problém s pripojením wifi (len môj pc)
problém s pripojením wifi (len môj pc)
Problém, ktorý mi žerie nervy už asi mesiac. Na priváte je nás dokopy šesť..každá má vlastný notebook plus niekedy wifi pripojenie používa aj v mobile. Zaujímavosťou však je, že niekedy mám problém s pripojením iba ja. Router musí prenajímateľka znova reštartnúť a vtedy mi ide. Každej jednej babe ide v pohode a ešte nikdy sa kvôli nim nemusel router reštartovať iba moja Toshibica má vkuse problém. Dva dni napr. ide a na tretí mi ukazuje plný wifi signál ale keď dám načítať stránku, tak mi ju nenačíta. Nikde inde s pripojením na wifi nemám problém (u mňa in my hometown alebo niekde u kamošky) len tu.. a neviem či je nedostatočný router alebo je problém v mojom notebooku. Za akékoľvek rady, skúsenosti zo života dikíčko! 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: problém s pripojením wifi (len môj pc)
Plny signal znamena co, ze ti ukazuje plny signal ako chytas wifi alebo ze si k tej sieti aj pripojena a mas plny signal??? Bolo by dobre skusit pingnut router, ze ci je v tom pripade spojenie s routrom a potom hladat chybu inde, napr. v DHCP ci DNS...
Re: problém s pripojením wifi (len môj pc)
Mám problém z pripojením na wifi z mojím notebookom. Keď sa pripojím tak ide strašne pomaly, vypadáva, jednoducho ne surfovatelne. Jedna palička mi chýba aby mi to ukázalo, že mám plný signál. Keď napojím do booku wifisky tak to ide bez problému, signál je plný. Dokonca keď pripojím mobil k booku a dám zdieľať internetové pripojenie aj vtedy to ide dobre, a to signál z mobilom chytám len tak tak. Skúšal som aj hoc jaké verzie driverou, no nepomáha. Notebook je Asus N61D.