League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Hotwire »

ked uz tu vsetci hadzete videa z ktorych sa da nieco naucit tak ja odporucim sledovat streamy hraca Wingsofdeathx, je to celkom skiller a hlavne cely zapas aj komentuje, co robi, preco to robi, ako to robi, atd. mne su sice tie veci jasne ale ked niekto s hrou zacina tak mu to moze celkom pomoct ;)
KappoONE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KappoONE »

Tie vase videa rady atd atd co si davate su sice pekne, ale clovek sa niekedy moze aj zblaznit a nepomoze mu to :) Ako simple priklad dam seba. //obrázky do prílohy!

Drviva vacsina mojich hier vyzera takto, nech si vravi kto co chce, clovek NEvyhra cely zapas sam, pri tom prehratom zapase s akali som 2x vykatoval cely enemy team sam, spoluhraci mi 2x vyzrali quadru, resp pentu, uz som myslel, ze ma picne. Dokazem carryovat hry, robim cally, wardujem, ak nikto nevedie tim, chopim sa toho sam, este aj kazdemu pisem jak ten somar co ma kedy robit, viem zahrat kazdu poziciu, mainujem ale mid a ked vidim, ze nikto nema ochotu chopit sa jungle, radsej idem sam, nech nenecham nic na nahodu, resp najradsej hram pozicie, z ktorych mozem carryovat celu hru. Nemam problem carryovat hru bratrancovi, ktory uz dlho bojuje o gold, proste viem to ucarryovat snad kazdemu a to hram lolko 3 mesiace, ale uz neviem, ci mam fakt taku smolu na somarov alebo co, nedari sa mi potahat hore sameho seba. Ked som sa konecne dostal do bronz IV, hop sup 2x prehra pre afk v oboch zapasoch (a to som paradoxne vyhral promotion 2x zapas 4v5) a som zase v tej najvacsej zadnici. Uz netusim co mam robit, robim fakt uplne minimum chyb a to nie je nejake nafukovanie si ega, to nemam zapotreby, a svoju lajnu som neprehral ani jeden jediny krat za cely cas co hram. Problem je, ze ked ostatne lajny dostanu po hube, enemy team sa furt vrhne na tu moju, pretoze ti hraci nie su schopni hrat proti mne 1v1, castokrat ani 2v1 resp 3v1. Som si isty, ze nemam co robit v tom pralese a mam nato byt hore, zabavam sa tou hrou, neragujem to, netrollim, ak spravim chybu, viem si to priznat a neopakujem ju, snazim sa byt priatelsky za kazdych okolnosti, upozornim na chyby aj ostatnych (priatelsky), navyse ked spoluhraci vidia, ze to drtim, vacsinou ma zacnu vsetci pocuvat a to je uz myslim tak 60% sanca na vyhru s tym, ze vyhravam svoju lajnu. Ak mi prasknu nervy, tak uz len fakt v tych pripadoch, ked sa niekto nechava zakazdym chytit na rovnakom mieste, poprosim ho nech si kupi wardu, nespravi to, dobre, hoci odbehnem na chvilu a hodim mu tam wardu ja, nepomoze to ked clovek je sprosty jak to tago.. fakt by ma zaujimal vas nazor na toto :) neverim v nejake elo hell :D ale toto je uz na mna privela, vzdy mi to skape na promotion a paradoxne, ked som zacinal s tymi 10timi rozradzovacimi zapasmi, az v 7mich z nich bolo afk v mojom time, mohla byt chyba aj vo mne, ze som siel tvrdohlavo hru za hrou bez pauzy uz po tych 2 hrach s afk, beztak, kvoli tomuto trcim v tom pralese a nech robim co robim, neviem sa odtial vyhrabat.
Prílohy
lolko.jpg
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Kapone ja mam to iste... uz som tu znamy aj mojim koncenim s LOL kvoli tomu... pretoze sa neviem dostat vyssie ani za boha :)

darmo je to teamova hra a nech hras akokolvek (dobre/zle) tak na tom nezalezi... zalezi na teame a schopnosti vyhravat TF.

a mne pride prave najlepsi na uspech - support - ked dokazes este vymaxovat najlepsi clanok v teame, dokazes tym ovplyvnit vela. Ci uz spravny stun, heal, enemy disable, shurelia atd.

