Windows 8 sa nevypína
Windows 8 sa nevypína
Zdravím s touto otázkou smerujem na viac fór a verím že niekde sa nájde riešenie. 2 dni dozadu som si spravil reinštal OS . Z Windows 7 som prešiel na Windows 8 . Celkom sa mi ten Windows zapáčil . Všetko fungovalo krásne až do teraz. Stalo sa mi to aj na minolom PC. Windows 8 sa jednoducho nevypína . Mal som starý PC 2 GB DDR2 stará doska 2 jadro athlon 2,4 Ghz , mal zdroj ktorý horel a vadnú základnú dosku . Tak som nainštaloval vypol som ho raz a potom sa na druhý krát už nevypol . Dával som to za vinu tomu PC no už mi prišiel nový doska MSI 760GM-P34 , Phenom ii X4 965 BE , 8 GB DDR3 1600 Mhz. Graficku kartu mám pôvodnú teda Readon HD 5670 512 MB ale už som si objednal novú mala by prísť v pondelok GTX 650 TI 1 GB . . Už som ten PC vypínal asi 5 krát . Dnes som nič nerobil klasika hral som hru, a nakonci som inštaloval Windows 7 USB download tool lebo mi trebalo vytvoriť bootovacie USB Windows 7. Jo a ešte som ho dával raz uspať . Sa uspal som ho znova zobudil niečo som porobil a dal som vypnúť a bum jednoducho nič to nespravilo . . Tak som PC reštartoval zapol sa presuniem sa myšou do pravého rohu nastavenie , napájanie vypnúť a jednoducho nič . Windows ide ako keby som ho o nič nepožiadal . Skúšal som tlačítko napájania mám tam funkciu vypnúť tak ho stlačím a jednoducho nič to nespraví . Musím vypnú´t PC stále násilne . Prosím ja už neviem čo robiť vedeli by ste mi pomôcť s týmto problémom ? Ďakujem ...