Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa SRneC »

LPR ... dalsi poberaci davok
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali tvoje právne analýzy majú pre mňa nulovú výpovednú hodnotu, teda menšiu ako LPR, ktorých fanúšik nie som.

A opäť to čarovné slovo dávky..dávky, dávky, cigáni, dávky, apokalypsa, dávky, cigáni, koniec sveta.

Pozrime sa na reálie:

http://udalosti.noviny.sk/ekonomika/15- ... ml?preview

http://udalosti.noviny.sk/ekonomika/30- ... ml?preview
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

SRneC napísal:LPR ... dalsi poberaci davok
po vrazde tupeho dostali vietor do plachiet a zacali sa hrabat na povrch a zobronit o statne prachy.proste biely cigani
btw 260 eura za hovno robenie.nakoti si degesakov a vysedava doma slope a fajci a toto maju pracujuci ludia zivit.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Akurat v spravach TV joj reportaz o tom ako bude stat pouzivat agentov a informacnotechnicke zariadenia na usvedcovanie radikalov pri ich rasistickych trestnych cinnostiach. Odplul som si na koberec... Hned po tom reportas ako cigani ukradli psa, dalsia ako v spanku sa vlupali k dochodcovi a zbili ho a vykradli... Hanba tomito statu takto si chranime ludi ktori cely zivot makali v nas prospech a teraz.... Mali by sme konat radikalnejsie a nie chranit tu cernu svoloč... Som z toho smutny ale to je asi jedno :'(
hughito
Redeemer
Redeemer

Z týchto informačných technológií určených na sledovanie - síce rasistického odpadu - nemám žiadnu radosť. Dnes to sú "extrémisti," zajtra to budú všetci, prípadne medzistupeň ešte nejaké ďalšie iné "extrémistické" skupiny.
Son-Goku
Darca
Darca

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Blbo sa to hovori ale na riesenie tohoto problemu v tomto stadiu treba uz iba Harmanovuch stupencov, cigani budu dalej bez strachu a pod ochranou kynozit Slovakov, Slovaci budu nadalej sikanovani vladou a este ich v tom podporujelme v tomto pripade by som povedal tak ze extremny problem vyzaduje extremne riesenia! Nejaky rasisti v porovnani s tym proti comu bojuju su iba velmi drobny problem ktory by sa mal riesit po odstraneni diskutovaneho problemu, stavim sa ze potom by rasova neznasanlivoat klesla na 0.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ústava Slovenskej republiky, prvý oddiel, všeobecné ustanovenia, článok 12:

(1) Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.

(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

Náš neústavný súd spí, alebo je iba slepý? Veď toto je do neba volajúca diskriminácia majoritného obyvateľstva a otvorený rasizmus na základe entických rozdielov. To ten zdrap menom Ústava u nás stratil už akúkoľvek hodnotu?

Mimochodom - ako môže byť niekto taký ch*j a "nekoncentrovať sa" pri hlasovaní o prakticky jednom z najdôležitejších bodov jeho vlastnej agitky? Už som v živote pracoval v rôznych zamestnaniach od upratovača až po marketing, ale ešte nikdy sa mi nestalo, aby som "zabudol" na najdôležitejší bod pracovného dňa/týždňa, v tomto prípade najdôležitejší bod v práci Polláka za niekoľko mesiacov.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

No zase raz uzasne riesenie, toto vsetko uz bolo niekde skusane a neosvedcilo sa. Ale preco by sme to neskusili znova aj na Slovensku. Co myslite, kedy zavedu kvoty na mnozstvo romov, zien, homosexualov v sukromnom sektore?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

matki.. nadnarodne spolocnosti v ramci predposranosti a obav zo zalob uz davno taketo kvoty maju.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Pocul som raz Kalinaka hovorit ze jedine riesenie Romskej "otazky" je uplna integracia neprisposobivych romov do spolocnosti. Obavam sa ze tym ze sa to deje bud stahuju Romovia bezne Slovenske obyvatelstvo pod vodu, alebo pod ochranou ministerstva a pz za chvilu v kritickych lokalitach bezni obyvatelia Slovenska podlahnu tyranii a sikane z Romskej strany.
Bola reportaz o tom, ze Romovia nemaju co jest, tak kradnu v obchodoch a to v takom kalibri ze dojde nabere plny kosik co potrebuje a cez pokladnu prejde bez zaplatenia ako keby sa ho to vlastne ani netykalo. Ja chapem ze ked neni co do "huby" tak clovek v ramci pudov zebazachovy pre rodinu pojde aj kradnut... Ale tato situacia sa obratila opacne, naco by sme mali robit, ked mozeme brat od bielych a dosiahnem toho ze: Mam co jest, mam co pit, mam co fajcit a kde byvat, pritom nemusim nic robit iba sa povalovat a obcas ist nakradnut... Ak to niekomu bude vadit, ostane ako rasista, ak dojde protestny/mierovy pochod, ochrani ma policia. Som nedotknutelny, mozem si robit co chcem. toto je stav ktory dosiahli nasi politici svojimi integraciami a neviem co uz ma to nebavi sa prizerat kazdy den, denno denne v spravach ako cigani okradaju bud deti co chodia do skoly alebo dochodcov, obe prakticky bezzbranne skupiny ludi ktory mozu mat potencionalne obnos penazi. Ja sa nedokazem docudovat ako sme toto mohli dopustit a ako sa moze najst este niekto kto ich brani? Taki ludia by sa mali niekde vyvesat na znak hanby a ostat ako symbol strachu pre tych, ktori budu chciet podporovat vytlacanie Slovenskej majority!
hughito
Redeemer
Redeemer

