Len kamarat
Len kamarat
Caute, celkom na zoziera jedna vec. Chcel som jedno dievca, dlho som sa o to pokusal ale skoncilo to kamaratstvom. Som rad ze aspon tak, je to super dievca ale ide o to ze casto na nu myslim este aj 5 mesiacov po tom co sme si to vysvetlili ze nic z toho. Rad by som sa stym konecne nejak vyrovnal, nechcem nanu zabudnut ale chcem proste nato nemysliet stale. Nejake napady ako sa z toho dostat?
Re: Len kamarat
Nájsť si inú.
-
wewerka212
Light Expert
lukas má pravdu, nič nebude viac účinné ako to, keď si nájdeš iné dievča, ktoré ťa bude zaujímať a potom to pôjde samo...samozrejme, nie je to až také ľahké nájsť niekoho, kto ťa zaujme takým spôsobom, ako predchádzajúca osoba, ale treba chodiť do spoločnosti, ktorá ti poskytne nové kontakty a menej sa s dotyčnou stýkať a pôjde to 
Mal si pred tým nejaký vzťah?
Keďže na ňu nechceš zabudnúť, tak ti ostáva jedine to čo tu už bolo napísané.. Klin sa klinom vybíja.
z vlastnej skusenosti ti viem povedat, ze ked si najdes druhu tak ti bude uplne jedno co je s touto, na ktoru teraz myslis. Aj ked je tazke najst si hned niekoho, pretoze spravidla ked sa o to najviac usilujes, vtedy si najtazsie niekoho najdes. Ale ajtak si myslim, ze na nu nechces zabudnut len preto, lebo sa ti paci a dufas, ze raz bude chciet aj ona teba.
Ale ja ani nejak vôbec nemám záujem si teraz hľadať niekoho iného. Ako píše daniel10, tak nasilu si niekoho hľadať, to som ešte ani nikdy nerobil. No a to že dúfam že ma raz bude chcieť, možné to je, ale uvedomujem si že sa to asi nikdy nestane. Preto sa chcem na to celé čo najskôr vy*ebať a byť už konečne v pohode.
V podstate nič vážne nie. Nie som ten typ ktorý chodí do spoločnosti so zámerom nájsť si vzťah. Skôr to na mňa príde tak nečakane.jimmy_xp napísal:Mal si pred tým nejaký vzťah?
To že si máš nájsť inú teraz neznamená že máš každý večer chodiť po baroch a číhať na tu svoju vysnenú. Ale keď sa naskytne nejaká situácia, hoc aj raz za týždeň alebo za mesiac, a máš možnosť sa prihovoriť nejakému dievčaťu tak prečo to nevyužiť. Tým že budeš iba pasívne čakať si žiadne dievča nenájdeš. To iba v tom prípade keby som bol super krásny a vyvážal sa na Ferrari 
-
AcidXpress
Light Expert
najdi si inu nech henta vidi co stratila jak v americkom filme original čavo kures no a ona bude bojovat o neho s nou
PS: LES Wanted
PS: LES Wanted
no prechadzam si uplne tym istym, aj ked u mna je to o hodne cerstvejsie(to "vyjasnenie" situacie ratam na tyzdne). nejake rady mozem davat tazko, kedze niekedy som s tym vyrovnany a niekedy som z toho tak chory, ze nemozem nic robit, maximalne pocuvat muziku. ale aspon zopar rad, ktore sa mi osvedcili: 1. komunikuj s inymi zenskymi. ono jasne, ze sa ti zda ze lepsie dievca uz nebude, ale to je len taky sebaklam, cim viac budes stretavat ine dievcata, tym skor zistis, ze az taka idealna nebola a vlastne si si ju len hodne glorifikoval vo svojej hlave. 2. obmedz kontakt na minimum, jasne obcas nejaka sprava a kafco neni problem, ale travit iba koli nej niekolko hodin denne na chate len koli nej je proste strata casu. 3. uplne vynechaj otazky o tom s kym a kde bola. cim menej o jej socialnom zivote vies, tym lepsie.
a hlavne si pamataj, ze kym ty sa len zozieras, tak ona v tom ma jasno a bavi sa. dufat v nieco mozes, ale nezanedbavaj koli tomu ostatny svet.
a hlavne si pamataj, ze kym ty sa len zozieras, tak ona v tom ma jasno a bavi sa. dufat v nieco mozes, ale nezanedbavaj koli tomu ostatny svet.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem ti davat falosne nadeje, ale moj najdlhsi vztah (3.5 roka) vychadzal prave z podobnej situacie. Pol roka som ju chcel, ona mi dala najavo, ze ma ma rada len ako najlepsieho kamarata, ja som to nevzdal, bol som stale s nou, nedaval som najavo, ze by mi jej pritomnost nejako ublizovala a o dalsieho pol roka uz bola do mna zalubena a nic nam nebranilo vo vztahu. Ak ju naozaj chces, tak chod za tym a uvidis, ci to dobre dopadne, alebo ta posle do riti a nadobro to skonci.
a ako vyzera teraz to vase kamaratstvo ? Stretavate sa casto ? Zmenilo sa nieco odvtedy ako ti povedala, ze chce byt len dobra kamaratka ?
