alza.sk
Re: alza.sk
Do alzy sa nedalo dovolat uz od pondelka a kontaktny formular ten je zbytocne vyplnovat ak sa budete pytat na otazku "kde mam balik". Ak nenakupujete len kvoli vianociam je dobre pockat nez sa prezenie tato vlna blaznov a potom si kupit tie upgrady 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zdravim ked ste nieco reklamovali tak Vam aj potom poslali naspat balikom domov zboži?lebo mne prislo ze
Produkt je připraven k vyzvednutí v naší provozovně na adrese Alza.cz , Prievozská 18, Bratislava Po-Ne 8-20h.
do blavy mam 300 km
to snad nemyslia vazne.uz som im musel volat 2 den aby mi to poslali na adresu.ja sa pytam kde to k.rva viazne? 
Produkt je připraven k vyzvednutí v naší provozovně na adrese Alza.cz , Prievozská 18, Bratislava Po-Ne 8-20h.
do blavy mam 300 km
Aj kamarát pri reklamovaní slúchatiek mal to isté ako ty.Poslal ich na reklamáciu, vymenili mu a len tolľko napísali, že môže si ich vyzdvihnúť v Blave.Napísal im asi 4x, kým konečne(asi) pochopili, že sa nevie po ne dostaviť.Zrazu o týžden mu vola kuriér, že nesie tovar a či je doma...Poslali mu to a alza hradila aj kuriéra, ale pripadá mi maximálne neseriózne ako to celé robia.Ani neupozornia, že posielajú tovar, úplne nič...Raz píšeš ohľadom reklamácii s jednou pracovníčkou, dohodnete sa že čo a ako a zrazu ti príde mail od nejakého iného pracovníka, ktorý tvrdí niečo úplne iné....
-
Cyrus666
Light Professional
poslite sojku nech sa chlapci preberu, na pobocke v blave robia retardi, tiez ked som reklamoval NTB pred 2 rokmi tak som musel stale vyvolavat po 30 dnoch aby sa to vobec ukoncilo
-
Hellboy248
Guru wannabe
tovar im pride z reklamacie na pobocku, daju do systemu a automaticky sa vygeneruje sprava ktora vam pride. to, ze ste mimo blavy a tovar vam poslu kurierom uz neriesia, proste poslu a je*u nato ci o tom viete alebo nie ;D
-
R1k1nko
Darca
omg o com bol ten black friday ? vsak som cakal presne na minutu presne dal do kosika dal pokracovat pokracovat a uz sa to nedalo kupit omg !!! bo vypredane ...
Zdravim,
chcem dat reklamovat mysku. Ako to je s reklamaciou? Ak ju poslem na tu ich centralu, kto hradi postovne? Nikde som tuto informaciu nenasiel.
Dakujem.
chcem dat reklamovat mysku. Ako to je s reklamaciou? Ak ju poslem na tu ich centralu, kto hradi postovne? Nikde som tuto informaciu nenasiel.
Dakujem.
-
hojko
Site Admin
MFa: Postovne ku nim hradis ty.
Postovne hradis ty avsak ak ti bude reklamacia uznana tak podla zakonu ti musia preplatit postovne naklady ak si o to poziadas.MFa napísal:Zdravim,
Dakujem.
Neviete či Alza ponúka možnosť poskladať PC u nich ked si u nich nakúpim všetky súčiastky a vyzdvihnem si ho osobne ? Prípadne nejaka firma čo pracuje aj cez víkend v BA ?
-
Grim
Darca
...alza ti ho poskladá...služba sa volá ALZA Individual...
Uff 60e to už počkam a u nas v meste mi ho zložia za 10e do hodiny =)
-
guess.whoo
Redeemer
nemate niekto kuponik do alzy? potesi aj tych 20e alebo este lepsie tych 5%
> 5 EUR: UKG84JP
> 10 EUR: R2WR9LL
> 15 EUR: XN88ARN
> 20 EUR: R87TAWE
Kódy môžeš kombinovať, ale pozor, platia len do 10.05.2013, využi ich včas.
Tak neváhaj a v košíku zadaj svoj kód.
Minimálne hodnoty nákupu vrátane DPH sú 100 EUR pre 5 EUR kupón, 250 EUR pre 10 EUR kupón,
500 EUR pre 15 EUR kupón a 750 EUR pre 20 EUR kupón. Kupón je možné použiť iba pri nákupe od minimálnej
čiastky alebo v kombinácii s kupónom inej hodnoty na zvýšenie zľavy. V rámci jedného nákupu je možné
kombinovať iba rôzne nominálne hodnoty.
> 10 EUR: R2WR9LL
> 15 EUR: XN88ARN
> 20 EUR: R87TAWE
Kódy môžeš kombinovať, ale pozor, platia len do 10.05.2013, využi ich včas.
Tak neváhaj a v košíku zadaj svoj kód.
Minimálne hodnoty nákupu vrátane DPH sú 100 EUR pre 5 EUR kupón, 250 EUR pre 10 EUR kupón,
500 EUR pre 15 EUR kupón a 750 EUR pre 20 EUR kupón. Kupón je možné použiť iba pri nákupe od minimálnej
čiastky alebo v kombinácii s kupónom inej hodnoty na zvýšenie zľavy. V rámci jedného nákupu je možné
kombinovať iba rôzne nominálne hodnoty.
Novy monitor - zabudli v nom reklamacne listy po niekom
, samozrejme hned som objavil vadu. Toto sa nerobi. Zacinam mat pochybnosti o alze.
Ako ten Black Friday si môžu ... jediný produkt v akcií aj ten sa vypredá a človek ani nevie ako ...
-
Soviet
Darca
Ja stale uprednostnujem http://www.bwelectronics.sk pred alzou. Nech maju akykolvek servis a spol. Alze uz davno neverim po pribehoch od kamosov atd. S touto som nemal este zlej skusenosti. Vsetko podla predstav.
Soviet - kludne sa mozes podelit s tymi pribehmi od kamosov.
-
Soviet
Darca
Reklamacie skoro v kazdom pripade strajkovali, oneskorene, nevybavene, nepravom neuznane a podobne. V jednom pripade kamos reklamoval notebook a prisiel mu naspat taky ako ho odovzdal v alze po par dnoch. Cize bez zmeny. Musel to davat opatovne reklamovat. Taktiez ochota personalu v Alze je nulova. Jasne poviem, ze maju oba automaty mimo prevadzky, teda nefunguje a chlap odvrkne plecom a povie, ze sa nato neskor pozrie. Tak si pekne vystat radu pri pokladni, kde robi az hin jeden clovek, aj ked ma v rade 10 ludi.
Platba cez net dost casto strajkuje a stahuje prachy, aj ked na ich stranke hodi chybu, ze transakcia sa nepodarila. Musi to clovek potom riesit s bankou. Odvtedy radsej prihodim to eur navyse a objednam si od firmy, kde si zakaznika este vazia.
Platba cez net dost casto strajkuje a stahuje prachy, aj ked na ich stranke hodi chybu, ze transakcia sa nepodarila. Musi to clovek potom riesit s bankou. Odvtedy radsej prihodim to eur navyse a objednam si od firmy, kde si zakaznika este vazia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nejaké vážne problémy s reklamáciou som nemal a ešte sa mi nestalo že by automat v KE bol pokazený.