Aktuálne herne zostavy
Aktuálne herne zostavy
Zdravím Všetkých
Ja by som sa chcel spýtať na vaše názory ohľadom aktuálnych herných zostavách . Mám v pláne skladačku a tak by som sa
rád informoval aké procesory a grafické karty sú aktuálne postačujúce. Nebudem tu teraz dávať presnú zostavu , len chcem vedieť či sa dá si zložiť výkonný herný pc aj do 400 eur alebo treba už vrážať viac 800 eur ?
Vopred ďakujem za všetky rady a odpovede.
Ja by som sa chcel spýtať na vaše názory ohľadom aktuálnych herných zostavách . Mám v pláne skladačku a tak by som sa
rád informoval aké procesory a grafické karty sú aktuálne postačujúce. Nebudem tu teraz dávať presnú zostavu , len chcem vedieť či sa dá si zložiť výkonný herný pc aj do 400 eur alebo treba už vrážať viac 800 eur ?
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aktuálne herne zostavy
zvolil si asi zlu temu takze to zamknu...... skus napisat aspon co je to podla teba herna zostava alebo ake hry by si na tom chcel hrat ... urcite mozes ratat nad 400 ecok ...
-
IceHammer
Star
Teraz som skladal jedno pc do 400 e som sa zmestil bez monitora a ostatku. Chalan mal 20 palc.mon
965 amd cpu, 7770 vga, 16 gb ram, 1 tb disk a ostatok su len par e veci. Na hranie high pri niektorych hrach na medium staci.
Ale ak chces zostavu bez dlhsieho upgradu tak by som radsej pozrel nieco do intelu a slepsou grafikou aspon nejaku 7850.
965 amd cpu, 7770 vga, 16 gb ram, 1 tb disk a ostatok su len par e veci. Na hranie high pri niektorych hrach na medium staci.
Ale ak chces zostavu bez dlhsieho upgradu tak by som radsej pozrel nieco do intelu a slepsou grafikou aspon nejaku 7850.
aha , tak to sa ospravedlnujem . Ty pripadne nevies prehodit prispevok do spravnej temy?
No podla mna herna zostava je aspon intel core -i5 2500k , nvdia geeforce gtx 670, ram aspon 8gb 1600mhz a tak dalej ...
No podla mna herna zostava je aspon intel core -i5 2500k , nvdia geeforce gtx 670, ram aspon 8gb 1600mhz a tak dalej ...
-
cORP.
Addict
ak o to poziadas tak moderator ti to premiestni ,no ak sam ratas s komponentami ako si popisal tak staci pozriet hociaky eshop nahadzat si to do kosika a uvidis vyslednu cenu,s komponentami ako ty som ratal tiez a pri skladani na nete som vzdy sumu 800€ dosiahol bez problemov nakolko najviac ti zozerie cpu a grafika kore su najdrahsimi polozkami ,zalezi ako pri tom rozmyslas ,mozes si zobrat lepsi cpu a pomalsiu grafiku ktoru si casom obmenis za novsiu reviziu s lepsim vykonom a spotrebou alebo si kupis vykonnejsi model s predpokladom neskorsieho intervalu upgradu ,je len na tebe ,tiez by som do novej zostavy uz amd nedaval nakolko ich vykon je sice fajn no len do vtedy pokial si to neporovnavas s intelom .
-
IceHammer
Star
pindrix napísal:Zdravím Všetkých
Ja som ti odpisoval na to co si sa pytal. Na hry ti postaci aj to. Ak tam chces trepnut 3 monitory tak pravdaze nie.
IceHammer napísal:
Ja som ti odpisoval na to co si sa pytal. Na hry ti postaci aj to. Ak tam chces trepnut 3 monitory tak pravdaze nie.
jj , diky za radu ... inak 2 monitory by som aj rad napojil nato
-
IceHammer
Star
No v tom pripade pocitaj s tym ze 400 e ti stacit nebude a ako pisal aj cORP treba ist do intelu.
chceš hry a dva monitory? nejako mi uniká pointa dvoch monitorov. ak viac monitorov na hry, tak rovno tri
-
Michaelo
Hardcore addict
Tiez mam 2 monitory. Vyhodne na strategie kde na jednom mas mapu a na druhom hras. Tiez by som rad 3 ale este nevyrobili taky s mini ramom za slusnu cenu 
A ako ti uz bolo povedane, 400€ je malo a pocitaj s Intelom.
A ako ti uz bolo povedane, 400€ je malo a pocitaj s Intelom.
len tak pre info ja som bral v januari PC za 1200E bez monitora a bez OS a nieje to nejaka uzasna herna zostava, urcite ked chces nieco poriadne tak si zaplatis aj viac.
-
IceHammer
Star
Za 1200 e si viem predstavit vsetko co by som rad do zostavy. Myslim si ze je to az privela.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie je to nijak privela. Tiez mam zostavu tak necele 2 roky staru a cisto skrinka stala okolo 1200€.
Samozrejme, v dnesnej dobre sa da za tu sumu zohnat nieco lepsie, co ti nejaky rok vydrzi, no ak chces 3 monitory tak si zaplatis aj viac.
Samozrejme, v dnesnej dobre sa da za tu sumu zohnat nieco lepsie, co ti nejaky rok vydrzi, no ak chces 3 monitory tak si zaplatis aj viac.
-
IceHammer
Star
No tazko povedat ci je dobre dat za zostavu 1200 e. Za 800 e mas super stroj ktory zvladne vsetky hry na full a po roku len vymenis grafiku a ides dalsi rok a takto dookola. Mat tri monitory tak pravdaze kaslem na prachy lebo ich chlapec ma asi dost.Michaelo napísal:Nie je to nijak privela. Tiez mam zostavu tak necele 2 roky staru a cisto skrinka stala okolo 1200€.
Ale v dnesnej dobe ani by som neuvazoval, kedze je taka doba aka je.
-
dadko123456789
Zablokovaný
Za 1200€ si uz urobis super zostavu
Za 300€ si kúpim konzolu a za ďalších 400€ kúpim mašinu
Podľa mňa je 700 € na PC tak akurat na 2-3 roky postači potom upgrade
-
dadko123456789
Zablokovaný
Ano, ale nie na herny /vykonny/ pc. Nepis tu sprostosti. Mali by ti dat uz banSkilex napísal:Podľa mňa je 700 € na PC tak akurat na 2-3 roky postači potom upgrade
dadko:Pokiaľ nechceš hrať hry na FUUL detailoch ešte po 3 rokoch bez upgrade a skladaš si ho sam tak to uplne stači 700 €
A s tym banom si to ako myslel ??? len žebi si ho ešte dnes nedostal ti
A s tym banom si to ako myslel ??? len žebi si ho ešte dnes nedostal ti
-
dadko123456789
Zablokovaný
Tak som to myslel, ze pises somarinySkilex napísal:dadko:Pokiaľ nechceš hrať hry na FUUL detailoch ešte po 3 rokoch bez upgrade a skladaš si ho sam tak to uplne stači 700 €
A s tym banom si to ako myslel ??? len žebi si ho ešte dnes nedostl ti