Google play v tablete
Google play v tablete
takže v mojom tablete nieje google play. Je tam len niečo že Appslib z kadila možem stahovat hry ale tam je ich málo a je to nejaka japonska alebo činska stránka. Stiahol som si z netu Google play nainštaloval ho a vždy ked ho zapnem sa ma spýta: Nemáte učet google, chcete ho vytvorit teraz. Ja odpoviem že áno a Google play mi vypne. Ako ho mám spojaszdnit aby sa mi to dalo vytvorit. Díky za rady !
Re: Google play v tablete
a kolonka Už máte vytvorený google ucet tam neni?
ps. Skus si vytvorit ucet v pc a pridaj si ho do tabletu
ps. Skus si vytvorit ucet v pc a pridaj si ho do tabletu
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nuz toto je jeden z dovodov preco nekupovat lacne tablety 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Akú tam máš verziu androidu?
Práve že nebol lacný. Android je 2.3 a ako mám. Pridať cez počítač účet ?
-
hojko
Site Admin
SeMa: Co znamena, ze nebol lacny??? Evidentne je to lacnejsi tablet bez licencie, preto tam nema Market.
A nemáš tam možnosť pridať existujúci účet , či aj v tedy aplikácia padne ? že by si si vytvoril gmail účet na pc a potom iba zadal meno/heslo
-
Plexxak
Medium Star
Aj lacné tablety s cenou okolo 100-120 € už majú dnes štandardne Google Play, takže toto musel byť nejaký fakt ultralacný tablet...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nejde o to či bol drahý alebo lacný, ale pre aký trh bol určený. Číňania sa snažia silou mocou odstrihnúť google a napchať tam svoj bloatware.
Pre 2.3 si nainštaluj tieto aplikácie https://www.dropbox.com/s/luww14q2gsklz ... 20core.rar
Je to len provizorné riešenie a nemusí všetko fungovať ako má, ale malo by to ísť. Najlepšie by bolo keby si niekde na nete našiel nejaký čistý android pre tvoj tablet (custom ROM), ale pri týchto čínskych neviem, či niečo nájdeš.
Pre 2.3 si nainštaluj tieto aplikácie https://www.dropbox.com/s/luww14q2gsklz ... 20core.rar
Je to len provizorné riešenie a nemusí všetko fungovať ako má, ale malo by to ísť. Najlepšie by bolo keby si niekde na nete našiel nejaký čistý android pre tvoj tablet (custom ROM), ale pri týchto čínskych neviem, či niečo nájdeš.
Stal 180 ale to je jedno o to aj tak nejde. Ja som si ho stiahol z netu ale možno je len chyba aplikácie. Neviete mi dať nejaký link z kadiaľ by som ho mohol stiahnuť ?
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2013, 21:38)
A on nie je čínsky tak som ho len nazval. Nie je to nejaká šupka z ebayu.
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2013, 21:38)
A on nie je čínsky tak som ho len nazval. Nie je to nejaká šupka z ebayu.
Co keby si napisal co je to za tablet a hodil sem foto? Musi byt na nete navod ako tam rozbehat Play.
No ďakujem už to ide
Presne tak mozem to potvrdit nepomohol ani reset cache ani odinstalovat/nainstalovat ani najnovsia verzia google play uz som si to aj myslel ale teraz sa mi to aspon potvrdilo 
Google play som tam nahodil cez arctools a už to ide v pohode... a možte mi povedat že ktorý d**** znižuje karmu ? a nech mi ju zníži aj za tento prispevok
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 11:12)
a tablet nie je goclever
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 11:12)
a tablet nie je goclever