// mne sa raz stala taka vec, ze som sa dlhsiu dobu snazil o jedno dievca a potom mi povedala, ze chce byt so mnou len kamaratka ... ale odvtedy ako mi to povedala sa mi neozvala ani raz, ani len ze ako sa mam, vobec. Presiel asi rok a pol odvtedy. Ja som sa jej parkrat ozval, ze ako sa ma, ako ide zivot a tak, ale ona vobec nikdy, len vzdy odpisala ked som sa ja ozval.
// mne sa raz stala taka vec, ze som sa dlhsiu dobu snazil o jedno dievca a potom mi povedala, ze chce byt so mnou len kamaratka ... ale odvtedy ako mi to povedala sa mi neozvala ani raz, ani len ze ako sa mam, vobec. Presiel asi rok a pol odvtedy. Ja som sa jej parkrat ozval, ze ako sa ma, ako ide zivot a tak, ale ona vobec nikdy, len vzdy odpisala ked som sa ja ozval.
Pýtal som sa ťa to preto, pretože mám dvoch kamošov, ktorí doteraz taktiež nemali žiadne vážne vzťahy (dovolím si tvrdiť, že žiadne, nieto vážne) a u nich je ten problém, že teraz po škole, čo začali chodiť viac medzi ľudí (aj na nejaké kurzy), tak sa samozrejme dostali aj medzi dievčatá. Tie dievčatá ich berú len ako ľudí, s ktorými sa dá dobre pokecať, no oni, žiaľ, doteraz nemali veľmi česť byť s nežnejším pohlavím, a tak sa stalo, že sa v podstate do tej "kamarátky" platonicky zaľúbili. Samozrejme nikam to nevedie, to je jasné, ale ťažko im to vysvetliť, že nie každá baba čo sa na nich usmeje, chce s nimi chodiťeNyCe napísal: V podstate nič vážne nie. Nie som ten typ ktorý chodí do spoločnosti so zámerom nájsť si vzťah. Skôr to na mňa príde tak nečakane.
No nestretli sme sa už dlhšiu dobu, ale tak nie je to ako v tvojom prípade daniel10. Ozve sa často na FB že jak sa mám atď... alebo napíše SMS sem tam keď nie sme dlhšie v kontakte.
jimmy_xp: No, obávam sa že je to trochu aj môj prípad
Pretože ono to vyzeralo dobre, aj som si myslel že by som mal šancu, ale potom sa to všetko vyjasnilo...
TommyHot: Tak ja by som to nerád vzdal, ale zase si neviem predstaviť že by som sa mal zasa sklamať.
Ďakujem všetkým za rady.
jimmy_xp: No, obávam sa že je to trochu aj môj prípad
TommyHot: Tak ja by som to nerád vzdal, ale zase si neviem predstaviť že by som sa mal zasa sklamať.
Ďakujem všetkým za rady.
-
TommyHot
Addict
eNyCe radsej sa zase sklamat (v zivote sa este velakrat sklames) ako si neskor vycitat, ze si mohol pre to este nieco urobit. Ja si doteraz vycitam, ze som bol pasivny a premrhal som moznu prilezitost a uz je tomu aj zo 7 rokov a odvtedy som mal 2 vaznejsie vztahy.
no ale bola po cely ten cas len sama alebo s tebou? lebo ak ano, tak to sa este da bojovat, ale ak sa popritom zenska stretava este s niekym inym, tak to je na uz na slucku.TommyHot napísal:Nechcem ti davat falosne nadeje, ale moj najdlhsi vztah (3.5 roka) vychadzal prave z podobnej situacie. Pol roka som ju chcel, ona mi dala najavo, ze ma ma rada len ako najlepsieho kamarata, ja som to nevzdal, bol som stale s nou, nedaval som najavo, ze by mi jej pritomnost nejako ublizovala a o dalsieho pol roka uz bola do mna zalubena a nic nam nebranilo vo vztahu. Ak ju naozaj chces, tak chod za tym a uvidis, ci to dobre dopadne, alebo ta posle do riti a nadobro to skonci.
-
TommyHot
Addict
Nejaky ten rok predtym nez sme sa spoznali chcela mojho kamarata.
Chalani ja uz fakt neviem. Nech sa snazim akokolvek, furt som len kamarat. Robim vsetko co ma na ociach, vozim ju kam len chce, nikdy jej v nicom nepoviem nie, sem tam ju pozvem na obed atd. Proste som k dispozici furt. Samozrejme, ze v noci ma budia telefony od nej ked ma zlu naladu a nema sa komu vyplakat. A pocuvam aky som super chalan aby som sa nemenil a tie dalsie babske reci.
