero za jednu noc. Mesiac v mojom spanku vplyv moc nema, teda aspon som to za cely zivot ani nezaregistroval. Moze byt v niecom inom zmena? Nemate v poslednom case aj vy nieco take?
Tiez mam ostatne dva tyzdne vela snov, ktore si pamatam, este aj rano. Predtym sa mi nesnivalo dlho nic, co by som si pamatal. Zaujimave 
nedali ste si nejake novorocne predsavzatie? ina zivotosprava, alebo menej stresu, robenie veci na cas?
Ja som si naprikald vcera trosku vypil, spavat chodievam o 2-3 v noci a dnes som taky rozobraty, ze do 11stej nevydrzim. 
Srnec zničil dve strany teórie a prišiel s praktickou metódou. 
btw., zmeny snov neevidujem, ale tak to je individuálne. To nemá zmysel riešiť. Môže to byť s niečím čo povedal stejko.
btw., zmeny snov neevidujem, ale tak to je individuálne. To nemá zmysel riešiť. Môže to byť s niečím čo povedal stejko.
Napada ma este jedna metoda na "bylinkovej" baze, ale asi by to nemalo odozvu dobru. 
//je to zelene a nelegalne
//je to zelene a nelegalne
Kludne napíš, horšie rady ako qwertyho to aj tak určite nebudú. 
Tak sny sa ti snivaju kazdu noc a viacej, rozdiel je, ze raz si ich pamatas a raz nie. Tiez sa mi obcas snivaju take realne, take su najlepsie
, a najhorsie su take co su ako realne a si rad, ked sa rano zobudis.