da sa hrat series game ako duo?
KappoONE
Amateur
Amateur

Forsaken napísal:Kapone ja mam to iste... uz som tu znamy aj mojim koncenim s LOL kvoli tomu... pretoze sa neviem dostat vyssie ani za boha :)

darmo je to teamova hra a nech hras akokolvek (dobre/zle) tak na tom nezalezi... zalezi na teame a schopnoti vyhravat TF.
a mne pride prave najlepsi na uspech - support - ked dokazes este vymaxovat najlepsi clanok v teame, dokazes tym ovplyvnit vela.

da sa hrat series game ako duo?
Ano da sa, ja som takto vyhral tomu bratrancovi promotion do silver 1
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

niekto na duoq teraz? eu west
nick: kevyn69
2000 normalov,1100 rankedov odohranych
KappoONE
Amateur
Amateur

kukam ze mi nejaky ujo editoval prispevok :D svieti mi tam:
Práve prebieha aktualizácia

a nejde mi vlozit prilohu.. no nic, tak moj prispevok teraz z casti nedava zmysel, bo ta priloha mi ani bohovi nefunguje :) ked tak profil EUW KappoONE
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@KappoONE: nikto nikoho nenuti aby sa drzal videii ci rad normalnych (nie vzdy PRO) hracov. Ja som to sem dal ako zaujimavost a aku taku pomoc. Kto si z toho nieco zoberie, nech sa paci, nemusi to mat kazdy ako svate pismo. Ked ta to nezaujima, hraj si svoju hru tak ako si ju hras. Ohladne tych tvojich schopnosti, rad by som si pozrel tvoj skill, aky dobry si (mozno si cital moj prispevok ohladne raising elo, pretoze to co popisujes odzrkadluje to co som popisal v prispevku z videa ja, takze ti osobne zatial neverim a rad sa necham nabit na kazdej lajne skusenejsim hracom :))

Pokial ti nejde vlozit obrazok ako priloha, vyhodi ti forum nejaku chybu, podla ktorej sa vies orientovat.
napriklad:
Prílohy
Snap_2013.03.26_18h11m21s_002.png
Snap_2013.03.26_18h12m44s_003.png
KappoONE
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:@KappoONE: nikto nikoho nenuti aby sa drzal videii ci rad normalnych (nie vzdy PRO) hracov. Ja som to sem dal ako zaujimavost a aku taku pomoc. Kto si z toho nieco zoberie, nech sa paci, nemusi to mat kazdy ako svate pismo. Ked ta to nezaujima, hraj si svoju hru tak ako si ju hras. Ohladne tych tvojich schopnosti, rad by som si pozrel tvoj skill, aky dobry si (mozno si cital moj prispevok ohladne raising elo, pretoze to co popisujes odzrkadluje to co som popisal v prispevku z videa ja, takze ti osobne zatial neverim a rad sa necham nabit na kazdej lajne skusenejsim hracom :))

Pokial ti nejde vlozit obrazok ako priloha, vyhodi ti forum nejaku chybu, podla ktorej sa vies orientovat.
napriklad:
sak ja som to ani nemyslel tak, ze sa nutne treba toho drzat :) len vravim, ze take rady su sice pekne, ale neda sa vyhrat vsetko a hlavne tazko nieco vyhrat zakazdym sam. inac nie je problem, KappoONE nick v hre, pridaj si ma, mozme kludne zahrat :) akurat moj net momentalne strajkuje a jeho vymena je v nedohladne, kedze musim poriesit problemy v RL, takze by sme museli vystihnut spravny cas, kedy to nepolaguje :D potkan ma chcel pospektovat, ale vravel, ze to nejde, aj ked som v hre, tak zrejme to bude tymi vypadkami netu.. cize verit mi nemusis, rad ti to ukazem :)

btw priloha uz funguje neviem akym zazrakom :D chybu mi tam ale predtym nevypisalo
lekoklatik
VIP
VIP

Niekedy sa dohodneme, v najblizsej dobe nie.
nemusis citovat prispevok naktory reagujes a je nad tvojim prispevkom. Je to otravne a skaredo to vyzera ked sa to cita.
KappoONE
Amateur
Amateur

