Excel vzorce
Excel vzorce
Chcem sa spýtať ci by ste mi neporadili mám česky MS excel 2010 a keď pridávam vzorce po anglicky napr. roundup, rand atď. tak mi to excel neberie. Berie len vzorce po česky napr. kombinace, náhčíslo atď. Nedalo by sa to nejak nastaviť, aby to išlo?
Re: Excel vzorce
V novom hárku klikneš na bunku, v ktorej chceš mať prvý riadok stĺpca C z prvého hárku. Stlačíš "=" (rovná sa) a myšou prejdeš do prvého hárku a označ prvý riadok stĺpca C a stlač Enter. Následne môžeš túto bunku v novom hárku skopírovať smerom dolu, čím sa Ti skopírujú aj ostatné riadky zo stĺpca C z prvého hárku.
Podobne pokračuješ pre ostatné hárky.

Ale to je príliš manuálne. Nechce sa mi to 1000x opakovať. Keby na to bola nejaká funkcia ...brm napísal:V novom hárku klikneš na bunku, v ktorej chceš mať prvý riadok stĺpca C z prvého hárku. Stlačíš "=" (rovná sa) a myšou prejdeš do prvého hárku a označ prvý riadok stĺpca C a stlač Enter. Následne môžeš túto bunku v novom hárku skopírovať smerom dolu, čím sa Ti skopírujú aj ostatné riadky zo stĺpca C z prvého hárku.
Máš 1000 hárkov? Tak potom pomôže jedine makro... ale do toho sa nevyznám. 
Mohol by tu prosím vás niekto dať link na stiahnutie XLLEX.dll pre excel 2010 ENG. Hodnotim karmou +
Grim: Diky, ale poslal si nesprávny súbor je to ruština a dokonca office 2003. Ja potrebujem lexikon anglicky, aby sa zmenili vzorce v exceli z češtiny na anglicky.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mam anglický 2010 starter, kde sa má súbor nachádzať ?
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 9:29)
vyhľadávač ho nenájde daj k nemu cestu
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 9:29)
vyhľadávač ho nenájde daj k nemu cestu
C:\program Files\Microsoft Office\Office14\1029 alebo 1033
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 9:49)
Microsoft office - office 14 - 1029 alebo 1033
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2013, 9:49)
Microsoft office - office 14 - 1029 alebo 1033
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemám to tam nikde sry ... ani v system32 to nemám