P: HTC Sensation
-
mikulasko0
Amateur
P: HTC Sensation
HTC Sensation je plne funkčny , odblokovany , nedavno menena bateria .
Prislušenstvo - Mobil , usb , nabijacka a krabica .
Mobil ma trochu prachu pod displayom, zaruka už nie je . Najlepšie osobné prebratie , ale môžem ho poslať poštou aj na dobierku alebo klasicky - v tom prípade peniaze na učet.Dovod predaja - nevyužitie a cena 150 eur.
Prislušenstvo - Mobil , usb , nabijacka a krabica .
Mobil ma trochu prachu pod displayom, zaruka už nie je . Najlepšie osobné prebratie , ale môžem ho poslať poštou aj na dobierku alebo klasicky - v tom prípade peniaze na učet.Dovod predaja - nevyužitie a cena 150 eur.
Re: P: HTC Sensation
zatial sme dohodnuti na 142€ 
-
mikulasko0
Amateur
Ked mi pisal ,že ma zaujem o mobil a chcel aby som mu ho poslal dopredu a po odskusani mi posle peniaze na učet som suhlasil lebo som tu na tomto fore novy a on vravel ,že tu ma len kladne hodnotenia tak som mu veril , a to asi využil , ked mu prisiel tak mi napisal , že tie nalepky na baterii a mobile ( ktore naznačuju ,že sa mobil stretol s vodou ) boli červene , to som neveril no napadlo ma ,že mohol nejak počas prepravy navlhnut tak som to uznal a poslal mi mobil naspäť , ked som ho prebral tak mobil nesiel zapnut , nenabijal sa a pod displayom su nejake ryhy , na kryte je vymene tlačidlo s ktorym sa pridava hlas ( je tam lepidlom prilepene nejake polamane ) , asi ho potreboval aby opravil svoj a moj uplne posral ... pisal som ss , mal 2 nedoručene , tie si prečital a neodpovedal , pisal som mu aj na pcforum.sk , zatial nereagoval ..
tak to by sme radi poculi vyjadrenie od mulatta aj...
inac nehoraznost, toto!
inac nehoraznost, toto!
-
mikulasko0
Amateur
To aj ja .. čakal som ze 140 eur ( za mobil ) mu za niečo take nestoji .. a jemu mobil došiel funkčny ( posielal mi aj fotky ) lebo vravel ,že tie biele nalepky ktore naznačuju ,že mobil bol vo vode su červene a ja som si isty , že pred odoslanim neboli lebo som vyberal bateriu a kontroloval mobil , podla mna to namočil aby mal dovod poslat mobil spat ( asi potreboval nejaku cast z mobilu ) a ja som myslel ,že to mohlo navlhnut pri prevoze tak som to uznal a povedal ,že posle mobil spat ... ale došiel v takom stave v akom je a pri tej vymene asi niečo poškodil , možno vyberal dosku alebo niečo a teraz neodpisuje
Jasne, darca s 1400 príspevkami má potrebu takto oje**vať čerstvo zaregistrovaných s piatimi príspevkami 
Ako nič v zlom, ale ako dokážeš, že si si to celé nevymyslel, alebo si ho nepoškodil sám, a teraz to len chceš na niekoho zhodiť, alebo na niekom zarobiť (keďže je to obvinenie, že s ním niečo urobil kým ho mal doma, ževraj) ?
Sorry za OT, ale toto už je veľa.
Ako nič v zlom, ale ako dokážeš, že si si to celé nevymyslel, alebo si ho nepoškodil sám, a teraz to len chceš na niekoho zhodiť, alebo na niekom zarobiť (keďže je to obvinenie, že s ním niečo urobil kým ho mal doma, ževraj) ?
Sorry za OT, ale toto už je veľa.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Tiez by som rad vysvetlenie od mulatta.
Morde,,,tiez nevidim zmysel toho,ze by si mobil poskodil naschval sam. Co by z toho mal ?
Morde,,,tiez nevidim zmysel toho,ze by si mobil poskodil naschval sam. Co by z toho mal ?
