League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
gz, ja som sa tam chcel tiez dostat kym mi vyprsi limit na net, ale nepodarilo sa. nevadi som na dobrej ceste a 1ho maja pokracujem 
tak to sa poponahlaj s tym netom, neviem v akom si tiery, ale po 22 dnoch neaktivity ta to zacne zhadzovat nizsie 
-
Hotwire
Addict
som v bronze 1 ...hm no dik za radu, to som ani nevedel, tak si tu v strede mesiaca teda predplatim wifi na jeden den a dam par hier. 
btw tou neaktivitou sa da klesnut aj do nizsej divizie teda napr silver -> bronz
-
Hotwire
Addict
to je teda dost blbo vymyslene 
-
Alica Križanová
Novice
Nechcete so mnou dakto hrať
Viem wardovať za teema a viem viužívať aj jeho víhody.Nerada chodím do midu.Keď ma viženú do midu tak idem.S Teemom idem do midu aj dobrovolne.Viem hrať za každého championa čo mi dáš do ruky.Môj nick: Sandrika Flatron. Dik že si ochotný/á so mnou hrať.
-
lekoklatik
VIP
A podla lolkingu hra na EUNE.
-
Betarik
Professional
viem wardovat za teema 
-
aruN
Professional
"I play Teemo as a ward"
-
Hotwire
Addict
to mi pripada skor ako pozvanieAlica Križanová napísal:Nechcete so mnou dakto hrať.... Viem hrať za každého championa čo mi dáš do ruky.
-
lekoklatik
VIP
Takze toto je hra na bronz ucte, kde mozete JASNE vidiet, ze hrac ktory nepatri do takeho tieru sa z neho jednoducho vyseka.
Doporucujem pozriet cele video. Uz v polovici hry je pre neho uplne jednoduche hrat, kedze je mnohonasobne silnejsi nez vsetci naokolo, avsak aj tak je radost pozerat ako chalan hra.
Doporucujem pozriet cele video. Uz v polovici hry je pre neho uplne jednoduche hrat, kedze je mnohonasobne silnejsi nez vsetci naokolo, avsak aj tak je radost pozerat ako chalan hra.
normalne mam chut si ju kupit 
pls raport..to ked vidim tak to je radost hrat proti takemu alebo s takym.
nic moc ta akali
dobre zahrana je lahka na potahanie, robil som s nou rovnake svinstva, akurat som sa uspokojil aj s 20 killmy, sak naco mi ich milion, ked ich potrebuje aj team a aj tak mi zapasy s nou koncili doslova jak daky random, 1 zapas 20:0 skore som vyhral a dalsi za nim da sa povedat s identickym priebehom prehral, neda sa vsetko potahat sam
-
lekoklatik
VIP
Myslel som si ze ked je to aj s komentarom, tak si nevypnes zvuk a budes pocuvat co vysvetluje.
Takmer kazdy krok popisal ze preco siel tam a tam, preco urobil to a to. To aky mal build bolo v podstate irelevantne, nakolko som na konci ked kupoval LichBane premyslal len kratko a hned co mu padlo do oka si povedal ok moze byt (pretoze uz na tom nezalezalo).
Takze to nie je len o tom pozerat sa na neho ako skace po celej mape, ale aj preco.
A uz si s tebou fakt chcem zahrat, uz sa tesim co sa naucim s tebou
Takmer kazdy krok popisal ze preco siel tam a tam, preco urobil to a to. To aky mal build bolo v podstate irelevantne, nakolko som na konci ked kupoval LichBane premyslal len kratko a hned co mu padlo do oka si povedal ok moze byt (pretoze uz na tom nezalezalo).
Takze to nie je len o tom pozerat sa na neho ako skace po celej mape, ale aj preco.
A uz si s tebou fakt chcem zahrat, uz sa tesim co sa naucim s tebou
pocuval som ten komentar, ale nepovedal tam nic zvlastne
prave tie komentare na streamoch su asi hlavny dovod, preco streamy kukam, nejake kliky haky po mape viem spravit aj sam, ale ked sa mozem naucit nieco nove ohladom buildu a pod. od poprednych hracov, to ocenujem. on si na tu akali mohol kupit mejai, uz ked vedel, ze to bude snowballit, to ma zadarmo ap, ked si to nastackuje.
btw ty si asi prisiel z inej planety, ked sa chces nieco naucit odomna
mne vie kazdy len nadavat, ked mam proste zlu hru, ale ked to vyownim a na otazku kolko to hram poviem 4ty mesiac vratane expenia acc, nikto nic
btw ty si asi prisiel z inej planety, ked sa chces nieco naucit odomna
nemyslim si zeby som bol daky cavo
este len silver V, dlho sa mi nedarilo vyskriabat z bronzu, snad to teraz pojde lepsie