Ok sefe a prepac, tie citacie zvyk z ostatnych webov.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

duo west niekto aktualne som silver III chcem dat gold 5 aspon :D hladam partaka este stale meno faeth1a, tak sup sup ideme sa hrat :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

tez som si vsimol ze banuju malpha a shena no ked nepoviem darius nebanneho ho nikto jak keby ti "ludia" nevedeli co robit a ja som sa tak pekne nabyflil malpha a oni ho stale banuju jak keby bol silny :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

+ 1 leko

kapone nechcem ti brat iluziu o tom ako si v elo hell a nezasluzis si vobec byt v takom hnoji (mozno to je pravda),ale skore hned nemusi znamenat vsetko.Myslim to tak,ze mam velakrat v teame cloveka,co ma zle skore,ale snazi sa a vidno,ze proste rozmysla aj.
KappoONE
Amateur
Amateur

@kevyn68 a este mi povedz v akej divizii si ty? :) ja nie som zadubeny aby som si myslel, ze tato hra je o skore, ale chod si skusit hrat do toho pralesa, uvidis, ake mizive percento z tych ludi ma nejaky rozum.. najviac je tam asi zakomplexovany typ cloveka, ktory nato nema, tak tu hru bude kazit schvalne aj ostatnym, keby ja som uz len v nejakom silvery ci golde, tiez by sa mi to lahko pisalo niekomu z bronzu, keby si tym neprejdem aj ked viem, ze nobraineri su aj vyssie, su aj naboostovane accounty atd, ale to dole sa neda ani popisat slovami, kludne aj tebe ukazem svoju hernu "iluziu".. btw pokial viem, nepovedal som nic take ako ze som v elo hell :D
lekoklatik
VIP
VIP

Hral som na jednom ucte kde je elo 700+ (par ludi tu vie o com hovorim), takze mam velmi dobru predstavu o tom, ako ludia nevedia hrat. Na takomto nizkom ele som hry vyhraval takmer sam s ezom. Neviem si predstavit aky kral by som bol keby som vedel ovladat napriklad vayne. Toz ale o tom sa asi nebavime, ci? Toz uvidime ked zahrame. Ja som sa zo zaciatku tiez s par ludmi hadal (myslim ze to bolo ohladne run) ze nemam pravdu a myslim ze jeden alebo dvaja ludia sa nasli ktorych som presvecil, pretoze sa nebali prijat vyzvu odomna.
KappoONE
Amateur
Amateur

Vayne som prave predchvilou skusal v normale ako je v tej free rotacii, quadra kill, kde mi pentu vyzrali, a neoficialna penta, kde rivenka utekala ako o zivot, aby som to nestihol v tom oficialnom case :D asi do nej investujem najblizsie ipcka :) btw forum som prezeral, tak zrejme tiez viem naco narazas, skus mi ale ukazat cca teraz ako mi pridava body, tak asi 8 vyhier za sebou, kde to vyhras sam, asi tolko mne treba na postup vyssie. Aj ked sa dostanem do promotion s 6 hot streakom, tam musim zakazdym chytit niekoho, kto ako posledny pick napise mid or feed, samozrejme mu ten mid nenechaju, lebo tu kazdy vypisuje "respect order pick" a malokedy vedia robit kompromisy, idu hrat champov, o ktorych uz mesiac dopredu vedeli, ze ich budu hrat prave v tom rankede a ten typek feedit bude alebo poslednu promotion som mal minuly tyzden, kde typek prvy pick zabanoval jannu, nunu a lulu a posledne 2 picky si picknu tarica, co je ok a do toho alistara jungle, co by mohlo byt tiez ok, keby chlapec vie co robi.. aj ked potaham do promotion, vzdy to tam zlyha na takychto hovadinach
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Ja si myslim, ze ten system je vymysleny dobre, a odzrkadluje to kvality hraca, neverim ze by sa hrac, ktory ma kvality platiny, nedokazal vyhrabat napr. zo silver, ti ktori sleduju LOLko, tak nedavno bol zabanovany pro hrac IWillDomitate, zalozil si novy ucet, a na otazku kolko mu trvalo dostat sa zo zakladu, (to je 1200 elo, teda asi nejaky silver V) na 2600 elo (to je neviem aka divizia teraz) povedal, ze 2 tyzdne. Proste ak hrac vie, tak to potiahne, len moj skromny nazor :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