Hegy ty prestaň čítať tie nezmysly z Pospolitosti.

Ten článok z menejstatu má čosi do seba. Tieto zásahy štátu neustále nejaké, paternalistický prístup - to je bič a dôvod tohto srabu. Zaujímavé, že existuje dosť autonómnych situácií na úrovni obcí, kde fungujú plno super projektov. Napr. som čítal o nejakej dedine, kde sa starosta zaslúžil o vznik obecnej firmy, ktorá robí všetky možné práce v obci - nepotrebujú žiadne externé služby, zamestnáva tam ľudí z obce (prevažne cigánov, preto to píšem sem), ktorí sú nadšení, takisto ako ostatní obyvatelia - dedina je v super stave, za niekoľko rokov stúpol počet obyvateľov dvojnásobne a stále pribúdajú noví a to aj napriek tomu, že je tam veľa cigánov! Opäť sa ukazuje, že keď sa chce, tak ľudia dokážu vyriešiť problém aj sami, bez nejakého štátu a úradníkov. Takéto skúsenosti a postupy treba šíriť, diskutovať ich, zavádzať aj inde. Samozrejme pod. sa dá fungovať aj v iných sférach. Lenže potom by sa zistilo, že štát vlastne nie je potrebný no a to nemožno dopustiť.

Radšej mať armádu nezamestnaných a problémové skupiny obyvateľstva, čo sa akože nejak rieši.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechapem co ma pospolitost s tym, ze ked zapnem telku vidim ako cigani kradnu ludom z dvora domace mazlicky a v osade ich hodia na gril. Co to ma s tym ze deda co sa vracia z pivka ktore mu zrejme vyslo z dochodku lebo cely zivot PRACOVAL, zbiju nejaky cigani a pokradnu mu vydavok. Co ma pospolitost s tym, ze ked pri rannej kave roztiahnem platok novin, vidim ako nejaky cigan niekde niekoho okradol, zabil, dobodal, znasilnil.... Co s tymto ma pospolitost okrem toho, ze sa snazia tych ludi co ziju v takychto znevyhodnenych dedinach chranit..? Co by si asi robil keby zijes v Krompachoch, rano ides dat psom do misky zradlo ale psy a ani plot tam uz niesu, potom sa len dozvies ze tvoje maznaciky su uz zjedene a cigan na obhajobu povie "bol som hladny" a urady povedia "pravda, bol hladny, musel to urobit" ty utres hubu, nemas psov a na vlastne naklady si mozes robit novy plot. Ak sa ti toto zopakuje par krat v roku tak si nemyslim ze by si bol za integraciu romov do spolocnosti. Tudiz tvrdim, ze by mali byt bez ohladu na rasu umiestnene hliadky ktore by so zvysenou aktivitou dbali na bezpecnost slusnych pracujucich ludi! Tieto zvasty co su na horeuvedenych linkach to sa cloveku ani citat nechce ked vie aky je stav a ake su navrhovane riesenia.
Son-Goku
Darca
Darca

Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Dnes zase u nas v plaveckom stvrtku v skole bolo 6 policajnych aut. Sledujte spravy vecer mohlo hy to tam byt. Vraj tam cigani vytiahli noze. Co dodat je to smutne co sa tu deje
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Treba lepsie integrovat, omylom ich integrovali do skoly aj s nozikmi, teraz sa ospravedlnia a dodaju ich bez nozikov.... Potom dojde Hughito, povie ze mam hlavu plnu pospolitosti a koniec.
hughito
Redeemer
Redeemer

S tebou je zbytočné diskutovať. :wink:
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

ohladne romov je zbytocne vobec co i len diskutovat