heh ale fakt ako oskenovany z casopisu ten screen.
No vsak nevadi, budem to hrat tak ako mam. Co uz.
Uz som na to prisiel, trebalo vypnut SSAO v hre. Cez nvidia inspector. (tam si takisto nastavujem FPS limit na hry)
Este ukazku ako to vyzeralo pred tym a teraz konecne spravne:
poprvé môže to byť preto, lebo mám nastavené len 720p rozlíšenie a po druhé ak je vám vanilla lepšia ako ENB založené na cinematických efektoch s odlišným nasvietením, tak ja neviem, pri vanille to je proste nedotiahnuté, pri ENB mám pocit, že pozerám film a nie hru, možno, že už toľko sa zaoberám tými ENB, že už sám som z toho už celý
všimol si niekto na steame predobjednávku dragonborn ? to česká lokalizácia je len dodatočný preklad ? lebo tam čeština ani nie je, neviem ako je to s dawnguardom a heartfire, že by boli na steame označené jazyky, čo majú aj dabing ? tým pádom by tam boli aspoň české titulky či komplet zrušili českú lokalizáciu ?
Na Skyrim ma na v CR a SVK prava CENEGA preto ani nie je na Steame pre nas moznost ho priamo kupit na Steame.
Dragonborn bude podla dostupnych informacii dostupny v marci v ceskom preklade, ale je mozne ze bude generalny patch kde sa aj pod aktualny EN Dragonborn prida CZ po jeho oficialnom vydani
dawnguard - nedostupný (skúsil som nájsť iný shop, no rovnako aj v iných)
heartfire - zatiaľ žiaden preklad
dragonborn - jedine predobjednať na gameexpresse
CZ lokalizaciu by mala pripravovat Cenega. Ked bude hotova, mala by byt dostupna aj na steame, kedze bez steamu nie je mozne skyrim a DLC hrat (bavime sa samozrejme o ofic. sposobe)
Zeby ma tento mod presvedcil konecne nainstalovat Skyrim? http://www.centrumher.eu/vylepsite-si-s ... ty-vykonu/
Chce to nejake poriadne ludry (viem ze nejake su ), ale ako tak sledujem modderov, skyrim sa stava hrou fanusikov viac, nez samotnej Bethesdy
lekoklatik napísal:Zeby ma tento mod presvedcil konecne nainstalovat Skyrim? http://www.centrumher.eu/vylepsite-si-s ... ty-vykonu/
Chce to nejake poriadne ludry (viem ze nejake su ), ale ako tak sledujem modderov, skyrim sa stava hrou fanusikov viac, nez samotnej Bethesdy
osobne by som toto navrhol hlavne niekomu, kto to má z warezu, lebo príde jeden patch a hra sa zabuguje, že jediná možnosť bude reinstall, pravdupovediac veľmi tomu neverím, sú to stále módy...ovšem ak tam nenahradí priamo defaultné textúry a nielen vytvorí na nich "obal"
+ treba sa pripraviť, že ak niekto má CZ verziu hry, tak sa môže tešiť, že na konci bude 1/2 hry po anglicky
tak..prave som dokoncil hlavnu dejovu liniu datadisku dragonborn, kopui vedlajsich uloh a uz sa len "tulam" po ostrove. Ako klady vnimam rozne prostredia pripominajuce morrowind a taktiez hudbu z morrowindu. zaporom je jednoznacne cena. za 19,99 (steam) sa to neoplati..
takže za pár dní mi dorazí Legendary Edišn....teším sa ako malé dieťa...ale už uvažujem teraz nad presným rozvrhom módov, ktoré aplikujem, zvykol som ťažko zmódovať skyrim, čo malo veľmi veľmi nepríjemný dopad na moje FPS, no to nie je dôležité..
vždy ma ťahali tie módy tipu Skyrim Unofficial Patch, Dawnguard Unofficial Patch a tak isto aj na Dragonborn a Heartfire....skúšal ich niekto ? netuším ani, ako fungujú, snažil som sa im vyhýbať, nie je isté, či nerobia nejakú zlobu, či ?
Odporucali by ste to aj pre non-elder scrolls fandu? Ako rpg-cky ma bavia neskutocne. PRemyslam akurat, ci nekupit na steame skyrim legendary edit.. Samozrejme, ze nie priamo cez steam ) by bolo kus odveci kupovat na steame, ked na reseller strankach to ide kupit aj o 40-60% lacnejsie
presne ako hovorí MichalkoOo... ja som bol do nedávna ťažký Gothic player... bolo to moje prvé RPG v živote, takže som si vytvoril k tomu dosť veľký vzťah. No teraz nedám na Skyrim dopustiť, od vtedy čo ho mám tak som inú hru ani nezapol... skutočne vynikajúca hra...
Ja by som sa chcel s vami podeliť o také menšie grafické vylepšenie....
Ak aj vy máte v hre kostrbaté tiene je tu riešenie... stačí si otvoriť súbor SkyrimPrefs.ini ktorý je umiestnený v "Dokumenty > My Games > Skyrim"
...a prepísať tieto hodnoty:
iBlurDeferredShadowMask=22
iShadowMapResolution=5192
fShadowBiasScale=1
Vďaka tomuto nastaveniu budete mať hladšie tiene a aj celkový vzhľad hry sa zlepší. Samozrejme žiadny FPS drop... takže je to aj pre tých ktorý majú slabšie stroje.