to je síce pekné že ho máš doma a funguje ale ten zdroj je vyrobený z najlacnejších súčiastok a veľmi rád odchádza / píska / hučí... Videl som obrovské množstvo CX zdrojov (VS je ešte nižšia rada) a nikdy viac. je to proste mega ultra SRAČKAIceHammer napísal:Ja osobne mam doma ten zdroj nehuci nepiska ma uz vyse roka ziadne problemy s nim nikto nemal komu som ho daval do pc za tu cena kvalita a urcite lepsie ako asus 550 w zbytocne predymezovany na tu zostavu. Pravdaze ak to nebude odin a aj tak by to bolo zbytocne vela.
Reštart PC po spustení hry
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Reštart PC po spustení hry
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
IceHammer, pozri, ja to vidim tak, ze nie som tak bohaty aby som setril 20-30€ na zdroji...
hekerik, mozno je ten zdroj dobry ale tak ako pisal hojko + ani netusime ake ma parametre...
nadarmo bude na zdroji 550W ked 12V vetva da napr len 20A... netvrdim, ze to je tvoj pripad...
hekerik, mozno je ten zdroj dobry ale tak ako pisal hojko + ani netusime ake ma parametre...
nadarmo bude na zdroji 550W ked 12V vetva da napr len 20A... netvrdim, ze to je tvoj pripad...
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako hadat sa nema zmysel mas svoju pravdu. Pisal som moznost ktoru je dobre zvazit je to na jeho uvazeni taktiez fortron hexa je podla mojho dobra rada. Za 30-40 e moze mat zdroj ktory uplne staci.
-
typek61
Darca
hojko mne najviac huci praveze ventilator zo zdrojahojko napísal:Pri dnesnom hw hlucnost zdroja uz nie je poznatelna, skor je pocut graficku kartu a disk (pokial nemas SSD).
-
hojko
Site Admin
typek61: Tak si kup kvalitnejsi zdroj 
hekerik: Linky nepatria do CODE, vid. pravidla fora.
hekerik: Linky nepatria do CODE, vid. pravidla fora.
-
hojko
Site Admin
Ja mam HX650 
-
IceHammer
Star
Typek61 - 650w zdroj je dost silny zdroj aku mas zostavu. Na ten zdroj v pohode nahodis aj 2 vga.
-
typek61
Darca
no tak moja evga ked da plny vykon tak spapa 450W na furmarku.merane na meraci spotreby.v idly iba 160W
mna len serie ze ventilator na zdroji je velmi hlucny
http://www.hojko.com/post1576352.html#p1576352
http://www.hojko.com/post1576352.html#p1576352
-
IceHammer
Star
typek61- ta tvoja karta zerie az privelmi v idlle na tvoju verziu by to malo byt 205-250 w kedze mas OC verziu a burne ako si pisal od tych 370-450 w co je na normal grafiku az privelmi v tejto dobe kde grafiky maju napr 7850 okolo 130 w v idlle a v burne okolo 240.
Chcel som tym povedat ze nove vga maju mensiu spotrebu a tym staci aj mensi zdroj do zostavy.
Pravdaze len pre info
Chcel som tym povedat ze nove vga maju mensiu spotrebu a tym staci aj mensi zdroj do zostavy.
Pravdaze len pre info
-
typek61
Darca
to je spotreba celeho pc ale zatazil som len grafu.a ja som tu grafu nekupoval ale uplink
ja som len pouzivatel toho pc
ja som len pouzivatel toho pc
-
IceHammer
Star
jasne jasne ja som len mal na mysli tu grafiku ktora zere najviac s toho pc. V tom case ked si to kupoval bola spotreba na grafikach aka bola. S tym nic nespravis.
Späť k môjmu Zdroju
bude teda stačiť ten čo som dal hore do linku na moju zostavu?