ako spustit EXE aby nemal pristup na internet
ako spustit EXE aby nemal pristup na internet
zdravim , chcel by som sa spytat ci je mozne spustit exe subor tak aby nemal ziadny pristup na internet v mojom pripade je to
"C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe"
nedalo by sa to zadanim niakym paravetrom napriklad
"C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe" -offline alebo take nieco ?
"C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe"
nedalo by sa to zadanim niakym paravetrom napriklad
"C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe" -offline alebo take nieco ?
Re: ako spustit EXE aby nemal pristup na internet
Zablokuj si ho vo firewalle... ak nemáš žiadny program, použi firewall vo windowse.. http://goo.gl/gWC4L
jedna možnosť je zablokovať to vo firewalle a druha vytiahnúť kabel ethernet alebo ako máš zapojeny internet
praveze vytahovat kabel ani vypinat a zapinat internet cez centrum sieti nechcem lebo potom my blbne net
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 22:12)
zablokoval som pristup na internet cez firewall ale aj tak spustim to a ono to zacne stahovat updaty robil som to podla tohto videa
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 22:12)
zablokoval som pristup na internet cez firewall ale aj tak spustim to a ono to zacne stahovat updaty robil som to podla tohto videa
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=kTEAEwfgEgIRe: ako spustit EXE aby nemal pristup na internet
OT: Pravidlo 27...
skus si stiahnut nejaky firewall napriklad od comodo a v tom mu zablokuj pristup
skus si stiahnut nejaky firewall napriklad od comodo a v tom mu zablokuj pristup
Asi si to zle zablokoval, skús zablokovať aj ostatné exe súbory v tej hre...
ked sa to spusta chce to odomna povolenie spravcu , mozno to potom ma pristup aj ked je to zakazane lebo som zakazal vsetky EXE co tam su a stale to stahuje (cez spravcu sa to spusta automaticky a vo vlastnostiach sa to neda vypnut )
musí to ísť.
1. musí byť zapnutý firewall (najde sa niekto urcite kto ho nema zapnuty (napr. ja
)
2. nastavienach firewallu (Windows Firewall) je tam ze "advanced settings" rozšírené nastavenia
3. teraz inbound rules
4. new rule (v pravo na boku) (nove pravidlo) -> program -> This program path, naved to na "C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe" -> Block the connection , na vsetky 3 (Private,domain,public) -> Uved si meno ja neviem napr Uplauncher TDU blck a das finish..
5. spustis hru, vyhodi ti error, das cancel, a asi po 3 sekundach kliknes na tlacidlo play, jednoduche
Odskusane na Win 7/8, aj na TDU2, funguje osvedcene
Moje pravdenie nemusí byť 100%-né a ospravedlňujem sa za interpunkciu
1. musí byť zapnutý firewall (najde sa niekto urcite kto ho nema zapnuty (napr. ja
2. nastavienach firewallu (Windows Firewall) je tam ze "advanced settings" rozšírené nastavenia
3. teraz inbound rules
4. new rule (v pravo na boku) (nove pravidlo) -> program -> This program path, naved to na "C:\Program Files (x86)\Atari\TDU2\UpLauncher.exe" -> Block the connection , na vsetky 3 (Private,domain,public) -> Uved si meno ja neviem napr Uplauncher TDU blck a das finish..
5. spustis hru, vyhodi ti error, das cancel, a asi po 3 sekundach kliknes na tlacidlo play, jednoduche
Odskusane na Win 7/8, aj na TDU2, funguje osvedcene
Moje pravdenie nemusí byť 100%-né a ospravedlňujem sa za interpunkciu
presne toto som spravil , firewall mam urcite pusteny ale aj tak mi to stahuje aktualizacie ked to spustim