Žeby vychcanosť predajcu, keď tvrdí že mobil bol funkčný a kupujúci mu ho vrátil poškodený, a bude chcieť nahradiť škodu ?
spravy som este necital ani jednu lebo som bol pripojeny cez mobil, admini to mozu overit.
Teraz neviem kde zacat. Ano mobil si mi poslal, boli sme dohodnuti ze ti zaplatim ked pride a bude ok. Bol navlhnuty aj baterka, tie papiere boli cervene a fotil som ti to pomaly okamzite po prebrati t.j. 17:25, telebol bo prebrany cca pred 17, pozri si to podla podacieho listka. Na displeji boli biele flaky (stopy po vode) a prach, to som ti tiez hned fotil a posielal. Aj na pcfore sa ta pytali ci bol telefon rozoberany ked je tam tolko prachu. Ty si vravel, ze to spravilo pocas prevozu. Mobil z anglicka z vodafonu s anglickou nabijackou si tiez nespomenul ale to je jedno. Kamarat co vlastni servis sa nan pozrel a predomnou ho rozoberal aby sa pozrel na tie flaky a vycistil ten prach, on sam mi povedal ze ti ho mam radsej poslat naspat. Telefon uz bol davno rozoberany a ked som ti ho posielal tak normalne fungoval. A co sa tyka toho tlacitka, ano zlomil som ho ale pri normalnom stlacani mi zrazu ostali obe casti v ruke. A ziadna cast nieje vymenena, nemam ziadny sensation ani nic. Kludne si porovnaj imei dosky a imei na krabici
toto su fotky fotene po 17, hned po vybaleni z krabice, mobil bol prebrany cca 16:50. Na tej druhej fotke som ti fotil tie svetle flaky na displeji, aj v strede ten prischnuty prach. hlavne mobil bol plne funkcny ked som ti ho posielal
Teraz neviem kde zacat. Ano mobil si mi poslal, boli sme dohodnuti ze ti zaplatim ked pride a bude ok. Bol navlhnuty aj baterka, tie papiere boli cervene a fotil som ti to pomaly okamzite po prebrati t.j. 17:25, telebol bo prebrany cca pred 17, pozri si to podla podacieho listka. Na displeji boli biele flaky (stopy po vode) a prach, to som ti tiez hned fotil a posielal. Aj na pcfore sa ta pytali ci bol telefon rozoberany ked je tam tolko prachu. Ty si vravel, ze to spravilo pocas prevozu. Mobil z anglicka z vodafonu s anglickou nabijackou si tiez nespomenul ale to je jedno. Kamarat co vlastni servis sa nan pozrel a predomnou ho rozoberal aby sa pozrel na tie flaky a vycistil ten prach, on sam mi povedal ze ti ho mam radsej poslat naspat. Telefon uz bol davno rozoberany a ked som ti ho posielal tak normalne fungoval. A co sa tyka toho tlacitka, ano zlomil som ho ale pri normalnom stlacani mi zrazu ostali obe casti v ruke. A ziadna cast nieje vymenena, nemam ziadny sensation ani nic. Kludne si porovnaj imei dosky a imei na krabici
toto su fotky fotene po 17, hned po vybaleni z krabice, mobil bol prebrany cca 16:50. Na tej druhej fotke som ti fotil tie svetle flaky na displeji, aj v strede ten prischnuty prach. hlavne mobil bol plne funkcny ked som ti ho posielal
-
mikulasko0
Amateur
Nechapem prečo by som si ho mal sam poškodit ... ked mne je jasne ,že som tu novy a nikto by mi to neveril a tak by som z toho nemal ani peniaze ani mobil
A mulatt takže pišeš ,že si ho rozoberal v servise .. neviem či to bolo odborne lebo display je po stranach poškrabany ( hlavne v rohoch ) a čo mi povieš nato ,že sa neda ani zapnut ani nabit a co mam povodnu baterku s tou sa tiež neda zapnut ... ked bol plne funkčny tak neviem čo sa s nim stalo ale je v horšom stave + vobec mi nefunguje a teraz za to nedostanem nič . A s tymi spravami - mne ukazovalo ,že mam 2 nedoručene spravy a neskor už boli doručene tak to tiež nechapem , pritom si bol v ten čas online na pcforum.sk takže si mohol kuknut aj sem .
