Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Maturita

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale prd, ústne maturity sú väčšia pohoda ako písomné, keďže písomná časť je omnoho dôležitejšia ako ústna. Ak sa pri prijímačkách na VŠ prihliada na maturitu, tak nikoho nezaujíma, čo si mal z ústnej časti, ale práve z tej externej, keďže je objektívnejšia a normovaná rovnako pre všetkých maturantov.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To áno, no takých škôl je minimum, a keď sa aj prihliada, tak je to väčšinou iba matematika, a získavaš iba bonusové body v príjmacom konaní.

Vzhľadom na to, že na písomné som sa nepozrel ani do jednej knížky, a dávam to vždy cez 60% - 70%, pričom počítam, že na ústne tomu venujem dosť veľa času, tak by som povedal, že písomné sú ďaleko väčšia pohoda.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ako pre koho ... ten čo sa dobre učí, nemá problém s písomnou časťou. Vie, že ju zvládne. Pre takého čo sa neučí, je lepšia skôr ústna .. aj keď sa to nezdá.. pretože väčšina učiteľov/profesorov dá aspoň tú 4ku aby s ním nemali zbytočné starosti. No na písomnej musíš mať tých 33% správne ..a tam už nikto nebude pri kontrole oko prižmurovať. Tak ak je fakt taká dutá hlava a nebude mať dobrý dozor/spolužiakov čo mu poradia alebo ho nechajú niečo odpísať, tak dovi dopo :lol:
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hm doma som si robil jeden test zo SJL a vyšiel mi na 65% :smt059. Ale to bude asi tým, že som ho vyplnil za 35 minút :psssst:
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

len jeden? :shock: som prešiel všetky čo sú na zmaturuj a stále okolo 65%.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Aj ja som si chcel ist prave urobit dalsi test zo SJL, ale stranka NUCEM-u nefunguje. :? Pockajte prosim, sprisahanie sa pripravuje. :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Marinak:

preco ich nerobis na normalnom webe? http://www.zmaturujem.sk/sj vlavo mas menu :)

Nebrat ako reklamu.
Marinak
Expert
Expert

Michaelo: Aha, no, to som si nejak nevsimol, dakujem za echo. :)
Hensym
VIP
VIP

Lubenečko: Tak, ja nesplňujem tvoju teóriu,... Písomné dávam vždy nad tých 65%, čiže by som sa nemal vôbec báť, aj keď sa trochu bojím, keď si predstavím situáciu, že by som z nejakého dôvodu nespravil, to by som fakt skončil. :/ Na SJL a ANJ sa neučím absolútne, iba keď potrebujem dotiahnuť známky, ale ústnych sa bojím viac. Práve preto, že na ústne je ten objem učenia podstatne väčší, prakticky skoro všetko učivo zo SŠ, pričom na písomných ti prakticky netreba žiadne vedomosti, a mala by ti na tých 33% bohate vystačiť logika a základy gramotnosti. Ale bodaj by som tu nemudroval, a bol Máj a odmaturované. :D Aj to príde, hádam.
Marinak
Expert
Expert

Hensym: To si hovorim aj ja. Nech uz je maj, nech uz mam uspesne zmaturovane alebo este lepsie jun po prijimackach (keby chceli byt este aj uspesne), aby som uz mal svaty pokoj. :D
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Michaelo napísal:Marinak:

preco ich nerobis na normalnom webe? http://www.zmaturujem.sk/sj vlavo mas menu :)

Nebrat ako reklamu.
Nerobil by som to tam, radšej na Zmaturuj. Na zmaturujem majú strašne rušívé pozadie a lepšie sa mi to robí, keď to vidím v podobe ako to bude už naostro zajtra.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A aké že pozadie by si tam rád dal? Imo Biela príliš ťahá oči a čierna je veľmi tmavá. A sivá, no tá je divná :)

Ps.: aj tak, sú tam downloady na PDF :)
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Čo sa tu ondíte?! Spravíte to a ani neviete ako :D Zajtra pekne do školičky s úsmevom a pesničkou v hlave :D

a keby niečo už "unikli" prvé výsledky :D samozrejme to má chyby a je to fake
http://ulozto.sk/x3tKcWs/07-kluc-sjl-2013-56848-9-pdf
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Kedy maju byt v rozhlase vyhlasene temy na sloh? Lebo v harmonograme mame:

11:15 – 12:15 prestávka
12:15 nástup do triedy najneskôr
12:20 – 12:45 úvodné pokyny k PFIČ, vyhlásenie tém

Nema to byt nahodou v rozhlase uz o 12:00? :D To by bolo celkom dobre :D

// A zmaturuj.sk pise "Témy a testy Maturita 2013 aj s odpoveďami zverejníme na Zmaturuj.sk od zajtra 12.3.2013 12:00."
Hensym
VIP
VIP

By aj mňa zaujímalo.

Anyway, fajront, po SJL 2012 a 2011 s úspešnosťou cca 70% a úsmevom na tvári som si povedal, že skúsim ešte 2010, a výsledok 49% ma solídne zneistil, ku*va. Ostalo mi síce asi 30 minút času a nejak extra som sa nesústredil, ale aj tak, že ja kretén som to robil. :lol:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viper: toto sme si mysleli aj my minulý rok a všetci sledovali rozhlas aj web, ale vyhlásili to neskôr :)
A taktiež tam pred tým doliezla učiteľka ktorá na nás dávala pozor aby sme práve nepozerali na web, či nepočúvali rozhlas.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tak do tych 12:15 ma nikto nedonuti ist do triedy takze ucitelka moze dojst. Keby to stihli dovtedy tak by to bola parada. Po 12:15 to uz je nanic. Ale velmi v to nedufam ked vravis ze to bolo aj minuly rok neskor.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Hensym napísal:By aj mňa zaujímalo.

Anyway, fajront, po SJL 2012 a 2011 s úspešnosťou cca 70% a úsmevom na tvári som si povedal, že skúsim ešte 2010, a výsledok 49% ma solídne zneistil, ku*va. Ostalo mi síce asi 30 minút času a nejak extra som sa nesústredil, ale aj tak, že ja kretén som to robil. :lol:
Ja tiež tak isto všetko okolo 65% a teraz 2008 48,74% :D len verím že neprídu nejaké zlé vplyvy čo sa organizmu týka a že to postíham

Tak good luck všetkým a SUIT UP!
Marinak
Expert
Expert

Dobre, urobene posledne 3 rocniky testov zo slovenciny, vzdy s vysledkom okolo 80 %, takze bodaj by som aspon takto dopadol aj naostro. :)
Mili maturanti, tak a je to tu! Uz zajtra nadide ten dlhoocakavany a zaroven mozno aj dlhoobavany den a vypukne nase velke testovanie- pisomne maturitne skusky. Prajem preto vsetkym maturantom vela zdaru a uspechov. Nezabudnite, ze sme vsetci na jednej lodi. Pracujte primerane rychlo, nie zbrklo, sustredene, ale sledujte si cas a hlavne- nepanikarte. Ked nejde o zivot, nejde o nic. :) Verim vsak, ze to vsetci dotiahneme do uspesneho konca a bude dovod na oslavu. :) Pan Boh nam pomahaj...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Drzim Vam palce :) Mne sa to podarilo bez problemov, tak snad to spravite aj vy :)
Napísať odpoveď