KappoONE napísal:@kevyn68 a este mi povedz v akej divizii si ty? :) ja nie som zadubeny aby som si myslel, ze tato hra je o skore, ale chod si skusit hrat do toho pralesa, uvidis, ake mizive percento z tych ludi ma nejaky rozum.. najviac je tam asi zakomplexovany typ cloveka, ktory nato nema, tak tu hru bude kazit schvalne aj ostatnym, keby ja som uz len v nejakom silvery ci golde, tiez by sa mi to lahko pisalo niekomu z bronzu, keby si tym neprejdem aj ked viem, ze nobraineri su aj vyssie, su aj naboostovane accounty atd, ale to dole sa neda ani popisat slovami, kludne aj tebe ukazem svoju hernu "iluziu".. btw pokial viem, nepovedal som nic take ako ze som v elo hell :D

Ty si myslis,ze som sa zaregistroval a hned ma to hodilo do silveru? Myslis si,ze tu trollovia niesu? Bol som na ele 700 minulu sezonu a dostal som sa z toho.Na konci sezony som bol 1300-1400.Ja viem presne co myslis o tych trolloch a unbrainoch.Len ti chcem pomoct a trocha nasmerovat tam,ze sa treba pozriet aj na seba a mozno sa spytat po kazdej hre,co si mohol urobit lepsie.Ak si pisal,ze ludia ked vidia,ze mas dobre skore,tak ta povacsine pocuvaju ,tak kde jep roblem? odhadujes,ze mozte dat lahkeho draka,tak pingnes a idete nato.kupis pink na draka a barona.Vidis,ze toper pushuje a je pravdepodobne ,ze ho ganknu,tak mu pingnes.Niekto z teamu ma brain,ale jeho skore nieje najlepsie z 1000 dovodov,tak mu nechas nejaky kill,hra sa lachsie taha vo dvojici.Rovnako ako ja furt nadavam na trollov,tak aj v dalsiu hru,to mozem prehrat ja a team nadava na mna,to je normalne.Na akom hras servery? rad by som si spectrol tvoju hru,ak mozem.

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 0:39)
masterX napísal:Ja si myslim, ze ten system je vymysleny dobre, a odzrkadluje to kvality hraca, neverim ze by sa hrac, ktory ma kvality platiny, nedokazal vyhrabat napr. zo silver, ti ktori sleduju LOLko, tak nedavno bol zabanovany pro hrac IWillDomitate, zalozil si novy ucet, a na otazku kolko mu trvalo dostat sa zo zakladu, (to je 1200 elo, teda asi nejaky silver V) na 2600 elo (to je neviem aka divizia teraz) povedal, ze 2 tyzdne. Proste ak hrac vie, tak to potiahne, len moj skromny nazor :)

tak ako si napisal.Je plno videii,kde chlapci z silver V to dotiahli na platinum za par tyzdnov.Nehovorim,ze to nieje kusok aj o stasti,ale urcite aj o skille.Proste ti ludia mozu byt aj trollovia,ale ked dokazes prenasat svoju vyhody vyhratej linky na druhe linky,tak sa hra lachsie ,ked su nafeedeni vsetci z tvojho teamu aj ked su trollovia dajme tomu.
lekoklatik
VIP
VIP

Ja by som vas chcel poprosit, aby ste si screenli status queue po hre.
Hlavne ludia, ktori sa stazuju, ze maju v hre samych trollov.
Vlastne sa chcem dozvediet, ake je vase W/L ratio.
Tiez postnem moje z EUW za chvilku a z EUNE niekedy inokedy.
Ale oba ucty mam pozitivne a tak nemavam trollov ani v normal hrach casto.
Tatiez mozete postnut aj ranked W/L ratio a potom by sme sa mohli bavit o tom preco dostavate do hier trollov.
Uz som to vysvetloval aj Forsakenovi nedavno a na Goku-ho ucte som sa o tom utvrdil na 200%

Teda hraci ktori sa za svoje W/L nehanbia.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

leko moje ranked skore,si moze ktokolvek pozriet :D a v normaloch som v pluse o 50 cca.Byvavalo to viac,ale teraz chodime len tak na odreagovacku do normalov s kamaratmi,tak to padlo,ked si vsetci 5ti skusame herov :D
Napísať odpoveď