Mordecai - ja som akceptoval aj to ,že došiel navlhnuty a som navrhol ,že bud nech pošle spat mobil alebo by som bral cenu 120e aspon ... a keby sa mi vratil v takom stave ako som mu ho poslal ( len s tymi navlhnutymi papierikmi ) tak myslim ,že by nebol problem ho predat za 120e a nemal by som dovod si ho sam poškodit .
A mulatt takže pišeš ,že si ho rozoberal v servise .. neviem či to bolo odborne lebo display je po stranach poškrabany ( hlavne v rohoch ) a čo mi povieš nato ,že sa neda ani zapnut ani nabit a co mam povodnu baterku s tou sa tiež neda zapnut ... ked bol plne funkčny tak neviem čo sa s nim stalo ale je v horšom stave + vobec mi nefunguje a teraz za to nedostanem nič . A s tymi spravami - mne ukazovalo ,že mam 2 nedoručene spravy a neskor už boli doručene tak to tiež nechapem , pritom si bol v ten čas online na pcforum.sk takže si mohol kuknut aj sem .
Mordecai - ja som akceptoval aj to ,že došiel navlhnuty a som navrhol ,že bud nech pošle spat mobil alebo by som bral cenu 120e aspon ... a keby sa mi vratil v takom stave ako som mu ho poslal ( len s tymi navlhnutymi papierikmi ) tak myslim ,že by nebol problem ho predat za 120e a nemal by som dovod si ho sam poškodit .
-
guess.whoo
Redeemer
tak ci onak by mal mulatt zaplatit kompenzaciu za to, ze je display dorajbany a neda sa telefon zapnut (co vzniklo zrejme rozobratim v servise). mne pride mikulaskove jednanie seriozne kedze suhlasil s odoslanim telefonu nazad s vratenim penazi
-
mikulasko0
Amateur
Dúfam , že sa rozumne dohodneme .
a este aj tlacidlo zlomilguess.whoo napísal:tak ci onak by mal mulatt zaplatit kompenzaciu za to, ze je display dorajbany a neda sa telefon zapnut (co vzniklo zrejme rozobratim v servise). mne pride mikulaskove jednanie seriozne kedze suhlasil s odoslanim telefonu nazad s vratenim penazi
to bol servis v garazi?
teleport: v garazi asi byvas ty. ten telefon si nevidel, nevies ani ake tlacidlo je zlomene tak sa do toho prosim ta nestaraj 
tlacidlo sa zlomilo uplne same z nicoho nic, nie pri rozoberani ale ked som si pridaval zvuk. posli hlavne fotky toho displeja s rihami nech vieme o com hovorime. rozoberal sa len za ucelom toho aby sa zistilo ci nebol navlhnuty, bolo to robene v normalnom mobil servise. telefon normalne fungoval, zlozil sa a poslal som ti ho naspat funkcny. daj ho do servisu nech zistia pricinu toho preco nejde zapnut, ci to neije tym ze bol navlhnuty
a potom uvidime co dalej
tlacidlo sa zlomilo uplne same z nicoho nic, nie pri rozoberani ale ked som si pridaval zvuk. posli hlavne fotky toho displeja s rihami nech vieme o com hovorime. rozoberal sa len za ucelom toho aby sa zistilo ci nebol navlhnuty, bolo to robene v normalnom mobil servise. telefon normalne fungoval, zlozil sa a poslal som ti ho naspat funkcny. daj ho do servisu nech zistia pricinu toho preco nejde zapnut, ci to neije tym ze bol navlhnuty
-
mikulasko0
Amateur
Ako som pisal do ss ... diagnostika bude stat 10 eur ( minimalne čo som pozeral na nete ) a tie škrabance su po rohoch displaya , a v pravom rohu je puklinka ... no urobim foto a pridam to tu .
