Presmerovanie prijatých správ na mail

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Presmerovanie prijatých správ na mail

Príspevok od používateľa Xavier93 »

Zdravím vás páni
Mám taký preblémik ... mám 2 pracovné emaily , ktoré mám všade na reklamách , vizitkách , ako všade som ich dal ale ten poskytovatel emailu (zoznam) si uplne dodrbal tú mailovú schránku a nevyznám sa v tom a všetko mi to presmerúva do spamu a do nevyžiadanej pošty a na nejakú windowsácku kokosovinu , tak by som vás chcel poprosiť o radu , alebo o nejaké vysvetlenie , či sa dá tento mail nejak presmerovať aby mi z neho rovno chodili maily na dajme tomu na g-mail .
Dúfam , že ma chápete
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Presmerovanie prijatých správ na mail

Príspevok od používateľa hojko »

Samozrejme, urcite to bude v nastaveni mailu. Okrem toho GMail ponuka stahovanie mailov cez SMTP server a tak GMail moze automaticky stahovat tvoje spravy zo Zoznamu.
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Presmerovanie prijatých správ na mail

Príspevok od používateľa helicos »

tak takúto možnosť tam síce nájdeš ale aj tak ti je to na 2 veci. lebo aj teraz ti to vlastne ide najpr do mrkvosáckeho mesengeru či kerú pi****nu a až potom do tvojho emailu na zozname.takže ak ti ten mrkvosoft vyhodnotí že pošta je spam aj ked neni tak ti to proste nepríde.aj ked máš nastavené aby ti to poštu posielalo na zozonam tak sa ti môže a s tím počítaj že stane (vlastná skúsenosť) že ti ta pošta proste nepríde a musíš si ju pozriet v konte ktoré ti tam zoznam vytvoril.

OT: na zozname mám email 8 rokov, ale to čo spravili teraz ma poriadne nasralo.rozmýšľam že kašlem celí zoznam a prejdem na Gmail.
Napísať odpoveď