Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa TommyHot »

hughito napísal: Opäť sa ukazuje, že keď sa chce, tak ľudia dokážu vyriešiť problém aj sami, bez nejakého štátu a úradníkov. Takéto skúsenosti a postupy treba šíriť, diskutovať ich, zavádzať aj inde. Samozrejme pod. sa dá fungovať aj v iných sférach. Lenže potom by sa zistilo, že štát vlastne nie je potrebný no a to nemožno dopustiť.
Veru. Lenze z kazdej strany nas krmia dogmou, ze bez statu si ani rit neutrieme a potom to tak vyzera.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

diskusia pre istotu ani nie je povolena na SMEcku :)
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

To vieš, v 89tom sme si vydupali slobodu prejavu :roll: A tu ju máme.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nezabudajte na to, ze SME je sukromne medium, a je len na nich k comu povolia diskusiu.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Jakub140 napísal:To vieš, v 89tom sme si vydupali slobodu prejavu :roll: A tu ju máme.
ved ani tu http://kosice.korzar.sme.sk/c/6710665/p ... z2Lc2Sz34K
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

To máš tak. Čo trápi slušných ľudí, to nikoho nezaujíma. Hlavne, že sú hlasy (volíme jedenástku móre).
http://lubovna.korzar.sme.sk/c/6713344/ ... -deti.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://spisskanovaves.korzar.sme.sk/c/6 ... licie.html diskusia NANE. Hádam by tam len niekto neočierňoval mierumilovnú komunitu osadníkov, no nie...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:kali tvoje právne analýzy majú pre mňa nulovú výpovednú hodnotu, teda menšiu ako LPR, ktorých fanúšik nie som.
To ja viem ze si ignorant, ale ja len hovorim ze podla toho co tam oni pisu by som mohol ja ist na tvoju zahradu stanovat a ty mi nemozes nic.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

http://www.aktuality.sk/clanok/223936/r ... -500-ludi/

fakt sa nepriamo vyhraza rabovanim?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

"Upozorňujem Roberta Fica (Smer-SD), aby si veľmi dobre rozmyslel rómsku reformu, pretože sa mu môže ľahko vyšmyknúť z ruky, čo je veľmi nebezpečne a nepríjemné, tak pre Slovensko, ako aj okolité štáty. Aby sa nezopakoval rok 2004, že Rómovia pôjdu od hladu rabovať," povedal ešte v januári 2013 predseda SRÚ František Tanko.
TOTO ČO MÁ ZNAMENAŤ??? nemam slov. To ze by toto odpadlo od huby mrtvemu ciganovi, okej, ale toto???
Čo sme chceli to máme, vďaka ludom s úvahami ako Hughito a spol teraz sme v pozicii ze budme radi ze mame Romov ktori nerabuju, a ak im nedame pracu tak rabovat budu. Bohuzial rast plevelu sa nezastavil, musime znasat nasledky... Nemame pomaly po com jazdit, rodicov chcu vyhodit z bytu a cigani sa nam vyhrazaju ze budu rabovat. PTFUJ
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Počkať, tak oni idú protestovať že im nikto nedá robotu rovno pod nos? Toto je tragikomédia už :D

Na to fakt len napalm
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved uvidime co sa stane 6. marca imho v BA bude velmi nepokojno.
Stavim sa ze na ochranu toho plevelu a chamrade sa stiahnu prislusnici PZ z celeho Slovenska a budeme sa len prizerat ako robia eskortu zlocincom a asocialom k tomu, aby si narokovali absolutne nezmyselne poziadavky.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dnes bol v správach na Narkóze strašne rasistický príspevok. Ukázali totiž osemnástich aktivačných pracovníkov, ktorí dokázali za jeden deň upratať celé sídlisko Sekčov. A dovolili si, boha im, porovnávať ich s 1000+ aktivačných pracovníkov, cigánov z Jarovníc, ktorí hovno robili. A čo je na príspevku rasistické? Nuž, medzi tými osemnástimi v Prešove neboli cigáni, teda aspoň podľa záberov tam žiadnych vidieť nebolo. Koordinoval ich jeden týpek, ktorý to plánoval a povedal, že s tisíckou, akú majú v Jarovniciach, by upratal za jeden deň celý Prešov.