A este sa chcem opytat či sa niekomu stalo ,že počas prepravy mu takto mobil navlhol aby sa tie papieriky sfarbili ?? Viem ,že nemožem dokazat ,že ked som to posielal neboli zafarbene , ale pred zabalenim som z mobilu vyberal bateriu , dal som ju do bublinkoveho papiera a viem ,že neboli červene
A este sa chcem opytat či sa niekomu stalo ,že počas prepravy mu takto mobil navlhol aby sa tie papieriky sfarbili ?? Viem ,že nemožem dokazat ,že ked som to posielal neboli zafarbene , ale pred zabalenim som z mobilu vyberal bateriu , dal som ju do bublinkoveho papiera a viem ,že neboli červene
Napisem to aj tu co tebe do ss. Poslem ti 40e na ucet za to zlomene tlacidlo a tie "rihy na displeji", ktore tam akoze neboli. Telefon normalne fungoval ked som ti ho posielal tak to ze nejde ti nebudem preplacat. Tie papieriky urcite nescerveneli pocas prepravy a je to fotene vsetko hned po prihode z posty. Ak mas cislo listka daj kedy bol prebrany. A hlavne ten telefon bol dobity, oskuleny, na displeji mal flaky, prach atd atd Moju ponuku poznas
-
mikulasko0
Amateur
Mobil mal jednu odreninu na kryte a prach pod displayom , hlavne bol ale plne funkčny ... ta velka ryha a prasklinka je pod krytom displaya takže aj to bolo sposobene pri rozoberani ... asi sa ked sa snažil oddelit digitizer od displaya ... ked urobil takuto škodu na displayi tak určite niečo v tom servise posrali aj vo vnutri a je to určite sposobene tym ,že bol rozoberany .. ked si ho nechcel nemal si ho len tak dat rozobrat , ale poslat naspat a toto by sme neriešili .. tych 40e je malo kedže mobil je totalne nefunkčny ( kedže ani nenabija tak to určite bude sposobene rozoberanim ) a keby len nenabijal tak by to mohlo znamenat ,že je len poskordena ta koncovka , ale kedže sa neda zapnut ani s nahradnou bateriou ktoru mam , tak je mobil uplne nanič ... takto mi ho nikto nekupi .
Myslim ,že by bolo fér keby si mi poslal aspon 120e čo som spustil a mobil ti pošlem a može ti ho v tom servise opravit .. pripadne ešte viac doničiť.
-- 24 Feb 2013, 11:19 --
A teraz ked sa na ten display lepšie pozeram tak vidim ,že dole ako su tlačidla ten display od krytu odstava par mm. a po okrajoch sa mi zda ,že vidim take isle žlte lepidlo akym je prilepene tlačidlo na kryte takže ak to bolo skutočne robene v servise .. tak si ho dam daš vyreklamovat , lebo keby som to dal ja do servisu opravit tak som si isty , ze by cena bola o dost vyssia ako žiadam ( 120e )
http://www.servismobilov.sk/htc/servis-htc-sensation
Myslim ,že by bolo fér keby si mi poslal aspon 120e čo som spustil a mobil ti pošlem a može ti ho v tom servise opravit .. pripadne ešte viac doničiť.
-- 24 Feb 2013, 11:19 --
A teraz ked sa na ten display lepšie pozeram tak vidim ,že dole ako su tlačidla ten display od krytu odstava par mm. a po okrajoch sa mi zda ,že vidim take isle žlte lepidlo akym je prilepene tlačidlo na kryte takže ak to bolo skutočne robene v servise .. tak si ho dam daš vyreklamovat , lebo keby som to dal ja do servisu opravit tak som si isty , ze by cena bola o dost vyssia ako žiadam ( 120e )
http://www.servismobilov.sk/htc/servis-htc-sensation
To nemyslis vazne ze jednu odreninu. Ved ten telefon bol dobity, doskuleny, zadny kryt ani nehovorim, prach pod displejom, biele flaky, utopeny (namoceny) ty hovoris ze sa to stalo pocas posty, tak si ho mohol odfotit ked si ho posielal. Ja som ho hned cvakol po vybaleni z krabice takze neviem co tu skusas za pokusy ze som to ja namocil alebo co. Nebudem platit 120€ za utopeny telefon ked tam mohla kludne skorodovat doska a s tym ja nemam nic spolocne. Ako som povedal zaplatim max 40€ za to tlacitko a za tie rihy, ta plocha je na 100% funkcna http://mobil.bazos.sk/inzerat/21751935/ ... sation.php
-
mikulasko0
Amateur
A ked to dam do servisu a tam objavia ,že digitizer je k displayu prilepeny lepidlom ? A že nie je nič skorodovane ale poškodena matična preplatiš mi celu opravu ? display + digitizer + doska a kebyže som bol hajzel tak aj tebou poškodeny kryt ... ta cena je tam omnoho vyssia .
