BSOD driver power state failure

Informácie o software, ankety...
MattNoir
Amateur
Amateur

BSOD driver power state failure

Príspevok od používateľa MattNoir »

Zdravím, mám problém s BSOD. Niekedy tak nejak na striedačku mi ho vyhodí, vždy však len pri pokuse uspať notebook. Vždy vypne obrazovku, ale noťas beží ešte asi 10 minút a ako som nedávno zistil, tak na konci vždy vyhodí BSOD. Najhoršie je, že neviem kedy to môžem čakať a kedy funguje normálne.
Hlási to ako driver power state failure, vinu hádže na ntoskrnl.exe, presnejšie ntoskrnl.exe+75c40, zakaždým to isté.
Prikladám dumpy.

Lenovo G580
windows 7 ultimate 64bit
Intel graphics 4000
nvidia GeForce GT 630M
Intel i5-3210M
RAM 8GB

Ďalej mám problém, že prakticky každý druhý krát po reštarte mi tak ako keby preblikáva myš, ako keby robila, robí sa ten krúžok nad ňou, vždy len na zlomok sekundy a opakuje sa to približne každú sekundu, neviem, čím to je, po reštarte to obvykle prestane, niekedy sa stane, že nie a musím reštartovať opäť. Normálne by to nevadilo, ale nedá sa mi ani písať, pretože to deaktivuje okno.

Pevne verím, že nájdete riešenia na moje problémy, uvažujem nad reinštalovaním windowsu...
Prílohy
Minidump.rar
(451.69 KiB) 42 stiahnutí
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: BSOD driver power state failure

Príspevok od používateľa Danielson »

http://lmgtfy.com/?q=BSOD+ntoskrnl.exe

Nič v zlom, ale google vždy bol, je a bude najlepší kamarát ;)

Nie si sám kto sa s týmto problémom stretol. Je tam dokonca aj video. :)
MattNoir
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MattNoir »

Viem, že veľa ľudí máva ten istý problém, avšak ani u jedného prípadu čo som googlil som sa nenašiel a ani som nevyriešil môj problém. Navyše BSOD u mňa je vždy čisto náhodný. Niekedy keď hrám hru a potom ho chcem uspať (a niekedy ho vypne normálne), niekedy keď mám zapojený USB hub (väčšinou ho mám zapojený a bez problémov), niekedy keď prehrávam video vo VLC (opäť väčšinou v pohode). Tak nerozumiem čím to môže byť...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Danielson »

Skús vytvoriť veľký dump file a prelistovať ho cez Windows Debugging Tools.

Ak to nie je softwarové, tak len reklamovať ten HW, ktorý failuje. (žeby matičná?)

Každopádne kompletný reinstall by nebol od veci. Na takéto veci niekedy nemám trpezlivosť a investigáciou človek niekedy strávi niekoľko násobne viac času, než keby to všetko len preinštaloval a vystaval si znova prostredie podobné predchádzajúcemu. :wink:
Napísať odpoveď