Snowboarding
Re: Snowboarding
Zdravim! Mal by som dotaz pre tych, ktori sa tomu rozumeju
Jazdim striedavo/snowboard a lyze uz cca 16 rokov, no pri vybere som si vzdy nechal radsej poradit, lebo sa nevyznam v materialoch, urceniach atp. No po dnesnej zastavke v obchode, kde vymenili predavacov a jediny ciel dotlacit ma do toho drahsieho, sa radsej pytam tuna
Potreboavl by som poradit pri kupe novej dosky, moja vyska 193cm vaha 93kg. Doteraz som mal tvrdu klasicku dosku na zjazodvky a prasan, no chcel by som postupne zacat skusat aj co-to v parku, nie len bubny na kraji zjazdovky. Tym padom hladam nieco maksie, co hovorite na Gravity Nanuk? Da sa zohnat uz okolo 140€, co je velmi sympaticka cena. Pripadne Gravity Contra za 160€, ten by mal byt o triedu vyssie, no dizajnovo niekede v podpalubi
Vedeli by sme mi odporucit dosku do 180€, idealne nieco univerzalne? Vdaka
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
má niekto skúsenosť zo snowboardparkom v SkiKraliky ????
odkial ste? telgart, myto, chopok chodite?
-
host5
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nazdars,
chcem sa opýtať, kde na Slovensku alebo Poľsku nájdem úplne mierne kopce pre začiatočníkov SNB so sedačkovou lanovkou? Lyžiarske strediska nemám vôbec pochodené, takže žiadny prehľad.
Dik
chcem sa opýtať, kde na Slovensku alebo Poľsku nájdem úplne mierne kopce pre začiatočníkov SNB so sedačkovou lanovkou? Lyžiarske strediska nemám vôbec pochodené, takže žiadny prehľad.
Dik