Preco potom ale som furt len ako kamarat? Preco musim pocuvat o tom ktory chalan sa jej paci? A ked ho vidim, tak mi je doplacu, vsak to neni chalan...
Potom som uplne zdeptany a nedari sa mi v nicom. Uz fakt nevladzem takto dalej
Preco potom ale som furt len ako kamarat? Preco musim pocuvat o tom ktory chalan sa jej paci? A ked ho vidim, tak mi je doplacu, vsak to neni chalan...
-
axxis
Addict
heh. v tejto situacii je viac ako cokolvek ine potrebne spravit jedinu vec. nie je to jednoduche, dokonca by som povedal, ze sprvoti je to takmer nepredstavitelne. a ta dolezita vec je uvedomit si, ze sa spravas ako totalny kkt. a to myslim presne tak ako to pisem. nech hodi sutrom kto nieco aspon podobne nezazil.kikco11 napísal:Chalani ja uz fakt neviem. Nech sa snazim akokolvek, furt som len kamarat. Robim vsetko co ma na ociach, vozim ju kam len chce, nikdy jej v nicom nepoviem nie, sem tam ju pozvem na obed atd. Proste som k dispozici furt. Samozrejme, ze v noci ma budia telefony od nej ked ma zlu naladu a nema sa komu vyplakat. A pocuvam aky som super chalan aby som sa nemenil a tie dalsie babske reci.
prvy prejav dementneho pristupu k vztahom je v tom, ze si myslis, ze si lepsi ako ti, ktori sa jej pacia. aj keby to bola aspon oklukou pravda tak kto si Ty aby si jej hovoril kto sa jej paci alebo nie. myslis si, ze si viac muz ako oni? nedaj sa vysmiat. v com asi tak? a aj keby na tuto vagne filozoficku otazku existovala exaktna odpoved tak kto povedal, ze by byt viac muz znamena, ze Ta ma mat viac rada.
mnoho ludi tuna na fore by urobilo dobre keby si dalo facku a konecne si uvedomilo, ze vztahy nie su nic racionalne. vztahy nemaju pravidla ani axiomy na ktorych sa da neomylne stavat. bud niekoho mas rad alebo ho rad nemas. nic viac a nic menej za tym nie je. hladajte si odvovodneni kolko chcete, ponizujte svojich sokov vo svojich ociach kolko chcete, ale pravda je taka, ze vitastvo vas takmer urcite nikde necaka. a to len a len z toho dovodu, ze holt niekomu nie ste atraktivni aj ked ten dotycny/a Vam je. just scram and find someone else
get real suckers, friendzone kecy na tomto fore ma uz fakt zacinaju unavovat. preco je pre Vas take kurevsky tazke uznat si porazku? nebudete ani prvy a rozhodne ani posledny kto bude v tejto veci porazeny. (mozno okrem QWERTY-ho, toho este ziadna nikdy neodmietla a nikdy neodmietne). Vas objekt tuhy urcite bude aspon raz za zivot odmietnuty rovnakym stylom ako Vy. Hitler prehral vojnu s Ruskom skoro urcite len preto, ze pomahal Taliansku a zdrzal sa v totalne nezmyslenej prdeli niekde na albanskom polostrove len aby sa omeskal do vlastnej vojny, ktoru mohol vyhrat keby tam prisiel skor. tak sa nezajebavajte s niecim co nema zmysel a keep on living good dammit. ak ste si dokazali najst jedenkrat niekoho koho tak strasne lubite preco by ste to nedokazali aj druhykrat, he? a mozno to ten druhykrat bude obojstranne.
- Prílohy
-
- smbc.gif
- (77.96 KiB) 909 stiahnutí
Obvykle sa príliš s názormi axxisa nestotožňujem, ale toto vykreslil veľmi dobre a mal pravdu prakticky vo všetkom.kikco11 napísal:Chalani ja uz fakt neviem. Nech sa snazim akokolvek, furt som len kamarat. Robim vsetko co ma na ociach, vozim ju kam len chce, nikdy jej v nicom nepoviem nie, sem tam ju pozvem na obed atd. Proste som k dispozici furt. Samozrejme, ze v noci ma budia telefony od nej ked ma zlu naladu a nema sa komu vyplakat. A pocuvam aky som super chalan aby som sa nemenil a tie dalsie babske reci.
A prečo si len kamarát? Asi preto, čo si napísal v celom prvom odstavci. Robíš všetko čo chce, vozíš ju kam chce, nikdy nepovieš nie. Reálne, aj tú najsrdečnejšiu ženu po čase toto omrzí a bude ťa brať len ako trotla, ktorý jej splní každú blbosť. Si už raz taký, zmier sa s tým, v tomto sa nejak zásadne človek nezmení, išiel by si proti svojej prirodzenosti. Raz nájdeš takú, ktorá to bude vedieť doceniť, pre kopec ďalších budeš vždy ten jediný a najlepší KAMARÁT.