Fuj, rasistická Narkóza, čo si to len dovoľuje, takto cigánov postaviť do takéto negatívneho svetla...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

treba trosku svetla lebo by tu spinu nebolo vidno
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/2 ... su-rizika/ - aj keď sa to priamo nepíše, myslím, že je každému jasné kvôli ktorým spoluobčanom podobné aktivity vznikajú....
A ako vidím, resp. ako som trochu gúgloval, tak tie dve ženské čo sa tak fundovane vyjadrujú, aké sú to tie hliadky nezmysel a aký risk je ich používať, tak sú to určite dve fundované odborníčky na otázky bezpečnosti a prevencie kriminality :D :D :D.... Len zaujímavé je to, že obidve tieto k*rvy sa inak nevenujú bezpečnostným otázkam, ale rôznym aktivitám súvisejúcim s Cigánmi. Hneď je jasné odkiaľ vietor fúka. Len aby sa chudákom Cigánom nikto ani nepokúsil vlások skriviť pri nejakej tej ich zlodejskej výprave....
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

doneba volajuci rasizmus. LPR spolu s Benovou-Flasikovou by mali okamzie spravit nejaky ten protest a najlepsie ked si da na seba tricko s hipisackym znakom a nato kozuch za 3000 eura.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pochod cigánov v BA:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

seth82 napísal:Dnes bol v správach na Narkóze strašne rasistický príspevok. Ukázali totiž osemnástich aktivačných pracovníkov, ktorí dokázali za jeden deň upratať celé sídlisko Sekčov. A dovolili si, boha im, porovnávať ich s 1000+ aktivačných pracovníkov, cigánov z Jarovníc, ktorí hovno robili. A čo je na príspevku rasistické? Nuž, medzi tými osemnástimi v Prešove neboli cigáni, teda aspoň podľa záberov tam žiadnych vidieť nebolo. Koordinoval ich jeden týpek, ktorý to plánoval a povedal, že s tisíckou, akú majú v Jarovniciach, by upratal za jeden deň celý Prešov.

Fuj, rasistická Narkóza, čo si to len dovoľuje, takto cigánov postaviť do takéto negatívneho svetla...
Keby len Narkoza, kolegoviaz Hnojky mali podobnu reportaz.
Prislo pred ministerstvo vnutra tak do 20 ciganov, ze aki su oni utlacani a ze chcu robit. A aby to zaklincovali, doniesli prazdny hrniec ako darcek Ficovi s tym, ze prazdny je preto lebo uz nemaju co varit ci co. Proste uplne odveci, ako keby nejaky mikro vzorok par ciganov svedcil o celej situacii aku mame na Slovensku. Vobec ma to neprekvapuje, len to bola asi prva vec co som uvidel ked som prvy krat siel po mesiaci na Hnojku.

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 20:26)
Aaaale pozeram ze Hughito ma predbehol, tusim to bol nejaky vysek z toho ''hnutia''.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aby som zrekapituloval - v tom článku sú tie isté drísty od Svetovej banky a rádoby odborníčky Kusej, ktoré sme tu už v minulosti rozoberali (článok z plus 7 dní či odkiaľ od nej a správa SB o tom, že vraj dávky poberajú väčšinou jednotlivci, čo som hneď napadol). Zhrňme si to teda - v "článku" je tvrdenie od Oravca z nadácie Šimečku (o nej vieme svoje z doby, keď ktosi vyrevoval, že Dobrovodský je rasista) a spomínané dva úplne zmagorené "zdroje".

Čo chcel teda autor tým blogom a videom, ktoré sa opäť spolieha iba na Kusú, Oravca a SB, povedať?
Napísať odpoveď