zaroven daka skusenost s reflexnimi nalepkami, idealne by bolo cervena reflexna a potrebujem vyrezat kriz, mam ho zatial spraveny manualne s polepov co sa davaju na kamiony a vyzera to celkom fajne ale dalsie sa mi vyrezavat uz nechcu
vyrezavana nalepka najlepsie BA
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vyrezavana nalepka najlepsie BA
Cafte googel som pouzil skor sa mi jedna o daku vasu skusenost a v principe aj referenciu, chcem dat spravit nalepku na helmu aj mne aj priatelke v tvare obrazka (priloha) s tym ze nechcem podklad ale chcem cisto len vyrezanu postavu psa
proste ked to nalepim nech nieje pod nim bielo, teda priatelka ma bielu helmu co je v poho ale ja mam cervenu a nechcem to tam 
zaroven daka skusenost s reflexnimi nalepkami, idealne by bolo cervena reflexna a potrebujem vyrezat kriz, mam ho zatial spraveny manualne s polepov co sa davaju na kamiony a vyzera to celkom fajne ale dalsie sa mi vyrezavat uz nechcu
- Prílohy
-
- Kelpie3.jpg (38.31 KiB) 735 zobrazení
Re: vyrezavana nalepka najlepsie BA
To ti spravia uplne vsade myslim ze je to plotrovanie
-
Runes
Addict
jj plotrovanie a az tak vsade to nerobia asi to chce zlozitejsiu masinu lebo vacsinou co som sa bol pytat povedali ze hej a potom vyslo prave to ze oni to vyrezu s tym okrajom podkladovim cize to mas elipsoid a podobne
-
D_I_C_K
Light Professional
no jj ako je hore pisane ak chceš presne okolo svojho obrazka aby to bolo tak to nevim či ti na 2 obrazky niekde spravia...ja som chcel tiež no nakoniec ma to vyšlo lacnejšie a lepšie ked som si to nechal pekne vytlačit a sam som si to orezal so ziletkou ...nebolo to TOP ale tak mne to uplne stačilo a svoj učel to splnilo ...lepšie ako keby som to mal v tvare štvorca a z toho 1/3 je len obrazok zbytok biely podklad papiera...tak so žiletkou to ide fajn ..len nerezať na stole alebo kuchynskej linke :DDD
svagor raz pracoval v takej poleparni, a da sa tlacit aj na priehladnu foliu, ktoru si potom mozes nalepit a nepotrebujes nic orezavat.
a urcite sa da aj nejaka reflexna farba. ja som mal na PC nalepenu fosforujucu nalepku, ktoru ked si v noci osvietil tak ziarila
a tiez bola len na priesvitnej folii
a urcite sa da aj nejaka reflexna farba. ja som mal na PC nalepenu fosforujucu nalepku, ktoru ked si v noci osvietil tak ziarila
prečo si to nedaš vytlačiť na fóliu?
-
Runes
Addict
neviem ako to vyzera na folii ale obavam sa ze to nebude dobre ono aj normal nalepka ma dost problem s tym ze helma je oblena a sem tam daky zarez cim vacsia nalepka tym vacsia pravdepoodobost ze sa bude odliepat preto by vyrezana mala byt najvhodnejsia
ale ked bude foliova tak si ju mozes hociako orezat a nebude to vidiet ako keby mas biely podklad. Ked to potrebujes na zopar kusov, tak to fakt aj doma so ziletkou orezes a mas vyriesene.