SAD TT sťažnosť

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

SAD TT sťažnosť

Príspevok od používateľa Header »

Dnes som cestoval autobusom do NR (bola to trnavská spoločnosť, tie žlto-modré autobusy). Vypýtal som si lístok na čo ma šofér vyzval aby som priložil moju kartu ISIC k tomu zariadeniu na overenie platnosti. Tak som ju priložil a povedal mi že vraj ju nemám aktivovanú! Chodím už takmer trištvrte semestra do školy takže je samozrejme že karta aktivovaná je. Nikdy som s tým nemal problém. Za mnou stála dievčina ktorá mala tiež ISIC tak jej povedal nech ho priloží aj ona a taktiež jej nefungoval, lenže mala pri sebe nejakú inú kartu, tak jej dal študentský lístok na to.
Ja som sa mu zatiaľ snažil vysvetliť, že chybu má v tom debilnom stroji, nie ja v karte nakoľko som s tým nikdy problém nemal! Maximálne priblblo sa na mňa pozrel a jediné čo z neho vypadlo bolo že isto mám neaktivovaný ISIC a teda môže mi dať len celý lístok. Ešte chvíľu som sa tam s ním dohadoval, ale nedalo sa s tým robiť ani hovno. Potom som zazrel ako dáva tomu nejaký reset alebo čo, a na ostatných zástavkách už to každému karty bralo.
Samozrejme ma to nasralo, aj keď išlo o pomerne malú čiastku, moja chyba to nebola, ale musel som sakra platiť raz toľko!

Chcem sa opýtať ako mám podať sťažnosť, kde sa mám vôbec s tým vôbec obrátiť ? Riešil niekto podobný problém ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: SAD TT sťažnosť

Príspevok od používateľa Grim »

...normálne choď na SAD v Trnave a tam s sťažuj...aj s lístkom, aby podľa neho vedeli zistiť šoféra...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kazda taka spolocnost musi mat reklamacne oddelenie. Staci tam zajst.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Toto sa stalo mame v Prešovskej SADke, kedy autobusár dával každému lístok len za hotovosť. Vyhováral sa, že mu stroj nečíta karty. Mama mu chladne povedala, nech s tým niečo urobí, pretože ona nemieni preplácať za hotové. Kus sa ponaťahovali, pohádali no nakoniec to zresetoval a wuala, ono to začalo fungovať. Ľudia museli vtedy pekne peniť...
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Priateľka jazdí denno denne Prešovskou sadkou a ešte pozitívne veci som na nich nepočul, samé negatíva. Autobusy netopia, každý šofér neskutočne sa správa sprosto atd.
Header
Professional
Professional

Trochu som pozabudol na túto tému. Dik za názory. Na stránkach spoločnosti som sa dočítal že reklamácie prímajú len vo forme listu, aj to za dosť oklieštených podmienok. Takže pošlem im pozdrav.
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Preštuduj si prepravné podmienky. So SAD TT síce necestujem, ale pri všetkých ostatných dopravcoch s ktorými cestujem mám zistené, ako je to s ISICmi. A všetci do jedného to majú tak, že ak je problém s načítaním elektronickej platnosti preukazu, šofér má skontrolovať jeho vizuálnu platnosť vo forme nálepky na zadnej strane. V SAD ZV sa mi stalo, že mi ISIC v tej ich čítačke nešiel a šofér mi odmietol dať študentský lístok, na druhý deň som im napísal mail aj so skenom lístka a číslom ISIC preukazu a do pár dní som mal peniaze vrátené späť na účte spolu s ospravedlnením.
Header
Professional
Professional

No práve tu je tak trochu kameň úrazu. V SAD TT príjmajú reklamácie len formou listu s čím sa mi vôbec nechce paplať vzhľadom na to, že čo dám na poštovné, mám cenu lístka čo som platil. Išlo o záležitosť 1€ a teda išlo skorej o princíp toho ako ma ohukal. Druhý krát už ale budem neoblomný.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Trnavskou SADkou cestujem kazdy den a az take hrozne to neni. Az na asi dvoch-troch majstrov sveta, ktori si myslia, ze drobne nie su peniaze, je to v pohode :D
Ked sa im minule pokazila ta masina, tak tam bol akurat jeden z tych normalnych a pustil vsetkych zadarmo...potom to nejako opravil a na dalsej zastavke sme zaplatili...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Toto iste sa stalo aj mne aj na ceste z TT do NR aj na ceste z Piestan niekam (uz si nepamatam)..proste je to odveci a nic s tym zial nenarobis
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tiez mam tuto skusenost, ale s BA SADkou. Tiez mi sofer nechcel uznat ISIC, zevraj mu to tam ukazuje SKK a koruny uz davno neplatia. Neviem, kde tam videl ake SKK a co na tom zalezi, ked karta je riadne aktivna a vsade, okrem toho jedneho autobusu (a to vratane inych linkacov a vlakov) plati.
Samozrejme, sofer bol tradicne arogantny a zvysoval hlas. Imbecilita je asi hlavnym vyberovym kriteriom na poziciu sofera primestskej dopravy.
Napísať odpoveď