gekončík nočný
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
gekončík nočný
Ma niekto z vas doma tohoto tvora? viem ze je na nete toho o nich popisaneho vela ale chcem vediet nazor od konkretneho chovatela ako to vlastne snimi je, ci je narocnost o nich jednoducha ako sa vsade pise alebo tomu tak nie je.
proste taka normalna diskusia lebo som nikde nic na fore nenasiel
proste taka normalna diskusia lebo som nikde nic na fore nenasiel
Jeden môj kamarát to chová v celej grupe, tuším ich mal asi 5, z čoho sa dvaja pozabíjali navzájom. On na ne síce nedá dopustiť, ale mne sa zdajú vcelku nudní. Vždy, keď som tam bol boli všetky niekde v prdeli a ani som ich riadne nevidel. V noci neviem, lebo v noci som tam nikdy nebol. On to kŕmil nejakými húsenicami a nie cvrčkami, ale ktovie, čo všetko to žerie 
-
aughostino
Medium Professional
Re: gekončík nočný
Ahojte, potrebujem pár rád...Mám 4 gekončíki nočné s jedným mám však aktualny problém...má jeden rok všetko je v poriadku, až na to že odmala mal problém so zvliekaním prstou na nohách......pred troma mesiacmi si na zadnej nohe kvôli tomu odhryzol prst..vtedy som to bral ako miernu vadu s ktorou sa dá žiť bez problémou dalej....ale dnes som si všimol, že na prednej nohe si musel v najbližších dňoch odhryzol 4 prsty zostalo mu maximalne 1/3 celeho prsta bez nechtu, vyzerá to zahojené, labku cíti aj tie pozostatky s prstou ma citlivé..ale aj tak ma to vydesilo....skúste mi nejako poradiť..ako by som mu pomohol....a ešte jedna vec mám podozrenie že mi mohli gekončíki prechladnúť...pretože posledné dni sa v noci vetralo v izbe....a teplota klesla aj pod 20 stupnou C na par hodin.......a dnes som si všimol jedného staršieho gekončíka ako keby lapal po dychu otváral a zatváral ústa asi 20 sekund a neprastalo to až kým so sebou cely nestriasol.....a potom klud, pripada mi to ako keby kýchal.....nwm Dakujem za každú radu....chovám ich už vyše dvoch rokou a iné problémy som zatial snimy neriesil....Dik ešte raz za všetky rady
-
mirak2
Hardcore addict
gratulujem k registracii na fore. prv si si ale mohol precitat tuto nekonecne obsiahlu temu o 10 prispevkoch, v ktorych mas 2 linky na stranky, kde sa tomu ludia aktivne venuju a skor ti budu vediet povedat nieco k veci. pripadne aj nejaky veterinar by ti povedal, nakolko je to normalne
Tie stránky mám už dávno naštudované....
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.teraristika.sk/forum/50-gekonciky pisal by som sem a cakal na odpoved. je tam ovela vyssia sanca pri tolkych chovateloch, ze budu vediet, co s tym.