Vravel si ,že si fotky videl aj v starom inz .. jasne ,že nebol ako novy ale jedine v zadu na kryte mal 1 odreni ktora bola na fotkach a bol noseny vo vrecku takže skrabancom sa nevyhol , ale hned ked si ho prebral si pisal ,že nerad ale budeš ho musiet poslat spat som ti povedal ok , tak si ho mal zobrat a poslat a nie dat rozoberat a znižit ho uplne .
A niesom si isty ,ci sa da digitizer oddelit od displaya , a stale by som ho musel dat do servisu vymenit a stale zabudaš nato ,že sa neda zapnut , nabit .. Ja ho kludne možem dat do servisu a možeš mi to cele preplatit .. + vysvetlit ak bude pravda ,že je digitizer prilepeny lepidlom ( čo si myslim ,že je kedže je poškrabany zvnutra alebo je skrabnuty a puknuty display ) .
A ked si to dal robit do servisu tak prečo to jednoducho neuznaš a nedaš im to vyreklamovať ? ... z toho sa nevyvlečieš len tak lahko .. a ja chapem ,že teraz dat 120 e len tak za nič je tažke , ale ked si niečo sposobil tak to zaplať.
Nech napišu aj iní čo si o tom myslia a keby sa to stalo im ..
Vravel si ,že si fotky videl aj v starom inz .. jasne ,že nebol ako novy ale jedine v zadu na kryte mal 1 odreni ktora bola na fotkach a bol noseny vo vrecku takže skrabancom sa nevyhol , ale hned ked si ho prebral si pisal ,že nerad ale budeš ho musiet poslat spat som ti povedal ok , tak si ho mal zobrat a poslat a nie dat rozoberat a znižit ho uplne .
A niesom si isty ,ci sa da digitizer oddelit od displaya , a stale by som ho musel dat do servisu vymenit a stale zabudaš nato ,že sa neda zapnut , nabit .. Ja ho kludne možem dat do servisu a možeš mi to cele preplatit .. + vysvetlit ak bude pravda ,že je digitizer prilepeny lepidlom ( čo si myslim ,že je kedže je poškrabany zvnutra alebo je skrabnuty a puknuty display ) .
A ked si to dal robit do servisu tak prečo to jednoducho neuznaš a nedaš im to vyreklamovať ? ... z toho sa nevyvlečieš len tak lahko .. a ja chapem ,že teraz dat 120 e len tak za nič je tažke , ale ked si niečo sposobil tak to zaplať.
Nech napišu aj iní čo si o tom myslia a keby sa to stalo im ..
-
Jaccobinho
Medium Star
Je možné, že sa vplyvom zmien teplôt pri preprave vykondenzovala vlhkosť na telefóne, no určite nie do takej miery, že by sa tie nálepky sfarbili. Aj keď na prvý pohľad nevyzerajú, ale tie nálepky sú spravené dosť múdro, preto sa na takto sýto červeno zafarbia, keď sa telefón celý zaleje (ponorí do vody). Taktiež ak hovoríš, že nebol pred odosielaním rozoberaný, tak je len jediná môžnosť ako sa ten prach pod displej dostal - spolu s tekutinou, ktorá sa dostala pod displej tiež. Lenže tekutinu vysušíš, prach nie.