Caute,
mal by som otazku, momentalne niektore banky pri platbe kartou klietovi vratia spat male percento zo zaplatenej sumy. (napr. slov. sporitelna 0,5 %) nie je to nieco na com sa da extra zarobit.
Mna by zaujimalo ci existuje nejaka moznost ktorou by som prevod financnych prostriedkov na ucet nahradil platbou platobnou kartou. V praxi aby som mesacne najomne ktore ''platim'' prevodom na konkretny ucet asi 300 eur, mohol nejakym sposobom zaplatit kartou. Pripadne aj ine prevody.
Dakujem za reakcie.
Da sa prevod na ucet zaplatit kartou?
Re: Da sa prevod na ucet zaplatit kartou?
Majiteľ bytu musí mať nejaký "terminál" alebo "systém" na príjem platieb cez karty. Z tých všetkých poplatkov viem akurát o Orange, im môžeš platiť cez Teleinkaso.. a ono Ti sťahuje peniaze z karty.

dik za reakciu
ved o to ide ze bezny clovek, (ako napr. aj prenajimatel spominaneho bytu) nema platobny terminal alebo nejaky system ako by sa mu dalo platit cez internet overenim platobnej karty. existuje nejaka spolahliva a seriozna sluzba kde by som si 'dobil' kartou nejake peniaze a potom cez to mohol posielat 'dobite' peniaze na bezne ucty?
ved o to ide ze bezny clovek, (ako napr. aj prenajimatel spominaneho bytu) nema platobny terminal alebo nejaky system ako by sa mu dalo platit cez internet overenim platobnej karty. existuje nejaka spolahliva a seriozna sluzba kde by som si 'dobil' kartou nejake peniaze a potom cez to mohol posielat 'dobite' peniaze na bezne ucty?
Pochybujem, že niečo takéto a ešte seriózne existuje, ale nechám sa aj ja prekvapiť.
No ešte ma napadlo, že keby si majiteľ bytu založil účet na paypale a Ty by si mu tam mohol peniaze posielať cez kartu..

No ešte ma napadlo, že keby si majiteľ bytu založil účet na paypale a Ty by si mu tam mohol peniaze posielať cez kartu..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
brm to je platba cez internet, na to neviem ci sa to vztahuje...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fabo - keď niečo zaplatíš cez PP, tak sa to eviduje ako platba kartou (overené z TB i MBank). Otázka však je, ako sa k tomu postaví pán domáci, pretože: pri stiahnutí financií z PP na účet si PP zvykne účtovať cca 3 % + fixne 0,3 či koľko €. Tak je to aspoň pri biznis PP účtoch.